resim ve video yollama !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 428
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar birkaç yöneticiye sordum ama sağolsunlar kimse nasıl olacağını anlatmadı, şu resim ve video yüklemeyi detaylıca bilen bi arkadaşımız yok mu bana anlatacak ?

ali abi konu aça tıkladıktan sonra aşağıda resim yükle diye biyer var.oraya bascaksın.sonra gözat var.gözat diyip istedgn resmi seçeceksin.sonra yükle diceksin.bu şekilde 3 tane yükledikten sonra(en fazla 3 yüklenebiliyor) tamam diceksin ve konuyu açmış olacaksın.sonra kendi konuna girip altta cevap yaza tıkla.ordan aynı işlemleri gerçekleştirceksin.sitede anlatımı mevcut olması lazım ama sen dedigimi yaparsan aramana gerek kalmaz

bende hep ımg yi tıklayıp beceremeyip duruyorum ya :) resim ok kardeş, videoyu nasıl yükleyeceğiz, bilgisayarımızda kayıtlı olanları ?

öncelikle bir video sitesine kaydolman gerekiyor.mesela youtube mesela izlesene com gibi.sonra bu videoyu o siteye upload edeceksin abi.yani yükleyeceksin oraya.ondan sonra yükledigin sayfanın linkini kopyalıcaksın.yazı yazarken ustte youtube izlesene terimleri var.mesela youtube a yukledin diyelim.ona tıklayıp altta çıkan 2 sembol var onların arasına o linki kpyalıcaksın bu kadar

hmm tamamdır kardeş, çok sağol

[arama][/arama]
Arama kısmına RESİM EKLEME ANLATIMI yazıp arasanız Berat arkadaşımızın paylaşmış olduğu bilgilerin resimli anlatımına ulaşırdınız.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri