Resul ANTİL (BURSA)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Resul23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Resul23

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Resul ANTİL
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Herkese Merhaba, Buda benim Apaçiler sizlerle paylaşmak istedim. Sevgi Saygılarımla.

kuşlarınız çok güzel, inşallah bol yavru alırsınız.

Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür ederim. Sizlere daha iyileri nasip olur inşallah.

kusursuz üzellikte kostüm kuşları maaşallah

40 Bin Kere Masallah harika görünüyolar,Allah nazardan saklasın....
Saygılar....

Dogukan cetin' Alıntı:
kusursuz üzellikte kostüm kuşları maaşallah
Teşekkür Ederim Doğukan Ama her canlı gibi onlarında kusurları var Sağol genede :)

sev_seni_seveni' Alıntı:
40 Bin Kere Masallah harika görünüyolar,Allah nazardan saklasın....
Saygılar....
Eray Kardeşim Teşekkür Ederim. Amin İnşallah.

kuşların her konuda mükemmel 41,5 kere maşşallah allah nazarlardan korusun saygılar!!!!!!!!!

Faruk Yapar' Alıntı:
kuşların her konuda mükemmel 41,5 kere maşşallah allah nazarlardan korusun saygılar!!!!!!!!!

Teşekkür Ederim Faruk. Allah Hepimizin kuşlarını nazardan korusun inşallah.

Faruk Yapar' Alıntı:
Teşekkür Ederim Faruk Allah hepimizin Kuşlarını nazardan korusun.

speedboy111' Alıntı:
bunların yavrusunu bana hediye etsene renklere çok ilgim vr kümsim gayet temiz ve çok iyi bakarım
(: hediye Etmek isterdim. Ama Kusura bakma seni tanımıyorum.

EMEKLERİNE SAĞLIK GÜLEREK BESLE

Masallah güle güle besleyin ..

Saygılarımla ............. (Reis)

Abi maşallah kuşların çok güzel.Allah nazarlardan saklasın.Bende Bursada oturuyorum.Kürenk ve miski türleri beslemekteyim.Mümkünse 1 çiftte sizin kanınızdan kümesime eklemek isterim.Bu mümkünmüdür?

Kuşlarının maşallahı var Resul abi söylencek söz yok , tü tü tü maşallah (:

Reis_11' Alıntı:
Masallah güle güle besleyin ..

Saygılarımla ............. (Reis)

Teşekkür ederim saol reis.

handsome123' Alıntı:
Abi maşallah kuşların çok güzel.Allah nazarlardan saklasın.Bende Bursada oturuyorum.Kürenk ve miski türleri beslemekteyim.Mümkünse 1 çiftte sizin kanınızdan kümesime eklemek isterim.Bu mümkünmüdür?
Çok Sağol Furkan ALLAH Razı Olsun. Görüşür Tanışır Konuşuruz.

0zqur' Alıntı:
Kuşlarının maşallahı var Resul abi söylencek söz yok , tü tü tü maşallah (:
Sağolasın Özgür Siz havada döndürürsünüz bizde masada :)

Kuşlar gerçekten çok temiz , bende de var bir çift şebap ama bu kadar temiz olmuyolar paçaları bile böyle değil , aldığımda kırıktılar. İşi iyi biliyosun Resul abi . Tebrikler.

0zqur' Alıntı:
Kuşlar gerçekten çok temiz , bende de var bir çift şebap ama bu kadar temiz olmuyolar paçaları bile böyle değil , aldığımda kırıktılar. İşi iyi biliyosun Resul abi . Tebrikler.
Sağol Özgür Kümese Kum serersen paçaların kırılmasını engelleyebilirsin.

[/quote] Sağol Özgür Kümese Kum serersen paçaların kırılmasını engelleyebilirsin.[/quote]

Kümesin her tarafı tahtadan alt tabanı da tahta. Bir çift şebap olduğu için tuğladan yapmaya gerek duymadım , ortadan yarısını bir tahta ile bölüp oraya kum doldurdum ama kuşların yumurtaları olduğu için çok çabuk pisletiyolar kumları ve ayaklarına paçalarına kuyruklarına bulaşıyo pislikleri, paçaları kırılıyo yani kum koymakla iyi bir neticeye varamadım . Siz gibi bilgili abilerimizden birşeyler öğrenmek çok yararlı olacaktır.

Arkadaşlar kum sıva inşaat kumu değil dökümcülerin kullandığı silis kumu var sıradan bir kum değil tozsuz bir kum bu kumu kümes tabanına sererseniz mutlaka fark edecektir bende kullanıyorum çok faydasını görüyorum.

Hem tekrar tekrar eleyerek kullanabilirsiniz

Resul kardeşim kuşlarınında maşallahı var bir gün Umut la gelirim inşallah ...

thundereblue' Alıntı:
Arkadaşlar kum sıva inşaat kumu değil dökümcülerin kullandığı silis kumu var sıradan bir kum değil tozsuz bir kum bu kumu kümes tabanına sererseniz mutlaka fark edecektir bende kullanıyorum çok faydasını görüyorum.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim .Benim kullandığım kum dediğiniz gibi normal inşaat kumuydu :) . Silis kumdan temin etmeye çalışcam nerden alabilirim bilemiyorum ama kuş pazarında vardır belki .. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Saygılar..

Silis kum akvaryumcularda var.Akvaryumculardan rahatlıkla temin edebilirsin.Kümesin büyüklüğüne göre alcağın miktarı belirle.

Silis kum akvaryumcularda var.Akvaryumculardan rahatlıkla temin edebilirsin.Kümesin büyüklüğüne göre alcağın miktarı belirle.

Geri