s.a arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekbir19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tekbir19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilkay
Meslek
göre
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar ismim ilkay bursadan katılıyorum bugün buldum bu siteyi gayet güzel bir site ancak sitede tanısma veya yardım bölümleri gibi bölüm bulamadıgım içn burdan baslamak istedim yanlısım varsa kusura bakmayın neyse benim sorunum kuslar hasta gerekli olan ilacları nerden alıyorsunuz nerden temin edebilrim gözde akıntı var kusun yardım edebilrmisiniz

ayrıca site içinde kuş alım satımı yapmak için belirli bir yer acılırsa güzel olurdu

Forumu daha detaylı incelerseniz aklınıza gelen ve belirtmiş olduğunuz her türlü bölümün mevcut olduğunun farkına varacaksınız.
Hoşgeldiniz.

h.g arkadasım bu sitede kuşlar hakkın da aradıgın her seye ulasabılırsın bıraz ararsan :)

Merhaba arkadaşım aramıza ve forumumuza hoşgeldin.Güzel paylaşımlarda bulunman dileğiyle saygılar.

arkadaslar ilgi ve alaka için tesekkürler insallah herkese faydalı bilgiler paylasarak güzel vakit gecirirz

Değerli arkadaşım aramıza hoş geldin.Sitemizde bir birinden değerli arkadaşlarla tanışma ve bilgi paylaşımı bulacağından eminim,yeterki her şey sevgi ve saygı cercevesinde olsun.SAYGILAR

Geri