S.Aleyküm İstanbul G.o.paşa dan Gürhan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

acro

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gürhan selvi
Meslek
şirket ortağı
İlgi Alanı
Balıklar
Selamlar arkadaşlar. 1975 istanbul doğumluyum.12 yaşından beri güvercin beslemekteyim.Babamda kuş beslerdi kuşların içinde büyüdüm diyebilirim.Ozamandan bu zamana her türlü kuş geçti elimden.Son 10 seneden beri dönüş performanslı kuş beslemekteyim.(bu 10 sene içinde kostüm kelebeklerde baktım kostüm kuşunda hiçbirzaman tatmin olmadım istediğim yavruları alamadım kostüm kuşlarının hepsini dağıttım).
2 sene önce Burdur dan izleyerek 2 çift dolapçı aldım.Şuan yaklaşık 35-40 dolapçım var 2 çiftten çoğalma.Hava performansı ,duruşu mükemmel.Dolapçılardan sonra kelebeklere pek önem vermedim zaten.Son zamanlarda dönüşü ve damarı çok sağlam 2 çift tepeli kelebek geçti elime birazda bunlarla uğraşıcam (: Ama dolapçılardan hiçbirzaman vazgeçmem.
Selametle kalın.

gürhan gazi osman paşanın nersindesin bende oradayım mezata falan çıkıyonmu

Hoş bulduk.G.o.paşa hastanesine yakınım.Uzun zamandan beri mezata çıkmıyorum.

Selam Gürhan Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

Merhaba gürkan bey aramıza hoşgeldiniz.Güzel paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle.

aleykumselam hosgeldin umarim guzel paylasimlar bulursun bulunursun bahsetigin kuslardan hic bakmadim hic bilgimde yok eminimki guzeldir ben taklaci besliyorum ama guvercin seviyorum taklaci denedinizmi hic
saygilarla ferhat

Aramıza hoşgeldiniz Gürhan bey sıcak ortamlarda güzel paylaşımlarda bulunabilmek dileğiyle.
Edirne'den sevgiler..

Sağolun arkadaşlar hoş bulduk.
Aslında çok güzel taklacılar geçti elimden .Dönüş kuşuyla taklacı aynı anda beslenmiyor.Zamanla birbirlerinin performansını bozuyorlar.Dönücüler daha ağır bastı.Ama hala havada oynayan mardin görsem hiç kaçırmam.Hatta mardin izliycem diye önde aniden duran arabaya yapıştırıyordum. (:
Saygılar...

ustam aramıza hoş geldin...
bendde bi elebe-dolapçı sevdası tuttu ama guzle bir donucu bulamıyorum aacaba nerdenbulabilirm renk pek ö.değil ama donuşu guzel olsun bahçede besliyorum acaba apartmanların arasından yukseğe çkabilirlermi

Aleyküm selam Gürhan bey tüm kuşçuların en çok ziyaret ettiiği bu güzelim siteye hoşgeldiniz.....

Umarım ki sitemizde iyi vakitler geçirirsiniz....

Geri