Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım bu kuş hünkari deyil ya fındık yada kırma da olabilir cünkü tam bi saf kan deil bu kuş bak sana bir hünkari resmi koyuyorum bu siteden bir abinin hünkarisi hünkariler böyle oluyor sen bi karşılaştır bakalım bu kuş la senin kinin arasında ne kadar benzerlik var
evet arkadaşlarınde dediyi gibi o kuş hünkari deyil ama güzel yani duruşu falan güzel eyer tanışmak ve daha fazla şey ögrenmek istoıyorsan msn mi eklersin
senin koydugun bu resimdekilerde hünkari deyil bunlar paralı fındık diye geciyor bizim buralarda bunlarda hünkari deyil kardeşim haberin olsun hayallarim vardı diyosun bu kuşla yapamassan başka bi kuşa gercekleştirirsin hayallerini
Ama senin bu resimdeki koydugun kuşlar paralı fındık
Merhaba arkadaşlar ilk resimlerdeki kuşlarda sonraki resimlerdekilerde hunkari veya tepeli güllü azmanda denir bakın bazı yerde fındıkta deniyormuş ama sonuç olarak aynı kuş bunlar.Ben manisalıyım burada bunlar hunkari yerli olanlardan ama gagaları uzun paçalar kısa olsun sonuç hünkari.Bazı arkadaşlar yakından uzaktan alakası yok demiş oraya bu kuşun karşısına orjınal hollanda blondonet ve satenet resimleri koymuş olmaz bu kuş sahibinede haksızlık bence kuşada haksızlık.Bu resimlerdeki kuşlarla onlar karşılaştırma yapılamaz çünkü haksız bir karşılaştırma olur.Eleştirilerde yapıcı olalım yıkıcı değil çünkü kuş sahibinin bir iddası yok amaç sadece paylaşım saygılar.
Fatih abi tebrik ve teşekkür ediyorum.İşte aradığım buydu.Sizden Önce yorum yapanların hiçbirisinin hünkari hakkında bilgisi olduğunu düşünmüyorum.Çünkü postacı veya makaracı yetiştiriciler yorum yapmış.Her nereye gitsem kuş besleyenlerin %80'i bÖyle.Yani bilmiyor,ama yorum yapıyor karşısındakini küçümsüyor.En iyisi onda en doğrusunu kendi biliyormuş gibi davranıyor