RENKLİ POSTALARDA UÇUŞ VE DAMAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

erdemz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdem kaya
Meslek
SERBEST
İlgi Alanı
Slm, yarışlarda gördüklerimiz hep mavi, çakmaklı postalar , renkli olanların avcı kuşlara yakalanma riskleri daha fazla olduğunu biliyoruz, benim merak ettiğim Renkli (beyaz,sarı,portakal, şekeri....) postalar kafa olarak diğerleriyle aynı mıdır . deneme yapan yada yarıştıran varsa en fazla kaç km den salınıp gelebilirler kümes uçuşlarında nekadar uçubiliyorlar
damarları sağlam mıdır. bilgi verirseniz sevinirim. :evet:
saygılarımla
erdem

Ben de renkli posta var.Normal postalardan pek bi farkı yok renkleri güzel :)

BENDEDE ESKİDEN 20 ÇİFT VARDI GİDERLERDİ SAATLERCE GELMEZLERDİ GELDİLERMİ FİLODA BİRKAÇ KAÇAK(YABANCI KUŞ)MUTLAKA GETİRİRLERDİ HİÇ UZAKTAN DENEMEDİM HEPSİ KENDİ YAVRULARIMDI KEŞKE DENESEYDİM BAZI NEDENLERLE BIRAKTIM KUŞ BESLEMEYİ..AMA RENK FARKETMEZ ÖNEMLİ OLAN KANDIR BİRDE SEVGİYLE BESLENMESİDİR.KÜMESTEKİ AYRI KANDAN OLAN POSTALARI BİRBİRİYLE EŞLEŞTİR KANLAR KARIŞSIN BAK O ZAMAN GÖR.BEYAZ FALAN HİÇ FARKETMEZ

:slm:

selamlar . valla abi ben posta besliyorum bende bir huy vardır süt beyaz postadan başka biraz zor beslerim abi bir gittilermi 1.30 saat sonra dönüyorlar gözden kayboluyorlar hiçbir fark yok

İki çeşit posta vardır biri şov amaçlı yetiştirilen diğeride yarış için. Şov için yetiştirilen sadece görsel olarak bakıldığından yarış postaları gibi kümese hızlı dönen kuşlar gibi çoğaltılmamıştırlar bu yüzden yarış postaları gibi uzun mesafeler katedemezler

Şov için yetişrilen posta güvercini
racing_homer_yellowcheck.jpg

Yarış için Yetiştirilen
racing-pigeon.jpg

Geri