kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
585858' Alıntı:Marik abi bir sorum olacak, üstteki videoda kanat teleklerinin testere gibi olduğu söyleniyor benim kuşlarımın bi ailede var yalnız uçmayan kuştada var uçan kuştada daha fazla var bunun anlamı nedir kümesimden çıkarmalımıyım?
buradan degilde kusu resimleyerek ayrı bir baslıkda konusalım baslık açarsan üyelerimizde bakar görüş ve tecrübelerini :aktarırlar :tamam:585858' Alıntı:Benim kuş büyük ihtimal yatık tarif ettiğimizden, ben kuşun kanadını fotoğraflıyım görüşlerinize sunayım.Ona göre kümesdençıkar dursun diye bi akıl verirsiniz çünkü yavrularındada oluyor.
estagfurullah bu ortamda hepimiz olarak elinden geldigince katkılar sunmaya çalısıyoruzmazidenbiri' Alıntı:muharrem abi ALLAH seni başımızdan eksik etmesin.bu camiada emeklerin çok büyük
bizleri böyle üstatlarla tanıştırdığın için çok teşekkür ederim şahsım adına
videoların devamını bekleriz abi
saygılar
S.a Muharrem Abi,kuscu_marik' Alıntı:buradaki üçüncü video sizlerde acılıyormu arkadaslar
tesekkürler kadir kardesim işte hep beraber bir seyler yapmaya gayret ediyoruz yeterki gençler bilgilensinler gelişsinler iyiyi dogruyu ögrensinler hem paraları hem emek ve sevkleri heba olmasın tek amaç ve niyetimiz bu yöndeKhalid' Alıntı:S.a Muharrem Abi,kuscu_marik' Alıntı:buradaki üçüncü video sizlerde acılıyormu arkadaslar
Videoya bakıp bağlantısını güncelledim artık çalışıyor.
Sezai Abiyle Ankara ziyaretimde Ertan Abi ve sizin sayenizde tanışma fırsatı bulmuştum.
Bu söyleşide de kitabın ortasından, fakat sözleri hassasiyetle seçerek çok güzel konuşmuş Sezai Abi.
O yüzden, dinleyenlerin de satır aralarını hassasiyetle okumaları gerekiyor..
Size de röportajların yapılmasında, buraya yüklenmesindeki yoğun emeklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.
Selamlar
Khalid
kuscu_marik' Alıntı:estagfurullah bu ortamda hepimiz olarak elinden geldigince katkılar sunmaya çalısıyoruzmazidenbiri' Alıntı:muharrem abi ALLAH seni başımızdan eksik etmesin.bu camiada emeklerin çok büyük
saygılar
keske zamanımız daha çok olsada çok daha degişik farklı ortamlardaki büyüklerimizi yetiştiricilerimizide buralara tasıyabilsek ama kısmet olursa insallah bu yaz daha yeni yüzleri kendileri için besleyip ortada görünmeyenleri
kuslarını vede kuslar hakkındaki düşüncelerini kendi agızlarından bire bir görüntüleyip siz üyelerimizin bilgi ve görseline sunmaya çalısacagız insallah
saygılar
mazidenbiri' Alıntı:muharrem abi ALLAH seni başımızdan eksik etmesin.bu camiada emeklerin çok büyük
saygılar
Kerim TÜRK' Alıntı:S.a Muharrem abi , eline , ayağına , yüreğine sağlık.
Bu videoların hepsinde emek olduğu gayet açık ve net ortadadır.Size de bu emeklerinden dolayı minnettarız sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Videolarda oyun kuşuna ait performans , eşleme , oyun kuşunun nasıl olması gerektiğine ait bir çok bilgi yer arıyor.
Ayrıca yine her zaman konuşulan ve sizinde her röportajda değindiğiniz yapışmaya yine güzel bir açıklık getirmiş amcalarımız ve abimiz.Hepsinin diline yüreğine sağlık.Ve de zaman ayırdıkları için hepsine tek tek teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla.
taban takla' Alıntı:s a emeklerinize saglık güzel konulara deginilmiş çok aydınlatıcı paylasımlar
taban takla' Alıntı:s a emeklerinize saglık güzel konulara deginilmiş çok aydınlatıcı paylasımlar
mazidenbiri' Alıntı:muharrem abi ALLAH seni başımızdan eksik etmesin.bu camiada emeklerin çok büyük
saygılar
Kerim TÜRK' Alıntı:S.a Muharrem abi , eline , ayağına , yüreğine sağlık.
Bu videoların hepsinde emek olduğu gayet açık ve net ortadadır.Size de bu emeklerinden dolayı minnettarız sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Videolarda oyun kuşuna ait performans , eşleme , oyun kuşunun nasıl olması gerektiğine ait bir çok bilgi yer arıyor.
Ayrıca yine her zaman konuşulan ve sizinde her röportajda değindiğiniz yapışmaya yine güzel bir açıklık getirmiş amcalarımız ve abimiz.Hepsinin diline yüreğine sağlık.Ve de zaman ayırdıkları için hepsine tek tek teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla.