rottweiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
orjinal(kırma olmıcak)yavru/erkek rottweiler arıyorum elinde bulunan varsa bana bu msnden ulaşabilir bu arada istanbulda oturuyorum yavru vermek isteyen kişi istanbuldan olursa iyi olur:))

...Saygılar Emir....

[email protected]

parayla alacağınıza barınaktan alın da bir hayvanı o sefaletten kurtarın, barınaklar cins köpeklerle dolu, ORJİNAL rotweiler yavruları dahil !!! istanbulda birsürü http://www.haber34.com/istanbulun-hayva ... aberi.html barınak adresleri mevcut eminim size yakın varıdr... ben yedikule hayvan barınağndan çok güzel bir golden almıştım aşıları da tamdı yok demeyin siz bir gidin bayağı güzel ilgileniyorlar...

Pınar arkadaşımızın dediği gibi barınaklardan sahiplenmeye çalışın . Ben yedikule hayvan barınağında gönüllü olarak görev yapıordum ve aradığın rottweiler cinsten köpek orda bulunuor olması lazım. Herşeyden önce bakıcak yerin olması gerek araştırma yapılacak ve senin bakabilecek durumda isen sahiplendirilecektir unutma .. , aradığın cinsler ve hoşuna gidicek köpekler vardır eminim . Umarım bulursun ..

Bildiğim kadarıyla barınaklar köpekleri kısırkaştırıyor. Bizim milletimizin taktiği bellidir zaten pahalısından 1 köpek alırlar; o yavrular sonra yavrularından para kazanırlar. Bu yüzden barınaktan almak istemezler... Emir kardeş yanlış anlama sakın sözüm sana değil; genelden bahsediyorum...

Mesela ben Yedikule hayvan barınağından rottweiler çoban köpeği kırması ikitane erkek kardeş aldım... aslan gibiler görüntüde aynen rottweiler... bencede barınaktan almalısın... kesinlikle orjinalleride oluyor ama genelde yaşları 1 ila 3 arası değişiyor... ben yavru olsun kırma olsun sadece beni tanısın bana alışsın istedim o yüzden yavru aldım

Saygılar

O. Uğur KORKMAZ

Geri