Röhnfried Sağlık Ürünleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan makturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

makturk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahmut AKTÜRK
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bu konumda Alman Röhnfried firmasının ürettiği benim de kullandığım birkaç ürünü tanıtacağım.Kuşlarınızın sağlıklı ve fit olması için tavsiye ederim.Malumunuz kullandığımız birçok ilaç veya katkı maddesi insan veya başka hayvanlar için üretilmiş bu da hem dozaj ayarlama konusunda hem de metabolizmaya etkileri bakımından sıkıntı yaratabiliyor.

İlk olarak Gerwit-W ile başlamak istiyorum.Sıvı olarak üretilmiş, içinde 18 vitamin barındıran bir multivitamin desteği.İçerdiği vitaminlerin değerlerine baktığınızda bizim yerli vitaminler daha yüksek değerler içeriyor. Ancak kuşlara kullandığınızda Gerwit w farkı ortaya çıkıyor.Haftada 2 gün 2 lt suya 10 ml olarak veriliyor.

fotoraf0197a.jpg

İkinci kullandığım ürün Usne Gano.İçeriğinde Sakal Likeni tinkturu ve Kekik’in % 10 luk doğal içeriği olan Usnin asidi mevcut.Carvacrol (antiseptik yağ)ve Thymol’ den oluşan aromalı ve iştah açıcı sıvı bir ürün, hastalıkların çoğunun sindirim kaynaklı olduğu düşünüldüğünde bu katkı bağırsaklardaki zararlı mikropları yok ederek kuşun yediği yemden en iyi şekilde yararlanmasını sağlıyor.Trikomonad ve koksidiyoz'a karşı etkili bir katkı.Koruyucu olarak haftada 2 kez 1lt suya 3ml olacak şekilde kullanılıyor.

fotoraf0200.jpg

Bu firmanın kullandığım bir diğer ürünü de Avidress Plus.Salmonella, E-Coli, trichomoniasis ve streptokokları önlemede çok etkili otlar, uçucu yağlar ve organik asitleri birleştiren bir sıvı takviyesidir. Yıl boyunca günlük 1lt suya 5ml olacak şekilde kullanılabilir özellikle suluklarda üreyen mikropların kırılması ve kuşların bünyesindeki zararlı bakterilerin yok edilmesinde etkili bir ilaçtır.

fotoraf0198a.jpg

Son olarak Pavifac hakkında bir şeyle söylemek istiyorum.Bildiğimiz bira mayasından biraz daha farklı bir ürün çünkü polen ve sitrik asit ile zenginleştirilmiştir,buda yemin zenginleştirici bir katkı maddesi almasını sağlar.Haftda 2 kere herhangi bir yağ ile yağlandırılmış 1kg yeme 2 yemek kaşığı olacak şekilde kullanılabilir.Bağırsaklardaki yararlı bakterilerin çoğalmasını sağlar sindirim sorunlarını azaltır.

fotoraf0199o.jpg

Umarım faydalı olmuştur,kendim de yıllarca sağdan soldan duyarak beşeri veya başka hayvanlara ait ilaç veya katkı maddelerini kullandım bazen işe yarıyor gibi gözüksede yan etkileri (kısırlık,sakat yavrular vb) can sıkıyordu.Özellikle antibiyotik yerine bu tür bitkisel ürünlerin kullanılması taraftarıyım bir anlık telaşla kuşlarımızın iyileşmesi için duyduğumuz bütün ilaçları kuşlarda kullanıyoruz sonuç genelde hüsran oluyor.Yıllık bakım kürleri ve temizliğe dikkat ettiğimizde herhangi bir sorunla karşılaşacağımızı sanmıyorum.

Unutmadan söyleyim kullandığım bu ilaçlar tedavi edici değildir koruyucu kür olarak kullanılır yani hastalık geldiğinde değil gelmeden kullanılmalıdır başlangıçta masraflı gibi gözükse de salgında kaybettiğimiz onca kuş aldığımız onca ilaç ve emeklerimizin boşa gittiğini görmenin verdiği hayalkırıklığı bu masrafın yanında hiç kalır.

Herkese sağlıklı kümesler dilerim.

Bende kullanıyorum kesinlikle çok faydalı ..Periyodik olarak kullanılmadır

kemal' Alıntı:
Bende kullanıyorum kesinlikle çok faydalı ..Periyodik olarak kullanılmadır

Katılıyorum zaten bu tür ürünler kür olarak düzenli olarak verilmediğinde hiçbir işe yaramaz.

