Risasilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
MErhaba arkadaşlar, risasilerimin bir çiftinin resimlerini sizinle paylaşmak istiyorum....

10062009263l.jpg

10062009260.jpg

10062009261.jpg

10062009262.jpg
[/b]

Maşallah ; bol yavrulu , sağlıklı sezonlar dilerim . selamlar.ŞEREF

Hey maaşallah Özgür abicim gerçektende çok güzel kuşlarınız var.
Bol yavrulu sezonlar dilerim...

SİNAN ÖZTEKİN

Maşallah abi kuşlarına nazar değmesin renk olarakta görünüş olarakta çok güzeller...

s,a arkadaşım maşallah risasiler çok güzel görünüyor ,saygılar ,m saim akyol

Teşk ederim arkadaşlar, altlarında 10 günlük bir yawrularıda var, kuşları dışarıya cıkarmıyordm cok fazla ruzgar olduğu için kalkıp ınemezler diye, terasa çıkıp güneş görsünler kum yesinler diyekanatlarını makasladım ama şimdi pişman oldum, üzüldüm...

Allah (c.c.) sizlere daha iyilerini nasip etsin.

merhaba resasilerin çok güzellel :tamam: maaşallah bütün iyi ve değerli kuşların kaderi makaslanmaktır üzülmeye gerek yok yavrularını aldığında zaten gerek kalmaz güle güle besle arkadaşım :slm:

kuşların çok güzel bir erkek risasiye ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim

ÇOK GÜZEL KUŞLAR FİZİKLERİ FALAN ÇOK ŞIK GÖRÜNÜYOR MAŞALLAH

beyler bunlar risasi değil çakmaklı kara çakmaklı risasinin beli beyaz olmz bağlı olur

arapmardin' Alıntı:
beyler bunlar risasi değil çakmaklı kara çakmaklı risasinin beli beyaz olmz bağlı olur
hakkaten öylemi? risasi resmi eklermisiniz acaba? bağlı derken beli küllü falanmı olması gerek? bu tarz kuşlardan çok anlamıyorum araştırmalarım sonucunda boyle olduklarını ogrenıp almıştım. resim koyarsanız sevınırım

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
arapmardin' Alıntı:
hakkaten öylemi? risasi resmi eklermisiniz acaba? bağlı derken beli küllü falanmı olması gerek? bu tarz kuşlardan çok anlamıyorum araştırmalarım sonucunda boyle olduklarını ogrenıp almıştım. resim koyarsanız sevınırım

KUŞLAR GÜZEL SENDEKİNE GENELDE SADDAM LACİVERT RİSASİ MİRO ÇAKMAKLI FELAN COK ŞEYDİYEN VAR ÖNEMLİ OLAN BUNLAR DEĞİL BÜTÜN ÖZELLİKLERİYLE GÜZELSE ADINI TAKMA DERİM 3 ÖRNEK ATTIM HERKES BİR ŞEY DİYOR HEPSİ BİR BİRİNE YAKIN KUŞLAR koyu mavi acık mavi sinekli mavi sebap mavi gibi

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    58.2 KB · Görüntüleme: 1,448
  • 1.webp
    1.webp
    41.9 KB · Görüntüleme: 1,496
  • 1_(4).webp
    1_(4).webp
    105.6 KB · Görüntüleme: 1,381
Selam sizin kuşlarınız bence tam risasi degil ama Türkiyede genelde risasi diyorlar gerçek orjinalleri aslında çok farklı biraz nete baktım ama tam anlamıyla orjinalini bulamadım ama şuna emin olun sizin kuşlarınız orjinal risasiden bana göre bin kat daha güzeller ben şahsen risasi yerine sizin kuşlarınızı tercih eder beslerim gerçekten çok güzeller maşallah birde sakın yanlış anlamayın paylaşım amaçlı söylüyorum yoksa çok fazla bir bilgim yok ama benim kerkük taraflarında gördügüm orjinal risasiler gögüsleri paslı ayak tügleri ve paçaları koyu gri oluyor ama resim olarak daha öylesini göremedim nette

Bu resmide netten buldum Mardinden Zeki Barana ait risasiler sizinkilere çok benziyorlar dişi olanın gögsü biraz paslı olsa benim dedigim kuşlara benzeyecekmiş :)

Kenan abi ve erdekli arkadaşım ıkınızede teşekkür ederim, dediğiniz gibi aslında kuşu besleyen kendısı begenıyorsa gerısı onemlı dııl ama nasıl kus besledıgımızı bılelım, ben bu kuslardan anlamıyorum dedıgım gıbı, risasiler bolumunde bır konuda acmıstım bu kuslar nasıl olur nerden gelır soyları dıye kımse cevap vermedı bende burada baya araştırım ıyısı dıye bunları almıştım. ama dedıgınız gıbı herkes farklı ısımler takıyor, şimdilerde ayna kuyrukları moda olmuş oyle diyorlar, size yenı resımlerını eklıım hazır konuya cevap atmışken.
Tekrar teşekkürler yorumlarınız için

Ekli dosyalar

• DSCI0296.webp
    DSCI0296.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,532
çok güzel kuşlar maşallah.risasilerin oyunları nasıldır öğrenebilirmiyim?

Maşallah Çok Güzeller Özgür Abi...

Geri