RÖPÖRTAJLAR USTALARLA SÖYLEŞİ(Asker Mustafa agabey

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
_

Re: Efsane Röportajları-2 (Asker Mustafa)

:yakışıklı çıkmışın abi

Ramazan abi haklı iyi kuş bence de para ile alınmaz. Ya yakalanır ya da hediye gelir. Onun o lafından sonra düşündüm bu yaşıma kadar elime geçen tüm iyi kuşlar ya yakalama kuşlardı yada hediye gelen kuşlardı. Emeğinize sağlık.

Re: RÖPÖRTAJLAR (Asker Mustafa agabey

Yine güzel bir paylaşım ve yine öncülük eden Muharrem abi.Elinize,ayağınıza, yüreğinize sağlık.

Video bizlere bir çok yararlı güzel bilgiler veriyor.
Benim her zaman söylediğim konuyada birebir değinmiş sağolsun.Biz insanlar her zaman her şeyin en iyisini ararız , en iyisini ararkende elimizdekilerin değerini göremez bir süre sonra onlarıda kaybederiz bu sefer onları aramaya başlarız.Bu yüzden bir ilerleme kaydedemiyoruz.
Bir başka konu olan dirsek açma ve telek eleme konusundaki ayrımıda çok güzel bir şekilde yapmış.
Mustafa ağabeyin değindiği bugün konuları , ayrı ayrı bir başlık halinde açsak sayfalarca yazılıp çizilecek ve bir sonuca varılmayacak.Bazıları mevcut hayla da bir sonuca varılabilmiş değil.
Bir tek video ile güvercin beslemeyi ve güvercinlerde önemli olan noktaları bizlerin ayağına getiren Muharrem agabeyimize sonsuz teşekkür ediyorum.Tek bir video senelerce bizlere gerekli bilgileri vermeye yetecek.

Ellerinizden öpüyorum Muharrem agabey.
Saygılarımla.

Emeğinize sağlık Muharrem abi. Asker Mustafa abiye de bizlere verdiği kıymetli bilgiler için teşekkürler.

Mustafa beyin konuşmaları, tavırları geçlere verdiği öğütler onun gerçek bir usta oldugunu gösteriyor.Böyle insanlara tüm kuşçuluk camiasının ihtiyacı var kanımca.Verdiği değerli bilgiler için Mustafa beye ve bu röportajı izlememizi saglayan Muharrem beye çok teşekkürler.

Re: RÖPÖRTAJLAR USTALARLA SÖYLEYİŞİ(Asker Mustafa agabey

Mustafa abiyle tanışma fırsatım olmuştu çok düzgün konuşmasını bilen bir kuş besleyicisi abimiz dediği gibi bu işin doğrusunu gençlere ulaştırmak ama malesef kuş camiamız cok üzülülerk söylüyorum bayağa bozuk bir camia iyisini anlatmaktansa elindeki kötüyü kakalama derdine girmiş bir camiamız var bu nedenle mustafa abi gibi kuş besleyen ustalar çoğalır ve dinlenirse doğru çabuk bulunur

Dikkat ettiysek hediyeleşelim diyor, böylece kuşların kalitesini arttırabiliriz.

Ayrıca, Marik abimizede teşekkürler.

585858' Alıntı:
Ayrıca, Marik abimizede teşekkürler.
:tamam: :dans:

mustafa agabey gibi kendi halinde olan ortalıkda pek görülmeyen engin tecrübe ve bilgilere sahip birbirinden kıymetli büyüklerimizi agabeylerimizi bulabildigimiz en kısa zaman içerisinde insallah siz kıymetli üyelerimize ama resimleyip ama videolarla görselinize sunmaya çalısacagız KUSCULAR ORG olarak yapabildigimiz kadarıyla genç kardeslerimizin bilgilenmesi tecrübeler edinmesi yanlısı dogruya bilebilmeleri önceligimizdir

