acro
Üye
- Ad Soyad
- gürhan selvi
- Meslek
- şirket ortağı
- İlgi Alanı
- Balıklar
Selamlar arkadaşlar. 1975 istanbul doğumluyum.12 yaşından beri güvercin beslemekteyim.Babamda kuş beslerdi kuşların içinde büyüdüm diyebilirim.Ozamandan bu zamana her türlü kuş geçti elimden.Son 10 seneden beri dönüş performanslı kuş beslemekteyim.(bu 10 sene içinde kostüm kelebeklerde baktım kostüm kuşunda hiçbirzaman tatmin olmadım istediğim yavruları alamadım kostüm kuşlarının hepsini dağıttım).
2 sene önce Burdur dan izleyerek 2 çift dolapçı aldım.Şuan yaklaşık 35-40 dolapçım var 2 çiftten çoğalma.Hava performansı ,duruşu mükemmel.Dolapçılardan sonra kelebeklere pek önem vermedim zaten.Son zamanlarda dönüşü ve damarı çok sağlam 2 çift tepeli kelebek geçti elime birazda bunlarla uğraşıcam Ama dolapçılardan hiçbirzaman vazgeçmem.
Selametle kalın.
2 sene önce Burdur dan izleyerek 2 çift dolapçı aldım.Şuan yaklaşık 35-40 dolapçım var 2 çiftten çoğalma.Hava performansı ,duruşu mükemmel.Dolapçılardan sonra kelebeklere pek önem vermedim zaten.Son zamanlarda dönüşü ve damarı çok sağlam 2 çift tepeli kelebek geçti elime birazda bunlarla uğraşıcam Ama dolapçılardan hiçbirzaman vazgeçmem.
Selametle kalın.