redhotchilipeppers'a tesekkur.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 484

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
H.Huseyin Arkadasimizin yaptigi davranisin hepimize ornek teskil etmesi gerektigi dusunuyorum buradan ona ayri bir tesekkur etmek isteginde bulundum, ben su an yeni ve daha duzenli ferah, hijyenik kumes yapma asamasindayim su anki kumesimin ebatlari biraz kucuk malum kis sartlari, yawru alma sansimiz az oluyor zaten son gunlerde yawru ölümleriyle bogusuyorum, neyse konuya döneyim, Bende sitemiz adina alacagim ilk kirmizi akbas yada Mavi kesmebas kelebek yawrularimi sizlerin önünde sitemize katkida bulunmasi acisindan siteye hibe ediyorum..

Tekrardan H.Huseyin arkadasimizi tebrik ediyor, ve emin adimlarla yoluna devam eden bu dostluk, ve Ortak degerimiz olan güvercinler platformunda sizlerin yanında olmakdan buyuk mutluluk ve haz duyduğumu söylemek istiyorum.

tearfulchild' Alıntı:
H.Huseyin Arkadasimizin yaptigi davranisin hepimize ornek teskil etmesi gerektigi dusunuyorum buradan ona ayri bir tesekkur etmek isteginde bulundum, ben su an yeni ve daha duzenli ferah, hijyenik kumes yapma asamasindayim su anki kumesimin ebatlari biraz kucuk malum kis sartlari, yawru alma sansimiz az oluyor zaten son gunlerde yawru ölümleriyle bogusuyorum, neyse konuya döneyim, Bende sitemiz adina alacagim ilk kirmizi akbas yada Mavi kesmebas kelebek yawrularimi sizlerin önünde sitemize katkida bulunmasi acisindan siteye hibe ediyorum..

Tekrardan H.Huseyin arkadasimizi tebrik ediyor, ve emin adimlarla yoluna devam eden bu dostluk, ve Ortak degerimiz olan güvercinler platformunda sizlerin yanında olmakdan buyuk mutluluk ve haz duyduğumu söylemek istiyorum.

Serdar bey ne diyeceğimi bilemiyorum bu hassas düşünce ve teşekkürünüz karşısında inanın ne denir bilemiyorum. Girişimde bulunduğum maddi destek amaçlı oluşumu anlayışla karşılayan destek olan ve bu tür oluşumların birlik beraberliğin devamını getiren herkese asıl ben teşşekkürederim''sağolun esenkalın.

Selamlar.
Abilerim size ne desem azdır. Nasıl teşekkür etsem azdır. İnanın daha önceden bir çok kişinin söylediği ama asla gerçekleştirmedi bir şey bu. Hüseyin abi çok sağol diyecek birşey bulamıyorum.

basoglanh' Alıntı:
Selamlar.
Abilerim size ne desem azdır. Nasıl teşekkür etsem azdır. İnanın daha önceden bir çok kişinin söylediği ama asla gerçekleştirmedi bir şey bu. Hüseyin abi çok sağol diyecek birşey bulamıyorum.

MErhabalar Hüseyin,

Asıl teşekkürü siz site kurucuları hakediyorsunuz bunca emek bunca hizmet karşılığında bizim katkımız devede tüğ dahi olamaz şahsınıza ve sitede emeği geçen tüm site üyelerine ben teşekkürederim.

h.hüseyin bey size canı gönülden teşekkür ediyorum.
hüseyinin de dediği gibi daha önce birçok kişinin dile getirmesine rağmen cesaret edip uygulamaya sokmak siz gibi iyi yürekli birine nasipmiş.sizler yanımızda olduğu sürece bu site hep ayakta hep en iyi olucak.
Bu zor yolda yürürken yanlız olmadığımızı bilmek güzel bir duygu.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
h.hüseyin bey size canı gönülden teşekkür ediyorum.
hüseyinin de dediği gibi daha önce birçok kişinin dile getirmesine rağmen cesaret edip uygulamaya sokmak siz gibi iyi yürekli birine nasipmiş.sizler yanımızda olduğu sürece bu site hep ayakta hep en iyi olucak.
Bu zor yolda yürürken yanlız olmadığımızı bilmek güzel bir duygu.

Ömer bey ben hepinize ben teşekkürederim.

Bu tip durumlar çetrefilli işlerdir bazı zihniyetlerin aklına türlü türlü düşünceler gelebilir olumsuz düşüncelere aldırış etmemek gerekli kim neyi nasıl düşünüyorsa saygı duymanın yanı sıra herşeye kulakta asmamalıyız yoksa işin içinden çıkılmaz bırakın kim ne düşünürse düşünsün kim ne şekilde yorumlarsa yorumlasın benim içimden geldi bir çift kuşumu siteye maddi katkı sağlamak adına siteye adadım hepsi bu toplanan parayıda size yada Başoğlan beye direk yönlendircem yani para benim elime hiç geçmiyecek direk Başoğlan beyin yada sizin bulunduğunuz yerin ptt adresine gidecek takviye yapan değerli üyelerimizde takviyelerini ptt aracılığı ile direk size yönlendirecek bu kadar basit ben sadece burdan kuşları yollayacağım kuşlar kişinin eline geçmeden de kimse para filan göndermiyecek önce kuşları aldım diyecek sitede resimlerini koyacak ondan sonra takviyeler ve verilen rakkamlar yatırılacak hepsi bu sevgili dostlar oluşuma katılan katılmayan herkese teşekkürederim sağolun.

değerli dostlarım hepinize kucak dolusu selam lar..bir bayram sabahı ve ben nöbetten çıktım dün gece oturdum düşün düm ne yapabiliriz daha başka diye ve aldım kağıdı kalemi notlar aldım çok nazik konulara değindim kendim ce bunları sizlere değişik konu başlıklarıyla atacağım birazdan lütfen dikkatli okuyalım ve düşünelim belki asgari müşterek deriz ya heh işte orada buluşup belki farklı hamlelerle daha iyiye yol alabiliriz...saygılar

bu konu da çok ince bir düşünceye sahipsiniz allah razı olsun. allah bol ve sağlıklı yavrular nasip etsin.

Geri