SAYGILAR

Merhaba,
Şahsen tanışma fırsatım olmasa da, gerçek ustalardan birini dinleme fırsatı bulduk.
Roportajı yapan ve burada paylaşan Muharrem Ağabey'e ve bilgilerini bu vesileyle bizlere paylaşan Mustafa Ağabey'e çok teşekkür ediyorum.
Özellikle yeni başlayan arkadaşların Mustafa Ağabey'in yapışma konusunda anlattıklarını dinlemesi faydalarına olacaktır.
Selamlar
Khalid

Khalid' Alıntı:
Merhaba,
Şahsen tanışma fırsatım olmasa da, gerçek ustalardan birini dinleme fırsatı bulduk.
Roportajı yapan ve burada paylaşan Muharrem Ağabey'e ve bilgilerini bu vesileyle bizlere paylaşan Mustafa Ağabey'e çok teşekkür ediyorum.
Özellikle yeni başlayan arkadaşların Mustafa Ağabey'in yapışma konusunda anlattıklarını dinlemesi faydalarına olacaktır.
Selamlar
Khalid

BU VE BENZERİ RÖPÖRTAJLARI KISMET OLDUKCA DEVAM ETTİRMEYE GENÇ KARDESLERİMİZİ BİLGİLENDİRMEYE

USTA VE YETİŞTİRİCİLERİN ENGİN TECRÜBELERİNİ AKTARMAYA NASIP OLDUKCADEVAM EDECEGİZ İNSALLAH

KENDİM OLARAK İLETİ VE YORUMLARIMIN GENELİNDE KUSCU OLACAK GENÇ KARDESLERİME HATIRLATMAYA ÇALISTIGIM SU SÖYLEMİM BURALARDA ANLATILANLARLA NE ANLASILDIGI NE ANLATILDIGI İLE ALAKALIDIR

DERDİMKİ HEP USTA LAR TECRÜBELİ YETİŞTİRİCİLER İKİ KELİMEDE ÇOK SEY ANLATIRLAR BU VE DİGER VİDEOLARDA PEK ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR VE ÖNEMLİ DEYİMLER VAR YİNE SÖYLÜYORUM Kİ BİZLER BURADA NE KADARDA BU TÜRLÜ KONUSMALARI BURALARA AKTARMAYA ÇALISSAKDA KİMLER BU ANLATILANLARDAN NELER ALABİLİR ALDIKLARINI NE KADAR UYGULAYABİLİR BUDUR DAHA ÖNEMLİ OLAN BU GÜN YİNE DAHA ÖNCEDE RÖPÖRTAJINI YAPTIGIMIZ

KIYMETLİ BÜYÜGÜMÜZ ALLAH ÖMÜRLER VERSİN 90 YASINA GELMİS ZABITA MEHMET AMCA İLEDE RÖPÖRTAJIMIZI YENİLEYECEGİZ OGLU MUSTAFA AGABEYLE BU GÜN KONUSDUM İNSALLAH EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE SİZ KIYMETLİ ÜYELERİMİZE MEHMET AMCANINDA TECRÜBE VE YILLARIN BİRİKİMİNİ KENDİ AGZINDAN AKTARMAYA CALISACAGIZ

SAYGILAR

Emeğinize sağlık Muharrem abi. Zabıta Mehmet amcanın yanısıra Fahrettin Atik bey ile de röportaj yapabilirseniz çok makbule geçer.

huklas' Alıntı:
Emeğinize sağlık Muharrem abi. Zabıta Mehmet amcanın yanısıra Fahrettin Atik bey ile de röportaj yapabilirseniz çok makbule geçer.
BİROL BU YAYINLANAN VİDEOLAR ZAMANINDA FAHRETTİN AGABEYLEDE KONUSMUSDUK OLUR DEMİŞTİ LAKİN SONRADAN KENDİNCE İŞLERİ OLDUGUNU DİLE GETİREREK YAPAMADIK YANİ BU SEKİL ORTAMLARDA PEK OLMAK İSTEMİYOR SANIRIM SAYGI DUYMAK GEREK
:tamam:
SAYGILAR

