Renk Ve Oyun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanazon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kanazon

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
-Taner Aybar-
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Kuşlar

Atmaca Dadandı Son Günlerde

Kuşların hepsine kocaman bir maşallah ...Bu güzellikteki kuşları besleyen ve uçuran Taner abimizede sevgi ve saygılar..

kemal' Alıntı:
Kuşların hepsine kocaman bir maşallah ...Bu güzellikteki kuşları besleyen ve uçuran Taner abimizede sevgi ve saygılar..

Teşekkürler kemal sayaya hakkettiği değeri vermeye çalışıyoruz.

kanazon' Alıntı:
kemal' Alıntı:

Teşekkürler kemal sayaya hakkettiği değeri vermeye çalışıyoruz.
Evet çünkü verilecek değeri hak eden bir ırktır!

masallah abi guzel kuslar

pasali' Alıntı:
masallah abi guzel kuslar
Teşekkürler daha iyileri için uğraşıyoz.

Bülent Öner' Alıntı:
1. fotoğrafa hayran oldum. Çok güzel bir kare. Gerçi hepsi güzel ama :)
Biraz zor oldu çekerken hepsi bir tarafa kaçıyo. :evet:

bol yavrulu sezonlar.kuşların çok güzeller bu karanfillerin oyunları nasıl yoksa kostüm kuşlarımı bunlar.saygılar...

gurcay10' Alıntı:
bol yavrulu sezonlar.kuşların çok güzeller bu karanfillerin oyunları nasıl yoksa kostüm kuşlarımı bunlar.saygılar...

Sadece kostüm benim için yetmez hepsi damarlı ve oyunludurlar aşağıya oynarlar seri ya da açıktan.

gercekten guzel kuslar .. masallah..bende mavı kara kırmızı ve mor karanfıl beslemekteyım sarılarda bı turlu sansımmı tutmadı ne oldu sarı yok suan ozelıkle sarılara gozum takıldı dogal olarak :evet: ne dıyeyım bızede boyle guzel sarılar beslemek nasıp olur ınsallah.. :tamam:

erciben' Alıntı:
gercekten guzel kuslar .. masallah..bende mavı kara kırmızı ve mor karanfıl beslemekteyım sarılarda bı turlu sansımmı tutmadı ne oldu sarı yok suan ozelıkle sarılara gozum takıldı dogal olarak :evet: ne dıyeyım bızede boyle guzel sarılar beslemek nasıp olur ınsallah.. :tamam:

Bunu hevesle yapanlarda daha iyileri olsun iyi dileklerin için saol.

taner abi çok güzel kuşların var..ALLAH nazarlardan saklasin..sarı edremit bendede var bi tane hediye geldi..çok sağlam oynuyodu..bi ara bozdu oyunu ama şuan gayet iyi..senin sarı nasil..

Ben oynamayan ve rengi olmayan kuşa bakmam Alalar,Kaplanlar,Edremitler karşıya oyunlu kümes açıncada aşağıya inenedek burguya devam ediyolar.

Geri