RESİMLİ.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar görüldügü gibi gözde bir sorun var.. Ornitab kullandım genta damla damlatıyorum ama pek bir fayda yok gibi nedir bu.. Ur mu acaba ? Gözün içinde bir parça var yani çok kötü.. Kuşun neşesi yerinde yumurtada yapıyor ama bu nedir çözemedım..

Ekli dosyalar

• 20052010658.webp
    20052010658.webp
    392.8 KB · Görüntüleme: 2,048
  • 20052010659.webp
    20052010659.webp
    346.2 KB · Görüntüleme: 1,952
  • 20052010660.webp
    20052010660.webp
    311.2 KB · Görüntüleme: 2,007
Merhaba Cem,
Geçen yaz benim bir dişimde vardı bu sorun her gün genta göz damlası damlatıp kuşun göz kapaklarını açıp kapatarak damlanın göze etki etmesini biraz bekleyerek uyguladım.
Sabreder uygularsan 10-15 gün içinde tamamen iyileşeceğini umuyorum.
Sağlıklı kümesler...
Khalid

3 gün ard arda yarım monodoks u enjektörde su ile karıştır ver bişey kalmaz bizimkilere de oldu bi deneyeyim dedim kuş düzeldi

Merhaba ayni sorunu bende yasiyorum. Yalniz ben kendiliginden gecer diye bekledim, yanildim ve o sarimsi pislik gun gectikce buyudu. Dun o pisligi cikarttim biraz kanama yapti( goz kapagin altindaki ete yapisiraka buyuyor o pislik, temizlemeye calistiginda etten ayirmak zorunda kaldigin icin hafiften kanama yapiyor) ama olsun kus cok rahatladi sonrasinda. Kus gozunu kapatamiyordu suan rahat, bide goz damlasi aldim onu damlatiyorum. suan neredeyse duzelmis halde. Kolay gelsin.

bak güzel kardeşim eczanelerde tetra 250 lik kapsül ilaç var 3 tl felan sanırım fiyati ucuz bi ilaç o ilaçi al kapsül şeklinde zaten ilaç bi kapsülü ortasindan aç ve kuşun gözünün üstüne dök sonra da bi kapsülü kuşa yutur bu işlemden sonra kuşun gözü ilaçın etkisiyle kapanacaktir ertesi gün kuşun gözünü temizle sonra kuşun azina gözüne limon sık her gün

kardes hipradox damlat gözüne hicbirşey kalmaz

Birkaç gün 'gambamix ' hap verin çeğrek hap yeterli olur ..'' Genta^'' göz damlasınıda sabırla kullanmaya devam edin, gözün içine birkaç damla bolca damlatın .. gözünü açıp kapatsın kuş takip edin sabah - eğlen -akşam , damlatın, sabredin geçecektit o içteki ette gidecektir .. selamlarŞEREF

S.a göz zamanla kapanır ozellıkle geceden sabaha kadar kı muddette yapısabılır..Elinızle acmaya gozu acık tutmaya calısın..Benım basıma geldı.. genelıkle kavga esnasında yaralamadan sonra cıkıyo kusun agız ıcınde sarı renkte.. agzı hep acık kalıyordu zor yemlenıyordu. Bir kusumunda gözünde vardı devamlı yapısırdı ben elımle acardım ilaç kullanmadan bu sekılde gectı. İlaç kulanın ama gözüde acık tutmaya calısın..

arkadaşlar bu gözdeki ur iyicene büyüdü yani ilaç kullandım etki etmiyor. ne yapmam lazım ? kuş durgunlastı bu yuzden yani bir çözüm yolu
en son radde için ne yapmak lazım.

Geri