Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimdeki kuşun bango olduğunu biliyorum erkekli dişili koydum 40 liraya aldım acaba pahalımı değer
Merhaba celal bey kuşlarınız saglıklı görunuyo, ben bangocu olarak yorumda bulunmak istiyorum.Her kısa gagalı kuş bango degildir,kuşlar karışık eşleştirmeden meydana cıkmış kostum ve gaga yapısı olarak bango standartına uymuyo.Sitedeki bango resimlerini incelerseniz daha iyi durumu anlarsınız.Gelelim 40 milyon yaparmı ,istanbuldaki kuş pazarına göre kıyaslarsam yapmaz, bazen bende bakıcı eş kuşlara yuksek para veriyorum arkadaşlar kızıyo bana ama, altlarına surdugum bir cift yumurda buyuduklerinde 500 milyon yapıyo, buda kuşculuğun cilveleri olsa gerek.Alttaki kuşunuzun baş kısmı beyaz olsaydı 10 numara baska olurdu.
Lugat resimdeki kuşlar bence ne baska nede bango sen onların ikisinide iade et (kuşlar iyi veya kötü uçabilir önemli değil esas cinslerinin tam olarak belli olması gerekir resimdekileri ben tam olarak sınıflandıramadım ) yerlerine Gökay arkadaşımızın resmini gönderdiği baskadan veya kendi eklemiş olduğun bangolardan al. Saygılarımla.
anlıyorum abi benimde bir kerem demkeş çifti aldım diye sevinirken adam bana malatya vermişti adam haliyle kazıklandı ama sonra öğrendim adam alcağım kuşları başkasına 50 ytlye yutturmuş bende eyvallah dedim ayrıldım
satıcı belki sana daha ii kuşları varsa beğenmediklerini vermiş olabilir abi diğer kuşlarını gördünmü şuan kafası beyaz vücudu siyah ağırlıklı olan bir çift bango bugün halkalıda pazarda 20 gitti bide kuşlar güzel resmini çekti kardeşim sonra yayınlarım
SLM KARDEŞİM ÖNCELİK LE SANA GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM SENİ Bİ ĞÜZEL SÖĞÜŞLEMİŞLER BUNLAR NE BANGO NE DE BASKA BUNLAR PİÇ YANİ AZMAN SEN İKİSİNİ 6 LİRA EDEN KUŞLARI 40YTL ALMIŞIN BUNUSANA SATAN ADAM ŞEREFSİZİN BİRİYMİŞ BAK KARDEŞİM BONGO DEDİN Mİ GAGA KISA OLUR ÇEKİÇ KAFALI OLUR KÜÇÜK OLUR BASKA DESEN DEYİL BASKANIN GAGADA KISA OLUR RENKLERİ PARLAK OLUR ŞİM Dİ SANA Bİ BASKA RESMİ BİDE BONGO RESMİ GÖSTEREYİM BUNLAR BASKA BU RESİMDEKİ BEYAZ KUŞ İŞTE GERCEK BONGODUR ŞİMDİ BUN RESİMDEKİ KUŞLARI SENİN ALDIĞIN KUŞLARLA Bİ KARŞILAŞTIR BAKALIM NEKADAR FARK VAR BİDE BUKUŞLARI ÖYLE 40YTL YE ALAMASIN BUNLAR PAHALI GÜVERÇİN TÜRLERİDİR EVET NEKADAR SANA YARDIM CI OLABİLDİYSEM NEMUTLU BANA BİDAHA Kİ SEFERE BÖYLE HATALAR YAPMASIN UMARIM SAYGILARIMLA.
kardes kuslar idare eder ama 40 degil enfazla 20 eder olsun hayrını gör iyi kuş para ile alın maz resimdeki baskaların gagaları uzun ama beyaz olan 10 numara
kardeş bu kuşlar en fazla 10 ytl yapar. bakıcı olur bunlardan o da yavru bakarsa. seni kandırmışlar. bu kuşları 4o ytlye satan adamın vicdanı sızlmıyomu anlamıyom ya
Arkadaşım ben her ne kadar bangodan anlamasam da bende böyle güzel kuşlardan beslemek isterim ama anlamayan birine böyle kuş verenleri kurşuna dizmek gerek ,
dostum sen en iyisi o kuşları kesin geri ver ve kuş alacağın zaman bu iş ile uğraşan eski bir kuşçu bulki sana yardımcı olsu ama dikkat etki kuşu aldığın mekan sahibinin arkadaşı olmasın yoksa daha büyük bir yıkıntı olur senin için
bende dolu kanat arıyorum aylardır ancak bir türlü almadım kuşu biraz inceleyince birde bizim burda kuş satan çok yer olduğundan olsa gerek bir türlü beğenemedim ya çok sakat kuşlar denk geliyor ya da çok sakat satıcılar anbu kelimelerimden anlayan anlamıştır.
O nedenle ben saya-kelebek alırken çok yaşadığım bazı olayları millet yaşamasın diye şu an çok yardımcı olmaya çalışıyorum tanıdıklarıma ama neredeyse bu akşam aynı duruma ben düşecektim.
adam kuş var gel al diyor saya kuşu havada alırım oyununu (dönüşünü) izlerim diyorum hemen fiyatı 2 katına çıkardı adam gelde sen güven böyle işlere hadi bakalım.
Allah yardımcın olsun da sen bu kuşları kesin geri ver satan kişide bu kuşları 40 ytl ye kendi beslesin yaaa