Resul23
Üye
- Ad Soyad
- Resul ANTİL
- Meslek
- Muhasebe
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür Ederim Doğukan Ama her canlı gibi onlarında kusurları var Sağol genedeDogukan cetin' Alıntı:kusursuz üzellikte kostüm kuşları maaşallah
Eray Kardeşim Teşekkür Ederim. Amin İnşallah.sev_seni_seveni' Alıntı:40 Bin Kere Masallah harika görünüyolar,Allah nazardan saklasın....
Saygılar....
Faruk Yapar' Alıntı:kuşların her konuda mükemmel 41,5 kere maşşallah allah nazarlardan korusun saygılar!!!!!!!!!
Teşekkür Ederim Faruk Allah hepimizin Kuşlarını nazardan korusun.Faruk Yapar' Alıntı:kuşların her konuda mükemmel 41,5 kere maşşallah allah nazarlardan korusun saygılar!!!!!!!!!
hediye Etmek isterdim. Ama Kusura bakma seni tanımıyorum.speedboy111' Alıntı:bunların yavrusunu bana hediye etsene renklere çok ilgim vr kümsim gayet temiz ve çok iyi bakarım
Teşekkür ederim. Sağol.KIYDINOĞLU' Alıntı:EMEKLERİNE SAĞLIK GÜLEREK BESLE
Reis_11' Alıntı:Masallah güle güle besleyin ..
Saygılarımla ............. (Reis)
Çok Sağol Furkan ALLAH Razı Olsun. Görüşür Tanışır Konuşuruz.handsome123' Alıntı:Abi maşallah kuşların çok güzel.Allah nazarlardan saklasın.Bende Bursada oturuyorum.Kürenk ve miski türleri beslemekteyim.Mümkünse 1 çiftte sizin kanınızdan kümesime eklemek isterim.Bu mümkünmüdür?
Çok Sağol Komutan Teşekkür Ederim. Görüşmek Üzere.thundereblue' Alıntı:Güle güle besleyın maşallah
Sağolasın Özgür Siz havada döndürürsünüz bizde masada0zqur' Alıntı:Kuşlarının maşallahı var Resul abi söylencek söz yok , tü tü tü maşallah
Sağol Özgür Kümese Kum serersen paçaların kırılmasını engelleyebilirsin.0zqur' Alıntı:Kuşlar gerçekten çok temiz , bende de var bir çift şebap ama bu kadar temiz olmuyolar paçaları bile böyle değil , aldığımda kırıktılar. İşi iyi biliyosun Resul abi . Tebrikler.
thundereblue' Alıntı:Arkadaşlar kum sıva inşaat kumu değil dökümcülerin kullandığı silis kumu var sıradan bir kum değil tozsuz bir kum bu kumu kümes tabanına sererseniz mutlaka fark edecektir bende kullanıyorum çok faydasını görüyorum.