resimli yavru güvercinim kaç günlük ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar güvercinlerim köyde oldukları için ne zaman kuluçkaya yattılar ne zaman yumurtadan çıktılar bilmiyorum her hafta sonu köye gidiyorum ancak o zaman onları görüyorum şimdi size sorum bu resimdeki yavru tahmini kaç günlüktür, bu gün köye gittimde yumurtanın yarısıda kenarda duruyodu tahmini olarak bugün yumurtadan çıktıgını düşünüyorum ama üstadlar bakarsa kaç günlük oldugunu anlar diye düşünüyorum, lütfen bilgisi olmayan yada soruma gerçekçi cevap vermeyecek olanlar yani tecrübesizler yazmasın şimdiden teşekkürler...

3 4 günlük bi yavru .

Tahminimce 2-3 günlük..

2 yada 3 günlük bir yavru diger yumurtanın içindeki yavrunun ölmüş olması yüksek zaman geçmiş çünkü

güle güle besle

Cevaplar için teşekkürler , benim anlamadıgım yavru orda ancak kabuguda orda ilk dogdugu gün anne baba yumurta kabugunu yemez mi ? ... birde başka bir çiftim daha var onlarında aynı şekilde 1 yavru çıktı diger yavru çıkmadı 2 çiftede aynı olması enteresan :S...

çıkan yavrunun yumurta kabugunu dişi yuva yüksekse asagı atar yerdeyse yine agzında götürür atar yemez erhan kardesim birinin çıkmaması yada çıkamaması ise ana babanın tasıyıcı hastalık dan olabilecegidir bence yada acemidirler yumurtayı düzenli çevirememişlerdir veya eline sık sık alıp kontrol ediyorsan ürküp kalktıklarındanda olur düzensiz yatıp biri hep cılk olma ihtimalide olabilir

kuscu_marik' Alıntı:
çıkan yavrunun yumurta kabugunu dişi yuva yüksekse asagı atar yerdeyse yine agzında götürür atar yemez erhan kardesim birinin çıkmaması yada çıkamaması ise ana babanın tasıyıcı hastalık dan olabilecegidir bence yada acemidirler yumurtayı düzenli çevirememişlerdir veya eline sık sık alıp kontrol ediyorsan ürküp kalktıklarındanda olur düzensiz yatıp biri hep cılk olma ihtimalide olabilir
yavrular yüksekte abi , taşıyıcı bi hastalıkları varmı onu bilmiyorum ama digerlerinin hiçbiri deil eminim , taşıyıcı hastalık nedir onuda bilmiyorum ancak kuşlara baktıgım zaman baya iyiler yani hastalıklı bi halleri yok 2-3 aydır bendeler sorun yaşamadım henüz , peki bu taşıyıcı hastalık falan olsa ne gibi bi zararı var yavru veya diger kuşlara ?...

Geri