sa ben manisanın/salihli ilçesinden Kubilay KARATAŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcuyum_45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KUBİLAY KARATAŞ
Meslek
MAKİNA
İlgi Alanı
Kuşlar
öncelikle böle bi site açan abilerime çok çok tşk. ediyorum :heyo: bütün abilerimle tanışmak isterim damızlık saya we mardin besliyorum [email protected] herkeze iyi forumlar
KUBİLAY saygılarımla......

S.A Kubilay Kardesim...

Öncelikle aramiza hosgeldin dilerim bizimle birlikte hosca vakit gecirir güzel konulara imza atarsin,paylasimlarini bekliyoruz insaallah .

Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

Aramıza hoş geldin. Bu sitenin ne kadar güzel olduğunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacaksın. Gerçekten çok süppper bi site. İnşallah senden de en kısa zamanda güzel paylaşımlar bekliyoruz...

Sinan Öztekin

tşk ediyorum abilerim inş. dediğiniz gibi olur
KUBİLAY saygılarımla.......

turgutlu dan alkan ben memnun oldum...

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Kubilay Kardesim...

Öncelikle aramiza hosgeldin dilerim bizimle birlikte hosca vakit gecirir güzel konulara imza atarsin,paylasimlarini bekliyoruz insaallah .

Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​
alkan' Alıntı:
turgutlu dan alkan ben memnun oldum...
polllat' Alıntı:
Aramıza hoş geldin. Bu sitenin ne kadar güzel olduğunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacaksın. Gerçekten çok süppper bi site. İnşallah senden de en kısa zamanda güzel paylaşımlar bekliyoruz...

Sinan Öztekin
sizlerle tanışmayı çok sewinirim zaten TAHİR abiyi çok iyi tanıyom :heyo:
KUBİLAY saygılarımla.......

Geri