Resasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Müezzin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Müezzin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman AK
Meslek
Emekli,hafız,hacı(vefat etti)
İlgi Alanı
Kediler
Kardeşlerim internette biriyle 50YTL'ye 1 çift resasiye anlaştık.Ben almayı düşünüyorum ama aklımda bir iki pürüz var resmini koyacağım kuşlar resasinin iyilerindenmi oyunu hakkında kuşların videosunu izledim harbi kuşlar.

Ekli dosyalar

• resasi.webp
    resasi.webp
    39.8 KB · Görüntüleme: 1,604
Kuşlar güzel erkek olan ama daha bi güzel iyi uygun fiyata almışsın bol yavrular.

...SAYGILARIMLA...

maşallah çok güzeller ..

benimde 1 çift vardı erkeği kaçtı dişisinide hediye etmek zorunda kaldım . bol yavrular :)

Teşekkürler Emreciğim en iyileri senin olsun.

bende teşekkür ederim :)

Kardeşlerim kuşlar şu an bendedir.Size daha iyi bir haber vereyim sahibi söyledi 5-6 güne kalmaz dişi yumurtlarmış.Oğlum alıp gelicek kuşlar alışınca videolarını koyarım.

maşallah güzel kuşlar ?

s.a hayırlı olsun bol yawrular alırsınız inş

gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

gerçekten güzel oyun kuşları. güle güle besle. o fiyata varsa bir takımda ben alırım.

Bol yavrular inşallah ana baba gibi güzzel olurlar...

selam değerli dostum hayırlı olsun diyelim sanırım siz uçuracak sınız ..inşallah bizle performanslarını paylaşırsınız..

SELAM ARKADAŞLAR BU KUŞLAR BENİM RESASİLER KİM NERDEN ALDI BU RESİMLERİ YAW???KUŞLAR BENDE NASIL BİR İŞTR BU VİDEO FELAN DEMİŞLER .İDDİASI OLAN VARSA ARASIN BENİİ 05322348207

Zaten amcamız buna benzer demiş arkadaşım yada kastedmiştir.Çünkü;bende bu resmi biçok yerde gördüm.

Maşallah kuşlar güzel ben pek anlamam ama sağlıklı görünüyorlar diğer arkadaşların da dediğine göre uygub fiyata almışsın hayırlı olsun bol yavrular

Geri