Bu ürünlerin Fiyatları ve nerelerden temin edilebileceği konusunda da bilgi paylaşımı yapmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum . selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Bu ürünlerin Fiyatları ve nerelerden temin edilebileceği konusunda da bilgi paylaşımı yapmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum . selamlarŞEREF

Hocam ben bu zamana kadar yurt dışından getirtiyordum ama artık gelen kargolar gümrüğe takılmaya başladı firmalar yüksek ordino ücretleri çıkarıyorlar.İstanbul'da Haslet Bey bu Röhnfried firmasının ithalatını yapıyor almak isteyen onunla irtibata geçebilir.
Aldığım ürünlerin fiyatlarını yazıyım:GERVİT W 500ml 29.00€,USNEGANO 500ml 27.00€,PAVİPAC 800gr 11.00€,AVİDRESS PLUS 1000ml 21.00€,AVİPHARM 1000ml 23.00€

Dün İspanya'dan gelen yeni ürünlerden bahsetmek istiyorum.İlk olarak Belçikalı De Weerd firmasının üretmiş olduğu BelgaGarlic + Vit. E ile başlayalım.Ürün E vitamini ile zenginleştirilmiş bir sarımsak yağı,daha önce bahsetmiş olduğum Pavifac tozu bu yağ ile yağlanmış yeme döküyorum özellikle yavrulara müthiş yarıyor.Sindirim sistemini düzenlemede,döl verimini arttırmada ve vücuttaki toksit maddeleri arındırmada faydalı bir ürün.

İkinci olarak yine Belçikalı Natural firmasının üretimi Lookolie var. Bu ürün de sarımsak yağı diğer yağın büyük boyu olmadığı için bunu da almak zorunda kaldım.Yine yemi yağlamak için kullanıyorum.Natural firmasının kümeslerini bizzat kendim geçen yıl gezme imkanı buldum ve oradaki veterinerlerden aldığım bilgi bu ürünü yıl boyu tüm kümeslerinde kullandıklarıydı. Zaten sarımsağın doğal antibiyotik özelliğini bilmeyen yoktur.

Sırada Alman Backs firmasının ürettiği Lebertan Kapseln var. İçinde 100 kapsül var. Balık yağı ile güçlendirilmiş. Özellikle iyi gelişmeyen yavrularda haftada 2 kez kullanabilirsiniz. Daha önce şebap beslediğim zamanlarda kullanmıştım tüy kalitesini olumlu yönde etkiliyor. Ben denemedim ama kısır kuşlarda da işe yaradığı söyleniyor.

Son olarak yaz mevsimiyle birlikte kuşlarımızın banyo ihtiyacı da arttı artan sıcaklıkla birlikte bit ve diğer dış parazitlerin de popülasyonu çoğaldı.Bunun önüne geçmek için Röhnfried firmasının üretmiş olduğu Badesalz banyo tuzunu kullanıyorum.Özellikle tüy zamanında eski tüylerin çabuk dökülüp yeni tüylerin daha parlak ve canlı çıkmasını sağlıyor. Ölü deriyi temizlediği için kuşlar tüyden daha rahat çıkıyor.

Daha önce Türkiye'den ve yurtdışından bu ürünleri alıyordum ancak genellikle büyük boyutlarda sattıkları için maalesef çoğu kullanmadan çöpe gidiyordu. Son olarak İspanya'dan kontak kurduğum bu satıcı çok ilgili çıktı ürünlerin her boyu elinde mevcut ve sadece güvercin üzerine satış yapıyor,hayvanlarımızda at,eşek ilacı kullanmak zorunda değiliz çok şükür. Almak isteyen veya başka sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim,yanlış anlaşılmasın herhangi bir ürünü pazarlamıyorum veya reklamını yapmıyorum sadece imkanı olup bu tür ürünlere ulaşmakta sıkıntı çeken arkadaşlara faydası olması açısından paylaşım yapıyorum.

İncelemek isteyenler buradan bakabilir: http://www.mercasystems.com/

Sonbahar ve kış küründe kullanmak üzere 2 adet yeni ürün kullanmaya başlıyorum.Yukarıda tanıttığım Avipharm havaların soğumasıyla birlikte dehidrasyon azalacağından artık kürde yer almayacak bunun yerine Sedochol ve Gluca-C ürünlerini ekliyorum.

Sedochol bir metionin, kolin ve sorbitol karışımıdır.Kas büyümesini teşvik eder,içeriğindeki metionin sayesinde vücuttaki yağ yakma seviyesini optimum seviyeye çıkarır böylece kışın uçmayan damızlıklar yağlanmamış olur dolayısıyla döl verimi düşmez.Vücudu toksik maddelerden arındırır.

1litre suya 10 ml olacak şekilde kullanılır.

Foto11F0raf0060_zps742ee9c8.jpg

Gluca-C içeriğinde glikoz,kalsiyum ve C vitamini vardır.Kışın soğuk aylarda kuşların enerji ihtiyacını karşılar,uzun süre havada kalan kuşların çabuk yenilenmesini sağlar.

1 Litre suya 1 çay kaşığı olacak şekilde kullanılır.

Foto11F0raf0059_zps5efe42cf.jpg

Herkese sağlıklı kümesler...

ÜRÜN TANITILMIŞ .KULLANIM ŞEKLİ VE FAYDALARI ANLATILMIŞ .SIKINTI YOK.! ARZU EDEN CEBİNE GÜVENEN kuyumcu ,patron ,iş adamları , müdürlerimiz alır kullanır..Asgari ücret ile çalışan TÜRKER
için lux gelir. dolar ,euro ..ilaçları .paylaşan ,alan -satan ,.. memnun ise biz okuruz bilgileri

kekikyağı ,bira mayası,k2mno4,laktoz..fruktoz, vitamin ...TÜRK ÜRETİMİNE DEVAM .PİYANGODAN PARA ÇIKARSA İTHALE GEÇERİZ.!

KUŞLARIMIZA EN ÖNEMLİSİ *SALMONELLA ,VEBA VE ÇİÇEK AŞILARINI *ZAMANINDA VE GÜVENİLİR YERLERDE YAPTIRALIM.

İTHAL ÜRÜN OLARAK ; * RONİDOZOL * TÜRKİYENİN ACİL İHTİYACIDIR.

merhaba cennet papağanımda kullanmak üzere ben de gerwit-w multivitamin arıyorum fakat hep 1000ml lik var ve Türkiyede çok pahalı,bu ilacı kullanan arkadaşlar bana temin konusunda yardımcı olabilir mi acaba?yurtdısından da alan arkadaslar yazabılır,bölüşmek isteyen arkadaşlar da olabilir.

lovebirds' Alıntı:
merhaba cennet papağanımda kullanmak üzere ben de gerwit-w multivitamin arıyorum fakat hep 1000ml lik var ve Türkiyede çok pahalı,bu ilacı kullanan arkadaşlar bana temin konusunda yardımcı olabilir mi acaba?yurtdısından da alan arkadaslar yazabılır,bölüşmek isteyen arkadaşlar da olabilir.

İstanbuldaki posta derneklerinde 500ml likler mevcut veya Fatih'te Muharrem Türk var onda da olabilir.Türkiye'de 250 ml lik şişeleri bulamazsınız yurtdışından getirtebilirsiniz kargoyla beraber 23 € falan tutuyor

bu ürünleri almanyadan satın alabiliyor muyuz,bir arkadasımız bana yardımcı olsa hemen gervit-w alacagım da ..gumruk vs korkuyorum almaya...22 dolar tutuyor toplamda..

lovebirds' Alıntı:
bu ürünleri almanyadan satın alabiliyor muyuz,bir arkadasımız bana yardımcı olsa hemen gervit-w alacagım da ..gumruk vs korkuyorum almaya...22 dolar tutuyor toplamda..

Ben linkini paylaştığım siteden defalarca aldım bi sıkıntı yaşamadım sorunsuzca kapıma kadar geldi.Diğer arkadaşın verdiği sitedeki fiyatlar daha uygun ama Türkiye'ye gönderim seçeneği yok maalesef.

postal mail le mi geldi size de mahmut bey?ptt sanırım bu?kaç günde geldi ortalama,gümrükte kalır diye alamıyorum şuanda ,paypaldan parayı gümrükte takılsada alabiliyor muyuz?

Arkadaslar ben de simdiye kadar Almanya icinde siparis ettim ama Türkiye`ye göndermek bayagi pahali olur bence de.

lovebirds' Alıntı:
postal mail le mi geldi size de mahmut bey?ptt sanırım bu?kaç günde geldi ortalama,gümrükte kalır diye alamıyorum şuanda ,paypaldan parayı gümrükte takılsada alabiliyor muyuz?

Hocam şöyle anlatıyım satıcı ürünleri İspanya'dan gönderiyor orjinalliği konusunda sıkıntın olmasın son kullanma tarihleri de en az 2 yıllık oluyor yani ürünler taze.Ürünler İspanyol devlet kargosu Correos tarafından geliyor Türkiye'de dağıtımı PTT yapıyor.Ürün 2 gün içinde İstanbul'da oluyor zaten ama PTT malum biraz yavaş işliyor süreç. ben İzmitte olduğum halde 10 günü buluyor buraya gelmesi, adrese gelmesini beklemiyorum gidip kendim alıyorum.

