Resimli tanışma!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 42K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar burda çok güzel bir ortam kurduk, muhabbet falan ediyoruz ama birbirimizi yolda görsek tanımayız. Burda herkes kendi resmini paylaşsın olurya belki yolda falan karşılaşsak veya mezatta, dernekte bir yerde karşılaşsak; "aaaa sen sitedeki şu kişi değilmisin?" deriz...Birde herkes çok kısaca kaç yaşında olduğunu, nerde oturduğunu falan yazsın..Mesela ilk olarak ben kendi resmimi ekliyeyim...

SİNAN ÖZTEKİN...
NENE HATUN MAHALLESİ/ESENLER/İSTANBUL...
17 YAŞINDAYIM...

............SİNAN ÖZTEKİN..............

Ekli dosyalar

• lümsüz foto .P.webp
    lümsüz foto .P.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 6,567
  • snn.webp
    snn.webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 6,592
  • sinan.jpg
    sinan.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 6,375
Sinan kardeşimden sonra bende kendı resmimi koyacağım.. Bende 19 yaşındayım Emirgan-Reşitpaşa (İSTANBUL) da oturmaktayım. Üniversite öğrencisiyim.. Herkese saygılar...CemPakaydın..

Ekli dosyalar

• bodrummmmmmmmmmmmmmmmmmm 239 (Large).webp
    bodrummmmmmmmmmmmmmmmmmm 239 (Large).webp
    45.7 KB · Görüntüleme: 6,391
  • 217.webp
    217.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 6,422
Bi tanede ben ekleyim Resmi olsun Askeriz Hani :))

Ekli dosyalar

• SANY0011 (Large).webp
    SANY0011 (Large).webp
    37 KB · Görüntüleme: 6,496
İstanbul/küçükköy

Ekli dosyalar

• 100_2964.webp
    100_2964.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 6,407
Merhaba güzel bir düşünce olmuş,
Bende Muğla Doğanköyde oturuyorum, 24 yaşındayım. Soldaki Ömer ÖKZURT Sağdaki Hüseyin BAŞOĞLAN, ORTADAKİ İSE BÜYÜK ANGARALI DÜŞÜNÜR ANGARALI HATÇE.

Ekli dosyalar

• 100_1574 (800 x 600).webp
    100_1574 (800 x 600).webp
    49.2 KB · Görüntüleme: 6,369
Ben TeZCaN Bursa da ikahmet etmekteyim. Fabrikada işçi olarak çalşmaktayım.Yaşım 29 evli 1 çocuk babasıyım :D

Ekli dosyalar

• 24062007024.webp
    24062007024.webp
    223.6 KB · Görüntüleme: 6,439
gökay' Alıntı:
İstanbul/küçükköy
Nizam bey aşırı derecede kurtlar vadisi memati baş'ı andırıyorsunuz daha önceden benzeten oldumu, yolda görsem gürkan abi imza alabilirmiyim dicem :)

Benzetiyorlar bazen, en son bankada hesap actırıyodum resmimi bilgisayardaki sisteme yüklüyodu bayan görevli, sistem resmi kabul etmeyince, espiri olsun diye, bende tipimi beğenmedi sistem virus algılamasın dedim, görevli mematiye benziyorsunuz dedi belki ondandır. :)

Evet.. Çok güzel oldu yavaş yavaş herkes katılıyor...

............SİNAN ÖZTEKİN..............

Sinan kardeşim yakışıklıymışsın Maşallah :)) Kardeşim o elindeki kuş yanlış hatırlamıyorsam; video paylaşımında elinden yem yiyen baska değil mi?

ugurk81' Alıntı:
Sinan kardeşim yakışıklıymışsın Maşallah :)) Kardeşim o elindeki kuş yanlış hatırlamıyorsam; video paylaşımında elinden yem yiyen baska değil mi?

Eyvallah Hocam saolun... Videoda elimden yem yiyen kuş arap akbaştı, Bu yeni yavrularımdan mavi akbaş...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

Barış YOLERİ/ ANTALYA

Ekli dosyalar

• SDC10957.webp
    SDC10957.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 2,038
  • SDC10970.webp
    SDC10970.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 2,005
polllat' Alıntı:
ugurk81' Alıntı:

Eyvallah Hocam saolun... Videoda elimden yem yiyen kuş arap akbaştı, Bu yeni yavrularımdan mavi akbaş...

