S.a abiler ben nasıl kümes yapıcamı bilmiyorum lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkman11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

darkman11

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir SAVCI
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.a abilerim kardeşlerim ben yeni güverci beslemeye karar verdim ama nasıl kümes yapcamı bilmiyorum ne icini ne dısını nasıl yapcamı bilmiyorum yardım edermisiniz :utangac:

Re: S.a abiler ben nasıl kümes yapıcamı bilmiyorum lütfen ya

KAÇ KUŞ BESLEYECEĞİMİZE KARAR VERİP;

A4 KAĞIDA , ÇİZİMLER YAPMAK FAYDALI OLACAKTIR.ÇİZİMLER SONRASI , MALZEMELERİN SEÇİMİ.

AHŞAP,METAL,TUĞLA,.. KARAR VERİP YAPILIR.BİRAZ DA BÜTÇEMİZ ÖNEMLİDİR.

GOOGLE A GÜVERCİN KÜMES,YUVA VE EKİPMANLARI YAZAR FARKLI GÖRSELLERE ,FİKİR AMAÇLI ULAŞABİLİRİZ..

BURSADAN SEVGİ VE SAYGILARIMLA.KOLAY GELSİN. YENİ KÜMESİNİN FOTOLARINI DA GÖRMEK İSTERİM. :slm: :tamam:

sağol abi 1 çift güvercin bakıcam bide ilk bakısım hangi cins güvercin alıyım

Öncelikle besleyeceğin yer neresi ?
2 kuş diye düşünme kesinlikle illa ki çoğalacaklar veya sen çoğaltmak isteyeceksin :)
Söylenilen gibi, besleyeceğin yerde kümesinin nasıl olması gerekiyorsa ve nerde duracaksa ölçüleri ona göre alıp sonra kağıt üzerine dökeceksin. Bütçeni de göz önüne alarak kullanacağın malzemeleri alıp birleştirmeye başlayacaksın.

çatıda beslicem bide bende fazla para yok bu gün pazar var semtimizde sen bana gerkli malzemleri sole abi bnen bulmaya calısıym burdan konusurz

abi 4 tane kalas var bnde büyük onlarla catıya tel cekip oralarda limon kasası koyursam olurmu

İZMİRDEN SELAMLAR KARDEŞİM. KUŞ BESLEYECEĞİN YER TERAS MADEM, KORUNAKLI BİR KÜMES YAPMAN LAZIM. 1 ÇİFT DEME, ÇÜNKÜ KUŞÇULUK ÖYLE BİR HASTALIK Kİ BİR KERE BULAŞTI MI TEDAVİSİ YOKTUR. :) BU YÜZDEN SEN KÜMESİNİ HİÇ OLMAZSA 12 YUVALIK OLACAK ŞEKİLDE YAP ŞİMDİLİK. BAK GÖRECEKSİN; BİR ZAMAN SONRA SENİ KESMİCEK O KÜMES; YA BÜYÜTECEKSİN, YA DA BİR KÜMES DAHA YAPACAKSIN. :) KÜMES YAPIMINA GELİNCE... ACELE ETME Bİ SEFER... EN SAĞLIKLI KÜMES TUĞLADAN ÖRÜLEN KÜMESTİR. MADDİ DURUMUN YERİNDE DEĞİLSE MALZEMELERİ YAVAŞ YAVAŞ AL, ONDAN SONRA TUĞLADAN YAP BENCE. YOK DERSEN DE AHŞAP YAP; AMA ÜSTÜNÜ SU GEÇİRMEZ BİR MALZEMEYLE KAPLA MUTLAKA. YAPTIĞIN KÜMES HANGİ MALZEMEDEN OLURSA OLSUN İÇ DUVARLARINI VE YUVALIKLARI MUTLAKA KİREÇLE. KÜMESİNİ SIK SIK TEMİZLE VE İLAÇLA. TEMİZLİK KUŞLARIN SAĞLIĞI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. İZMİRDEN SEVGİLER...

Bu tür sorular arama penceresine kümes yapımı diye yazıp arattırıyorsun böylelikle bir daha bir daha insanlar 50 tane konu görmemiş oluyor.

Geri