Resimlerin otomatik ufaltılması ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevimsonmez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
www.sevimsonmez.com
Ad Soyad
sevim sönmez
Meslek
Demirci Ustası
İlgi Alanı
merhabalar bızım kendı guvercın sıtemız var baska resım yukleyıcılerle ugrasmadan kendı sıtemızden lınk vererek resım eklemek ıstıyoruz ama 1024 boyutunda kucuk olucak dıye uyarı cıkıyor bunu forum phpbb 3 de otomatık ufaltma sıstemı kurulsa boyut sorununu ortadan kaldırsanız olmaz mı acaba tek tek resımlerı baska yerden upload zor oluyor zaten kendı sıtemde mevcut ken baska yere tekrar yuklemek bıraz zor ve zahmetlı oluyor sonucta sıtemız de var tekrak tekrar bu konuda bır cozum varmıdır acaba ?

sevimsonmez' Alıntı:
merhabalar bızım kendı guvercın sıtemız var baska resım yukleyıcılerle ugrasmadan kendı sıtemızden lınk vererek resım eklemek ıstıyoruz ama 1024 boyutunda kucuk olucak dıye uyarı cıkıyor bunu forum phpbb 3 de otomatık ufaltma sıstemı kurulsa boyut sorununu ortadan kaldırsanız olmaz mı acaba tek tek resımlerı baska yerden upload zor oluyor zaten kendı sıtemde mevcut ken baska yere tekrar yuklemek bıraz zor ve zahmetlı oluyor sonucta sıtemız de var tekrak tekrar bu konuda bır cozum varmıdır acaba ?

Boyutları büyük olan dosyanızı :
1)Paint ' te açın
2)Yeniden boyutlandıra tıklayın.
3)Piksel' de en boy oranı korumalı bir şekilde yatayı 1000 yapın.Dikeyi kendisi otomatik belirleyecek.
4)Kaydedip çıkın.

Bu şekilde resimlerinizde bir bozulma olmadan buraya yükleyebilirsiniz.
Başka sitelerden upload etmenize gerek kalmaz. :slm:

Kerem kardesım ben bunu zaten bılıyorum herseferınde bunu yapmaya kalkarsak bılgısaryarımız basından ayrılamayız kendı sıtemde resımlerı koymak ıcın canım cıkıyor zaten burada bu otomatık boyut ufaltması sayesınde hem tekrar tekrar kusların resımlerını yuklemeye gerek kalmayacak hemde yer kaplamayaca tek bı yerden lınk verıcez dusunsene 100 tane resım sıteme yukledım tekarardan buraya neyse kardesım yorumun ıcın yıne tesekkur edıyorum ben sana Allah razı olsun bakalım yonetım ne dıyecek.

Otomatik boyutlandırma sistemde zaten mevcut. Yüklemeye çalıştığınız resimler büyük ihtimalle sistemin kabul ettiğinden daha büyük olduğu için yükleyemiyorsunuzdur.

Geri