RESİMDEKİ KUŞLAR Süs Güvercinimi Yoksa Bulgar Makaracısımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercindostları
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
XXX
Meslek
XXX
İlgi Alanı
Selamlar arkadaşlar resimlerdeki kuşlar satılık fakat BULGAR MAKARACISI olup olmadıgına karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Erhan abi bu tipte benim bildiğim bulgar makaracıları var,ancak onların gözleri bunlarınki gibi mısıri göz değil,diğer yandan duruşları ve yapıları makaracıya benzemekte,belkide benim bildiğim o kuşların ayrı bir kafa yapısındaki tarzda kuşlar olabilirler.Ancak bu kuşları daha yeni görüyorum.Birde bursada tanıdığım birinde aynen böyle mısıri göz olup ancak büyüklükleri oldukça küçük bulgar makaracıları var.Öyle tahmin ediyorum bunlar makaracı.

gökhan bey yardımınız için teşekkür ederim bu kuşlar satılık bi arkadasıma alıcaz fakat emin olamadıgımız için foruma koydum yardım almak için ilginiz için tşkler...

bunlarda makaracı saden ucarken yukselırler sonra asagı dogru sararlar bende kırmızıları vardı filibe diyoduk sanırım adını tam olarak hatırlayamıyorum ama bunların bırde arka tepelı olanları var kuyruk sayıları en az 14 olur benımkıler 16 idi

Bilgilerinizi paylaştıgınız için tşk ederim gönül rahatlıgıyla alıcaz nasip olursa yarın kuşları ...

pleven pigeons.
bulgar makaracısı
tepeli ve tepesizi mevcuttur.

estagrurullah erhan bey.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
yaptığım araştırma sonucu bulgar makaracıları hakkında biraz bilgim oldu.
zamanım olduğunda makaleleride çevirmeye çalışacağım.fakat birkaç şey dikketimi çekti.
onlar bunlara donek diyorlar.birçok benzeşen terim var.detaylı bilgi için linki tıklayın.

viewtopic.php?f=54&t=1065

SLM ARKADAŞLAR BU RESİMDE BULUNAN KUŞLARDAN BENDE EDİNMEK İSTİYORUM ELİNDE OLAN VARSA İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ

iyi günler,

tepesizleri varnenski, tepelileri ise plevenski olarak adlandırılır. bulgar makaracılarıdır.

saygılar.

Geri