resimdeki kuşlarım eş tuttu bakar mısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patron35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

patron35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
merhaba abiler arkadaşlar . resimdeki iki kuşum eş tuttu ve hatta yumurtladılar. 1 hafta kuşlarıma yiğenim baktı ve geldiğimde farkettim ki erkek taklacımla dişi sayam eşleşmiş ben geldkten snra yumurta yaptılar . taklacı bekardı fakat sayanın hem eşi hemde yavrusu vardı nasıl oldu anlamadım . sizce bu kuşların yavruları oyun yapar mı nasıl olur tahminlerinizi alabilir miyim ? bence renk olarak kötü olucak ama oyun anlamında bir tahminim yok .

Ekli dosyalar

• sayatakla.webp
    sayatakla.webp
    37.5 KB · Görüntüleme: 1,503
Bunların yavruunu alma sakın.Yavrular hiçbirşeye benzemez kırma olur oyunda yapmazlar.5 liraya bile satamazsın yavruları.

Ikiside güzel kus ben begendim.

kirma ne olur bilmem ama yanliz olana bir es alirsan daha mantikli olur diye düsünüyorum

yavrulsr kötü olur onu bende biliyorum fakat oyununu merak ettiğimden dolayı yumurtaların bitaneisni çekmiycem altından.

patron35' Alıntı:
yavrulsr kötü olur onu bende biliyorum fakat oyununu merak ettiğimden dolayı yumurtaların bitaneisni çekmiycem altından.

Yanlış anlamada Yarış atıyla eşeğin yavrusu ne olursa bunlarınki de öyle olur. Kırma yavru alacağına bak resimde bir tane daha kafa kuyruk gözüküyor onla eşle 20 gün içinde bir daha yumurta yaparlar.Zaten piyasada kırma kuş çok alıp uçur nasıl oyun yaptığını gör sende aynı hataları yapma

zaten alttakiyle eşti eşini ve yavrusunu bırakıp bu kuşla eş tuttu . kuşla baş edemiyorum mısırilerle bile eşleşiyor . yumurtalarını atmaktan bıktım 2 oldu bu

O zaman tek çare kuşu elden çıkarmak

tepeli olan taklacıya benziyo sanki ama saya ise bile o mavi bozalıya gitmez vercekleri yavru da renk açısından hiç iyi olmaz ya krdeşim yemin kilosu olmuş kaç para bi kere paraya kıyın adam akıllı damızlık bi çift kuş olun onları üretmeye bakın saygılar :hhh:

O yumurtaları düşünmeden altlarından al.Besleyeceğin kuşların aynı ırktan olmasına özen göster.Bırak yumurta almayı,farklı ırklardan kuşların aynı kümeste bakılmasıda hatadır.

Geri