Rus Postası hakkında bilgisi olanlar yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GEOMATİK21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet demir
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Sa Rus postası beslemek istiyorum şekilleri ilgimi çekiyor yanlız rus postalarının uçuşu ve performansları acaba sade postalardan farklımıdır. Yoksa sadece yapılarımı farklı diğer özeliikleri aynı mı internettten araştırdım ama bulamadım bende buraya sormak istedim rus postaları hakkında detaylı bilgi verecek biri olursa memnun olurum ...

rus postaları benimde ilgimi çekmişti.30-35 yıl önce hiçbu kuşlardan görmemiştim.ilk defa bu sene görmüştüm. satış ilanı veren ilan sahibine mesaj geçmiştim. bu kuşların özelliği nedir diye. bana ''sadece görsel amaçlı besliyoruz'' diye mesaj geçmişti.

Trabzonda kuş besleyen bir arkadaşımda var bu kuşlardan, Görsel olarak diğer postalardan biraz farklı, Hatta konuyu açmak gerekirse, Postalar iklime ve bölgeye göre şekil değiştiriyorlar, Alman Postası farklı, İran Postası Farklı, Rus Postası farklı, ama bu farklılık sadece görsellik olarak, yani kimisinin gaga uzun burun kalın, kimisi küt burunlu burun eti yuvarlak vs vs. ama genetiksel olarak uçuşları aynı.. Yani düz uçucu yuvaya sadık, damarı sağlam kuşlar.

Bende var bu kuşlardan gerçek ismi german beauty homer performansı postalardan farklıdır. Hatta süs kuşu diyebilirim, postalarla aynı performans beklenmemelidir. Ama aynı filoda uçabilir, aynı randımanı vermez.

Geri