S.a Eşli erkek güvercinim neden böyle yapıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gsbaha54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gsbaha54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bahadır KAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.a bende 1 tane mavi taklacı erkek var eşi var 2 gün önce eşleşti gözümün önünde fakat yuvadaki diğer dişiyi dövüyor hep onun peşinde o nereye gitse oda gidiyor etrafında bağıra bağıra dönüyor gaga atıyor boynuna neden olabilir ? Eşe çağırıyor diye düşünüyorum ama zaten eşleşti sizce neden yardım lütfen :S

yuvaya tek erkek o mavi taklacı. 2 tane dişi var

Tamam eş olmak istiyor diye bende öyle düşündüm ama zaten eşi var ama hiç eşinin yanına gitmiyor hep ötekinin peşinde ama eşi ile çiftleşiyor

Canım kardeşim öteki kuşla daha önce eş olduğundan onun için yanına gidip rahatsızlık veriyor ya dişinin birini o kümesten ayırıp başka bir yere koyacaksın veya bir erkek daha alacaksjn başka yolu yok selamlar.

Büyük bir ihtimal ile diğer dişi kuş ile de eşleşmiş ve onu yumrtaya kovalıyor olabilir. Veya eşleşmek istemekte. Bu gayet normal. Erkeklerin büyük bir kısmı böyle davranır. Eşleri olsa bile diğer dişi kuşlarla da eşleşmek için çabalarlar. Kümesinde başka erkek kuş yok ise boşta olan dişi kuş da bir süre sonra bu erkekle kesinlikle eşleşecektir. Bu yüzden bir erkek kuş almanı tavsiye ederim.

DİŞİNİN KAFASINA VURARAK KOVALIYORSA DİŞİYİ YUMURTAYA KOVALIYOR YAKINDA YUMURTLAR DİĞER DİŞİYLE EŞLEŞMESİNE GELİNCE KIZGIN BİR DİŞİYMİŞ ERKEK ÖTÜNCE EĞİLİYOR HALİYLE ERKEKDE EŞLEŞİYOR BU DURUM NORMALDİR ASIL DİŞİSİ YUMURTLAMASI İÇİN KOVALADIĞI DİŞİDİR AMA KÜMESE BİR ERKEK KUŞ DAHA BIRAKMANI TAVSİYE EDERİM

cevaplarınız için çok teşekkür ederim bugün bir erkek daha almaya gideceğim

Geri