kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mazidenbiri' Alıntı:muharrem abi hep söylüyorum allah seni başımızdan eksik etmesin
senin bu uğraşların sonucu hiç gitmediğim ankaradaki üstatları az cok görmüş oldum
abi bi üstat olarak sen nezaman röpörtaj verceksin
saygılar
kuscu_marik' Alıntı:mazidenbiri' Alıntı:muharrem abi hep söylüyorum allah seni başımızdan eksik etmesin
senin bu uğraşların sonucu hiç gitmediğim ankaradaki üstatları az cok görmüş oldum
abi bi üstat olarak sen nezaman röpörtaj verceksin
saygılar
estagfurullah dursun kardesim ustalık üstadlık ne hadimize hala ögreniyoruz siz gençlerdende çok seyler ögreniyoruz
SAYGILAR
Kerim TÜRK' Alıntı:Muharrem abi yine aynı şeyi söyleyeceğim
Eline ayağına yüreğine diline sağlık.Çok güzel bir bilgi paylaşımı olmuş.
Size , bizleri bilgilendiren amcalarımıza saygılarımı sunar ellerinizden öperim.
ARKADAŞLAR SIK SIK BU RÖPORTAJLARA YORUM YAPARAK GÜNCEL KALMALARINI SAĞLAYALIM LÜTFEN...
Kerim TÜRK' Alıntı:Muharrem abi yine aynı şeyi söyleyeceğim
Eline ayağına yüreğine diline sağlık.Çok güzel bir bilgi paylaşımı olmuş.
Size , bizleri bilgilendiren amcalarımıza saygılarımı sunar ellerinizden öperim.
ARKADAŞLAR SIK SIK BU RÖPORTAJLARA YORUM YAPARAK GÜNCEL KALMALARINI SAĞLAYALIM LÜTFEN...
kuscu_marik' Alıntı:tesekkürler sagolasın kerim kardesim elimizden geldigi vede vakit buldukca bu ve benzeri etkinlikleri röpörtaj ve sohbet ortamlarını siz gençlerin görseline sunmaya çalısacagız insallah
saygılar
Kerim TÜRK' Alıntı::tamam:
[email protected]' Alıntı::slm: KOYU RENK GÖZLÜK TAKMAMAK GEREKİR..Kerim TÜRK' Alıntı::tamam:
Kerim TÜRK' Alıntı::tamam: