Sa değerli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fırat Mersin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    güvercin
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fırat
Meslek
Yok
İlgi Alanı
Benim güvercinin 3 aydır tedavisini yapıyorum balgam problemi var kurtulamadık her yolu denedim nerdeyse
İlk başta baytril kullandım 7 gün 20 gün ara verdim geçmedi tetra 5 gün kullandım 20 gün ara verdim boğazında balgam var çıkaramıyor temizliyorum telek ile kulak çöpü İle gelmiyor macrıl tetra karışımı yaptım 7 gün geçmedi en son devamisin önerdiler onu verdim yine geçmiyor kuşun boğazı sürekli tıkabk nedir bunun tedavisi

Benim güvercinin 3 aydır tedavisini yapıyorum balgam problemi var kurtulamadık her yolu denedim nerdeyse
İlk başta baytril kullandım 7 gün 20 gün ara verdim geçmedi tetra 5 gün kullandım 20 gün ara verdim boğazında balgam var çıkaramıyor temizliyorum telek ile kulak çöpü İle gelmiyor macrıl tetra karışımı yaptım 7 gün geçmedi en son devamisin önerdiler onu verdim yine geçmiyor kuşun boğazı sürekli tıkabk nedir bunun tedavisi

Yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim başına daha önce gelen bilir kuşun balgamından kurtarın beni dua ederim

--------message by moderator---------
Uyarı! Göz için Uygunsuz ürün kullanımı içeren öneri silinmiştir! Sakıncalı veya tehlikeli ürünlerle tedavi önerilerinde bulunmayınız! Tekrarlanmasın! Ürünlerin açıklamalarını mutlaka okuyunuz. Bu gibi sakıncalı mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!
--------- message by moderator ---------------

Benim kuşlarimda balgam a benziyen bişey var ama deyil tum solunum yolunu kapliyo ve kuşu öldüruyor peyinileme deyil beyaz bişey ne olabilir arkadaşlar

Geri