Robot Güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Çinlilerin bir yapmadıkları bu kalmıştı.
İlk gördüğümde gözlerime inanamadım.böyle birşeyin olmasına ianmak istemedim.
güvercinlerin beynine bir çip yerleştirip uzaktan komutlar verip istediklerini yaptırabiliyorlar.bunun hayvan haklarına aykırı olması gerkmezmi,buna nasıl izin veriyorlar.
Artık yorumu sizlere bırakıyorum. :sinirli: :sinirli: :sinirli: :hayir:

robotpigeon1550x4231wi9.jpg

robotpigeon2550x3651dx2.jpg

pigeon1bs0.jpg

pigeoncomputercontrollefk4.jpg

340x1rg2.jpg

computercontrolledpigeotm2.jpg

340x1ch6.jpg

arkadaşlar bu ne ya art niyet bu başka birşey değil.
Paylaşım için teşekkürler

hani derler ya, "insanoğlunun elinin değdiği her şey doğallığını yitirmeye mahkumdur" diye ne kadar doğru. ve bir o kadar da üzücü. ama bunun arkası da bitmez maalesef. "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" şeklinde bir anlayışla hareket eden bu mühim insanlar!? acaba doğal yaşamı ve güzellikleri bozmak yerine insana daha faydalı olabilcek şeyler bulsalar daha ahlaklı ve faydalı olmaz mı? madem komutlarınıza uyacak bir meta arıyorsunuz bunu bir canlıyı kullanarak niye yapıyorsunuz, madem çok zekisiniz yapın metalden bir robot sonra yaptırın ona yaptırcaklarınızı. Allah bilir onu da Çin mallarını dünyaya yaymakla görevlendirirsiniz.

çok iyi düşünmüşler aslında biz bunu insanlar takalım. o zaman iyi olur.

arkadaş bu çinlilerde ne kafa var hep boş işe çalışıyor kafaları yazık günah deilmi o güvercine aslında onların kafaya takıp komut verecen

selam insanlık dışı bir şey nerde hayvan severler ?

İNSANLIĞIN GELDİĞİ DURUM ... YAZIK ..

KÖPEK ETİ YİYEN ÇİNLİLERDEN KÜÇÜCÜK BİR GÜVERCİNİN HAKLARINA SAYGI DUYMALARINI BEKLEMEK GEREKSİZ ...

işte herkese "İnsan" demek içimden gelmiyor bu yüzden! zevk olsun diye bilerek ve isteyerek hayvanlara eziyet edenlere "Yüce Allah" gazabının en büyüğünü göstersin dilerim inşallah..

İNSANLARDA DOĞAYA , CANLIYA ....SEVGİ TÜKENİYOR..

Geri