S.A Ben İzmirden Hüseyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asta_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Asta_35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin Güven
Meslek
Eczane Teknisyeni
İlgi Alanı
Köpekler
S.a Ben izmirden Hüseyin Yasım Fazla Buyuk Deil Ama Donek Beslemeye Basladım İnş Becerebilirim[bgcolor=][/bgcolor]

aleykum selam aramıza hoşgeldiniz huseyin bey umarım guzel vakıtler gecirirsiniz beslediğiniz dönek ırkıyla ılgılı bütün bilgiler resimler dönek bölümünde mevcuttur umarım merak ettikleriniz başka sorular varsa,dönek kusunu beslıyen abilerimizin bu konuda yardımcı olacağına eminim..

saygılarımla

karataş32' Alıntı:
aramıza hoşgeldin
:oley: :oley: :oley:

HOŞGELDİN hemşerim inşallah hoş vakit geçirir.beslemek istediğin ırk hakkında yeterli bilgi sahibi olursun.eksiklerini sanal ortamda giderirsin.

:oley: :oley: :oley: hoşgeldin kardeşim muğladan kazım :oley: :oley: :oley:

selam hüseyin kardeş hoş geldin yaşın kaç büyük değil demişsin benimde pek büyük değil msn adresi verirsen görüşmek isterim birbirimize yardımcı olabiliriz

saolun tsk ler en kısa zamanda resimleri koyucam fazla bi bilgim yok ama urasıorum işte

gökay' Alıntı:
H.g. Hüseyin bey, resim paylaşımlarınızı bekliyoruz.
En kısa zamanda resimlerimi koyucam inş

sarıkır4141' Alıntı:
selam hüseyin kardeş hoş geldin yaşın kaç büyük değil demişsin benimde pek büyük değil msn adresi verirsen görüşmek isterim birbirimize yardımcı olabiliriz
Yasım 20 msn adresim [email protected] tabiki yardımlasmak lasım bu konularda bazen

Hoşgeldin aramıza Hüseyin bol keyifli ve verimli paylaşımlar dilerim sana ,selamlar. ŞEREF

arkadaslar ben izmir menemenden mehmet bana cıft donek lazım satabılcek varsa lutfen benı eklsın parayı konusurus [email protected] beklıyorum

Geri