renk ırk farketmez yabani olmasın yeter

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nskyigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 774
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nskyigit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yiğit özaycan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
abilerim sizden sitediğim gvercin beslemeye yine başlıyacağım için sizin bamkadığınız kuşları yada böyle ucuza satığınız kuşları almakistiyorum.istanbul şişlide oturuyorum.

bu sekildemi basliyacaksin kus beslemeye ??? yani biraz zaman kaybi olur gibi degilmi

çok meraklı bir kardeşimiz yavaş yavaş öğrenecek
(:

tolgahan' Alıntı:
bu sekildemi basliyacaksin kus beslemeye ??? yani biraz zaman kaybi olur gibi degilmi
abim yeni değil yine:)eskidende besliyordm qama kuşlarımı verdm şimdi elimden kaçınca uzlmeyeceğim kuşlar istiyorum

herkes elimden kaçana üzelmeyeceğim kuş istiyorum dediği için ortalık kırma güvercin dolu :=)

"Olmak ya da olmamak. İşte bütün mesele bunda!"

O ZAMAN MASA KUSU BESLE TAKLACILARDAN MESALA UCURULMAYANLARINDAN KACIRMA DERDINDE OLMAZ TABII NE KADAR ZEVK VERIR ONUDA BU SEKILDE KUS BAKAN UGRASAN ARKADASLARA SORMAK GEREK

güvercin kümesi yapımı tolgahan efendi bekleniyorsunuz,

yiğit kardeşim benim buralara işin düşerse yada gelmek istersen elden çıkaracağım kuşlar var :)

Bence kaçırmamak istiyorsan benim denediğim ve başarılı olduğum çok basit bir yöntem var kuşları eşe atıyorsun çifleştikten sonra yumurtlamasını bekliyorsun ondan sonra erkeği salıyorsun bu kalıcı bi yöntem oldu benim için hastalıksız bir kümes dileğiyle iyi günler abiler kardeşler . . .

konu muhabbet ıcın degıl kus armak ıcın acılmıstır fıkır vermenıze gerek yok eger ılan ıle ılgılenen varsa arkadasa ozel mesaj atsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri