kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
_
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:tamam: :dans:585858' Alıntı:Ayrıca, Marik abimizede teşekkürler.
Khalid' Alıntı:Merhaba,
Şahsen tanışma fırsatım olmasa da, gerçek ustalardan birini dinleme fırsatı bulduk.
Roportajı yapan ve burada paylaşan Muharrem Ağabey'e ve bilgilerini bu vesileyle bizlere paylaşan Mustafa Ağabey'e çok teşekkür ediyorum.
Özellikle yeni başlayan arkadaşların Mustafa Ağabey'in yapışma konusunda anlattıklarını dinlemesi faydalarına olacaktır.
Selamlar
Khalid
BİROL BU YAYINLANAN VİDEOLAR ZAMANINDA FAHRETTİN AGABEYLEDE KONUSMUSDUK OLUR DEMİŞTİ LAKİN SONRADAN KENDİNCE İŞLERİ OLDUGUNU DİLE GETİREREK YAPAMADIK YANİ BU SEKİL ORTAMLARDA PEK OLMAK İSTEMİYOR SANIRIM SAYGI DUYMAK GEREKhuklas' Alıntı:Emeğinize sağlık Muharrem abi. Zabıta Mehmet amcanın yanısıra Fahrettin Atik bey ile de röportaj yapabilirseniz çok makbule geçer.
kuscu_marik' Alıntı::tamam: :dans:585858' Alıntı:Ayrıca, Marik abimizede teşekkürler.
kuscu_marik' Alıntı:mustafa agabey gibi kendi halinde olan ortalıkda pek görülmeyen engin tecrübe ve bilgilere sahip birbirinden kıymetli büyüklerimizi agabeylerimizi bulabildigimiz en kısa zaman içerisinde insallah siz kıymetli üyelerimize ama resimleyip ama videolarla görselinize sunmaya çalısacagız KUSCULAR ORG olarak yapabildigimiz kadarıyla genç kardeslerimizin bilgilenmesi tecrübeler edinmesi yanlısı dogruya bilebilmeleri önceligimizdir
SAYGILAR
yalovalı 77' Alıntı:Mustafa beyin konuşmaları, tavırları geçlere verdiği öğütler onun gerçek bir usta oldugunu gösteriyor.Böyle insanlara tüm kuşçuluk camiasının ihtiyacı var kanımca.Verdiği değerli bilgiler için Mustafa beye ve bu röportajı izlememizi saglayan Muharrem beye çok teşekkürler.
kuscu_marik' Alıntı:sizde sagolun ahmet kardesim elimizden geldigince paylasımlarda bulunmaya çalısıyoruz insallah
saygılar
kuscu_marik' Alıntı:sizde sagolun ahmet kardesim elimizden geldigince paylasımlarda bulunmaya çalısıyoruz insallah
saygılar
:evet: :tamam:hayalet beyaz' Alıntı::yakışıklı çıkmışın abi
Kerim TÜRK' Alıntı:Yine güzel bir paylaşım ve yine öncülük eden Muharrem abi.Elinize,ayağınıza, yüreğinize sağlık.
Video bizlere bir çok yararlı güzel bilgiler veriyor.
Benim her zaman söylediğim konuyada birebir değinmiş sağolsun.Biz insanlar her zaman her şeyin en iyisini ararız , en iyisini ararkende elimizdekilerin değerini göremez bir süre sonra onlarıda kaybederiz bu sefer onları aramaya başlarız.Bu yüzden bir ilerleme kaydedemiyoruz.
Bir başka konu olan dirsek açma ve telek eleme konusundaki ayrımıda çok güzel bir şekilde yapmış.
Mustafa ağabeyin değindiği bugün konuları , ayrı ayrı bir başlık halinde açsak sayfalarca yazılıp çizilecek ve bir sonuca varılmayacak.Bazıları mevcut hayla da bir sonuca varılabilmiş değil.
Bir tek video ile güvercin beslemeyi ve güvercinlerde önemli olan noktaları bizlerin ayağına getiren Muharrem agabeyimize sonsuz teşekkür ediyorum.Tek bir video senelerce bizlere gerekli bilgileri vermeye yetecek.
Ellerinizden öpüyorum Muharrem agabey.
Saygılarımla.
kuscu_marik' Alıntı:mustafa agabey gibi kendi halinde olan ortalıkda pek görülmeyen engin tecrübe ve bilgilere sahip birbirinden kıymetli büyüklerimizi agabeylerimizi bulabildigimiz en kısa zaman içerisinde insallah siz kıymetli üyelerimize ama resimleyip ama videolarla görselinize sunmaya çalısacagız KUSCULAR ORG olarak yapabildigimiz kadarıyla genç kardeslerimizin bilgilenmesi tecrübeler edinmesi yanlısı dogruya bilebilmeleri önceligimizdir
SAYGILAR