Renk Çeşitliliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanazon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kanazon

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
-Taner Aybar-
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Kuşlar
Elinde farklı renklerde kelebekleri olanlar varsa resim ekleyebilir bizde görmüş oluruz ben bunları koyayım.

Uploaded with ImageShack.us

Sarı karanfil bir arkadaşımındı çok ilginç gelmişti aynısının siyahı vardı fakat resmini bulamdım malesef.

taner abi sarı olan hakikaten çok ilginç vücudunun sarı rengi güzel kafa kuyruk farklı renk allahın kudreti nelere kadirsin sen yarabbi çok ilginç

TANER ABİ BANA DİŞİ BOZALI HAYLA DENK GELMEDİ Mİ :(

bukalemun201' Alıntı:
TANER ABİ BANA DİŞİ BOZALI HAYLA DENK GELMEDİ Mİ :(

Aklımda unutmuyorum biraz sabretmen lazım. :evet:

O ZAMAN ABİ SÖYLE YAPALIM DİŞİYİ BOŞVER RENK FALANDA BOŞVER BANA Bİ ÇİFT GÜZEL OYUN KUŞU OLSUN ŞÖLE MEST ETSİNLER BENİ OLMAZ MI DİŞİYİ YİNE BULURUZ.

bukalemun201' Alıntı:
O ZAMAN ABİ SÖYLE YAPALIM DİŞİYİ BOŞVER RENK FALANDA BOŞVER BANA Bİ ÇİFT GÜZEL OYUN KUŞU OLSUN ŞÖLE MEST ETSİNLER BENİ OLMAZ MI DİŞİYİ YİNE BULURUZ.

Yavrular büyüsün sana bir çift göndercem söz.

kanazon' Alıntı:
bukalemun201' Alıntı:

Yavrular büyüsün sana bir çift göndercem söz.

Allah razı olsun taner abi.

Buda benden.

Ekli dosyalar

• fsdfdgdfgfd.webp
    fsdfdgdfgfd.webp
    11.1 KB · Görüntüleme: 1,890
Kelebeklerde birbirine zıt renkler mesela kırmızı-mavi, siyah-sarı, siyah-kırmızı gibi renkler eşleştirilince farklı renklerde yavrular çıkabilmektedir. Bu zaman zaman farklı güzelliklerde yavruların çıkmasına sebep olsada genelde o ırkı bozmaktadır. Bazen çıkan yavruların anne-babadan çok farklı olduklarını görüyoruz. Ben şahsen her kuşu kendi rengiyle eşleştirmekten yanayım. Geçenlerde bir kırmızıbozalım ile akkanat kendileri eşleşip yumurtlamışlar. Bende ilk yumurtaları diye ellemedim. Çıkan yavruların biri çikolata bozalı biride dumankuyruk oldu. Ne anneye benzediler ne babaya. Bende eşleri hemen ayırdım,kendilerine uygun kuşlarla eşleştirdim.

mavi komplelerin üçüncü ağız yavrusu...

Ekli dosyalar

• 17032011082.webp
    17032011082.webp
    92.1 KB · Görüntüleme: 836
  • 17032011085.webp
    17032011085.webp
    376.5 KB · Görüntüleme: 889
  • 17032011086.webp
    17032011086.webp
    294.7 KB · Görüntüleme: 726
tam bi renk çeşitliliği olmuş bu ne ya nası bişe bu az orda az ordan toplama olmuş bu :)

bademlilerimden çıkan yavru

Geri