MUHARREM ABİ ELİNE,DİLİNE,AYAKLARINA SAĞLIK.NE GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.EĞİTİCİ,ÖĞRETİCİ VE HAD BİLDİRİCİ DOLU ROPORTAJLARINIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM.

sizde sagolun ahmet kardesim elimizden geldigince paylasımlarda bulunmaya çalısıyoruz insallah

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
mustafa agabey gibi kendi halinde olan ortalıkda pek görülmeyen engin tecrübe ve bilgilere sahip birbirinden kıymetli büyüklerimizi agabeylerimizi bulabildigimiz en kısa zaman içerisinde insallah siz kıymetli üyelerimize ama resimleyip ama videolarla görselinize sunmaya çalısacagız KUSCULAR ORG olarak yapabildigimiz kadarıyla genç kardeslerimizin bilgilenmesi tecrübeler edinmesi yanlısı dogruya bilebilmeleri önceligimizdir

SAYGILAR

yalovalı 77' Alıntı:
Mustafa beyin konuşmaları, tavırları geçlere verdiği öğütler onun gerçek bir usta oldugunu gösteriyor.Böyle insanlara tüm kuşçuluk camiasının ihtiyacı var kanımca.Verdiği değerli bilgiler için Mustafa beye ve bu röportajı izlememizi saglayan Muharrem beye çok teşekkürler.

kuscu_marik' Alıntı:
sizde sagolun ahmet kardesim elimizden geldigince paylasımlarda bulunmaya çalısıyoruz insallah

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:

saygılar

hayalet beyaz' Alıntı:
:yakışıklı çıkmışın abi
(: :evet: :tamam:

Kerim TÜRK' Alıntı:
Yine güzel bir paylaşım ve yine öncülük eden Muharrem abi.Elinize,ayağınıza, yüreğinize sağlık.

Video bizlere bir çok yararlı güzel bilgiler veriyor.
Benim her zaman söylediğim konuyada birebir değinmiş sağolsun.Biz insanlar her zaman her şeyin en iyisini ararız , en iyisini ararkende elimizdekilerin değerini göremez bir süre sonra onlarıda kaybederiz bu sefer onları aramaya başlarız.Bu yüzden bir ilerleme kaydedemiyoruz.
Bir başka konu olan dirsek açma ve telek eleme konusundaki ayrımıda çok güzel bir şekilde yapmış.
Mustafa ağabeyin değindiği bugün konuları , ayrı ayrı bir başlık halinde açsak sayfalarca yazılıp çizilecek ve bir sonuca varılmayacak.Bazıları mevcut hayla da bir sonuca varılabilmiş değil.
Bir tek video ile güvercin beslemeyi ve güvercinlerde önemli olan noktaları bizlerin ayağına getiren Muharrem agabeyimize sonsuz teşekkür ediyorum.Tek bir video senelerce bizlere gerekli bilgileri vermeye yetecek.

Ellerinizden öpüyorum Muharrem agabey.
Saygılarımla.

kuscu_marik' Alıntı:

SAYGILAR

Bu söyleşi videosu nerede ben göremiyorum..Video kaldırılmışmı bu sayfada görünmüyo.Videolar arasındada görünmüyo ..İzlemek istedim ama ulaşamadım..

Bu video kaldırıldımı muarrem ağbi .?? Bi izleyip görmek istedim ama ya sayfada link yok yada ben göremiyorum ??

Bu site iyice terk edilmiş başı boş bırakılmış galiba ??? Yönetimdekilerden sorulara bi Cevapta gelmiyo ??Belliki muharrem ağbi sitede yok..Görseydi illaki bi cevap yazardı.. Yönetimdeki diğer arkadaşlar burda bahsi geçen Söyleşi sayfada görünmüyo silinmişmi varsa bi link atın bizde izleyelim .Ben bu bahsi geçen söyleşinin videosunu ne bu sayfada nede diğer videolar arasında bulamadım..Sitedenmi kaldırıldı..??

Geri