Anladım. Dedim kuşu elinden düşürmediğine göre bu baska kendine alıştırdığı baska olsa gerek :)) Rengini unutmuşum demek ki... Allah ilmini arttırsın. Yaşına göre efendi ve olgun tavırlarınla yaptığın yorumları çok beğeniyorum. Benim öğrencim olsaydın, yüz alırdın sırf bu karakterin için :))))

ugurk81' Alıntı:
polllat' Alıntı:
ugurk81' Alıntı:

Anladım. Dedim kuşu elinden düşürmediğine göre bu baska kendine alıştırdığı baska olsa gerek :)) Rengini unutmuşum demek ki... Allah ilmini arttırsın. Yaşına göre efendi ve olgun tavırlarınla yaptığın yorumları çok beğeniyorum. Benim öğrencim olsaydın, yüz alırdın sırf bu karakterin için :))))

Saolun hocam... Kuşlarımı çok severim onlarla tek tek ilgilenir, en ufak bir sorunlarında onlara yardımcı olmaya çalışırım, zaten kuşçuysakk eğer yapmamız gereken de bu... Ayrıca sizin gibi değerli bir kişinin hakkımda böyle düşündüğünü bilmek beni mutlu etti.. Umarım hayatta karşınıza benden kat kat iyileri, saygılıları çıkar...

...........SİNAN ÖZTEKİN............

BENDE BURSA'DAN SERHAT.

Ekli dosyalar

• 291120091715.webp
    291120091715.webp
    541.4 KB · Görüntüleme: 1,946
gökay' Alıntı:
Benzetiyorlar bazen, en son bankada hesap actırıyodum resmimi bilgisayardaki sisteme yüklüyodu bayan görevli, sistem resmi kabul etmeyince, espiri olsun diye, bende tipimi beğenmedi sistem virus algılamasın dedim, görevli mematiye benziyorsunuz dedi belki ondandır. :)

ilahi Nizam abi :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

.............SİNAN ÖZTEKİN.............

ben EDİRNE HAVSA dan MURAT YAŞIM 40 EVIYIM 1KIZ BABASIYIM ,POSTA GÜVERCİNİ BAKIYORUM HERKEZE SELAMLAR.

Ekli dosyalar

• DSC01707.webp
    DSC01707.webp
    42.3 KB · Görüntüleme: 1,912
  • DSC01892.webp
    DSC01892.webp
    23 KB · Görüntüleme: 1,906
bende alican çekmez istanbul /gazi mahallesinden yaş 17 kotta calışıyorum :=)

55c969a7.jpg

-------------------------------------------------------------------------

f3da8b76.jpg

ALLAHA EMAETSİN ARKADAŞLAR :=)

Bende turgay yaş 18 soLdaki benim saqdaki kardeşim.TakLacı-süs cinsi kuş bakıyorum..

Buda ben :) Kocaeli-gebze civarlarında oturan varsa çarşıda flan göreblirsinz =))

Ekli dosyalar

• Görüntü0318.webp
    Görüntü0318.webp
    42.3 KB · Görüntüleme: 1,773
Arkadaşlar konu gerilerde kalmış biraz önlere taşıyımda herkes görsün ve resmini eklesin...

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC00220.webp
    DSC00220.webp
    46 KB · Görüntüleme: 1,738
KONUYU ACAN VE KATILAN ABİLERE VE ARKADAŞLARA TEŞEKKURLER

Ekli dosyalar

• SP_A0469.webp
    SP_A0469.webp
    185.3 KB · Görüntüleme: 1,663
Öncelikle konuuy açan arkadaşa ve katılanlara teşekkürler

Bende adnan istanbul çekmeköyde ikamet ediyoru 18 yaşındayım

Beyler bu konuyu güncel tutmak lazım iyi olur birbirimizin resimlerini görmemiz bi gün bi yerde karşılaşırsak tanırız belki...

Geri