Gümrük sorununa gelince bildiğiniz gibi yurtdışından herhangi bir ilaç veya türevi madde getirmek yasak yani gümrükte anlaşılırsa kesinlikle geri yollanır ;ama ben bugüne kadar dediğim gibi hiçbir problem yaşamadım. zaten kutu üzerine ağaç ürünleri veya dekoratif süs eşyası gibi ibareler yazılıyor.Farz edelim ki takıldı o zaman ürün gönderici adresine geri döner böyle bir durumla karşılaşırsanız satıcı, malları eline ulaştığında size para iadesini yapar tabi kargo ücretini düştükten sonra. karar sizin risk alamam derseniz Türkiye'de 500 ml lik şişeler var ondan alabilirsiniz.Kanımca sadece Gervit alacaksanız hiç uğraşmayın ben beraberinde farklı kalemde ürünler aldığım için bu siteyi tercih ediyorum yoksa ülkemizde bulunan ürünler için yurt dışından siparişe gerek yok.

Aşağıya önceki 2 siparişimle ilgili kargo takip formunu koyuyorum fikir edinmeniz için.

İyi Geceler.(Resmi büyütmek için üzerine tıklayın)

EkranGoumlruumlntuumlsuuml5_zps7ae3e045.png

EkranGoumlruumlntuumlsuuml6_zps87d9c6b2.png

mahmut bey,verdiğiniz siteden bir adet gervit-w 250ml+avipharm 250ml satın aldım 51 dolar tuttu herşeyiyle..umarım sorunsuz gelir.. beklemedeyim..

isteyen arkadaşlara makül fiyatlarla paylaşacağım ilgilenirseniz sevinirim..

lovebirds' Alıntı:
isteyen arkadaşlara makül fiyatlarla paylaşacağım ilgilenirseniz sevinirim..
BENCE ; GÜZEL BİR PAYLAŞIM..

KATILIM OLMALI..HARİKA.. :tamam:

hem onlar kazansın hem de ben mağdur olmayım benim derdim bu Türker bey :)

lovebirds' Alıntı:
mahmut bey,verdiğiniz siteden bir adet gervit-w 250ml+avipharm 250ml satın aldım 51 dolar tuttu herşeyiyle..umarım sorunsuz gelir.. beklemedeyim..

Hayırlı olsun hocam inşallah sıkıntı yaşamadan elinize ulaşır.

hocam şirkete birşey demem gerekir mi?kutuya sunu yaz vs vs..paypalla odedım..nasıl takıp edebılırım kargo mu ,abi kusra bakma ilk alısverısım korkuyorum bıraz

lovebirds' Alıntı:
hocam şirkete birşey demem gerekir mi?kutuya sunu yaz vs vs..paypalla odedım..nasıl takıp edebılırım kargo mu ,abi kusra bakma ilk alısverısım korkuyorum bıraz

Bir şey demene gerek yok adresi tam eksiksiz yaz yeter.Siparişi gönderdikten sonra zaten sana maille kargo takip numarasını verirler o numarayla http://www.17track.net sitesinden paketinin hareketini görebilirsin.Takıldığın yer olursa sorabilirsin.

mahmut abi çok tesekkurler bana bunu yazmıslar az once
we ship to Turkey frequently. We put an invoice with value less than the real to avoid custom problems
Turkıye'ye sık sık urun yolluyoruz,satın aldıgınız urunlerın degerını dusuk gosteren fatura koyuyoruz..boylece problem kalmıyor

lovebirds' Alıntı:
mahmut abi çok tesekkurler bana bunu yazmıslar az once
we ship to Turkey frequently. We put an invoice with value less than the real to avoid custom problems
Turkıye'ye sık sık urun yolluyoruz,satın aldıgınız urunlerın degerını dusuk gosteren fatura koyuyoruz..boylece problem kalmıyor

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu.Zaten gümrükte sıkıntı çıkmaması için kutunun üzerine süs eşyası veya ahşap mazleme gibi ibareler yazıyorlar bi problem çıkacağını sanmıyorum.Paket en geç çarşamba günü Türkiye'ye girer ondan sonrası PTT'nin insafına kalmış.

sayende ben de bu ürün olayına girmiş oldum :) kaliteli ürün alıyoruz sayende

Geri