S.a bu durum çok uzadı ne yapmam lazım lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gsbaha54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gsbaha54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bahadır KAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
3 tane güvercinim var 1 tane dişi kelebek, 1 tane erkek mavi taklacı, 1 tane dişi çakmalı

Erkek mavi dişi kelebek ile eş tuttu fakat erkek eş olmak için zorlamadı kelebek geldi kendisi eğildi eş oldular ama erkek mavi sürekli dişi çakmalının peşinde
sürekli onu dövüyor yuvaya her girdiğinde dövüyor 3 gündür bu olay böyle artık dişi yuvaya girmek istemiyor

Ne yapmam lazım ? Çakmalıyı eş mi istiyor acaba ? ikisini ayrı bir yere kapatayım mı yoksa eşi var diye kıskanıyor mu ama erkek kıskanmaz sanırım.

Lütfen yardım edin. Şimdiden herkeze teşekkürler

Dövüyor mu yumurtaya mı kovalıyor? Eğer dövüyor ise dişi dediğin çakmaklı erkek olabilir. Veya kelebek ile eşleştiğinden yuvasına giren yabancı kuşu kovalıyordur.
Çakmaklı ile daha önce eşleşmiş ve onu yumurtaya kovalıyor da olabilir. En iyisi erkek ile dişi çakmaklıyı bir yere kapat eş değiller ise eş olsunlar. Değişik cinslerin eş olmamasına dikkat etmeliyiz.

çakmalı dişi eminim ondan. Kelebek yumurtaya yattığında altına taklacı yumurtası koyacağım istemeden eş tuttular.

yuvanın içine büyük bir yer daha yaptım çakmalı dişiye erkek alana kadar orada tutmayı düşünüyorum sizce bu yöntemi uygulayayım mı yoksa mavi ile çakmalıyı bir yere kapatsam eş tutarlar mı ?

yuvan küçükse böyle şeyler olabilir foto koy ayrıntılı kuşlar dişi mi erkek mi yardımcı olalım.

Geri