Sabuni Dişi-2011

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

yunus81

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Turan
Meslek
kuş besleyicisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba;

Kuşu yaklaşık 1 ay önce uçuruyorduk. Yeni videolarını çekmeden tek bir video ile bu başlığı açmayayım dedim.
Ama kuş hastalandı ve en sonunda da başı dönünce mecburen göndereyim dedim. :)
Kötü bir çekim oldu; İnşallah beğenirsiniz.
[dailymotion]xmiedd[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/xmiedd ... 11_animals

Selamun Aleyküm
Şenol hocam çekim tam net olmamış ama kuşun maşallahı var çok düzgün,taklalı ve uzun kaçıyor güzel kuş felç oldu diyorsun üzüldüm.Boşuna dememişler kuşçuluk sabır işi tam oyuna başlatıyorsun kuşu başına bir sürü şeyler geliyor ama sağlık olsun nasıl olsa daha devamı vardır sende inşallah onlardan oyuna başlatırsın,bizlere de izletirsin yeter ki damızlıklarına bir şey olmasın emeğine sağlık olsun güle güle besle.Selamlar

Maşallah Şenol hocam ip gibi gidiyor

hocam deparı sesi açması çok güzel, başı dönmüş büyük talıhsızlık,demekki kuşları doğru insanlara emanet etmek lazımmış :)
Allah daha iyilerini nasip etsin , selamlar...

Şenol hocam tek sefer çekim için mükemmel.. Maşallah..

Maşallah, takla aralarındaki mesafe, sesi, dik oyun yapması tadire şayan. Güle güle besleyin.

güzel hayvan. ama talihsiz. nediyelim geçmiş olsun

Merhaba;

Yorum yapan değerli büyüklerim, arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Hepimiz için umduğumuzdan daha güzel bir yıl olur inş.
Selamlar.

Şenol

güzel kuş yazık olmuş daha güzellerini ucurursunuz inşallah

maşallah ben bu kusun canlı performansını fatıh abıyle cok ızledım canlısı bambaska oluyo ama yazık olmus uzuldum.

senol hocam yazık olmuş fişek tarzı cok duzgun bir kuş ana baba sende birdaha cıkar inşallah .

maşallah takla aralarını açması, mesafe alması, düzgün yürümesi ,güzel begendim tebrik ederim hocam selamlar...

kırıkkale' Alıntı:
maşallah takla aralarını açması, mesafe alması, düzgün yürümesi ,güzel begendim tebrik ederim hocam selamlar...

Merhaba;

Teşekkür ederim Hayati abi.
İnşallah daha iyilerini, hem sizler hem bizler uçurabiliriz.
Selamlar

Merhaba Şenol Ağabey,
Her ne kadar hazır halini canlı izleyemesek de fişeği oldukça düzgün ve enerjisinden bir şey kaybetmeden tırmanıyor.
İnşallah yeni sezonda çok daha iyilerini uçurup seyretme imkanı bulursunuz.
Selamlar.
Khalid

Geri