Sabuni Dişi Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Roshan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Roshan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kubilay ERDOĞAN
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Kediler
Arkadas dişi sabuni arıyorum.Oyunu benim icin cok önemli deil.Kostümü düzgün olsun,saglıklı olsun bana yeter.Denizli ici olursa iyi olur.Ama yok ben şehir dışından da gönderirim sorun olmaz diyorsanız oda olur.Buraya Msj larınızı bırakırsınız,ilgilenen kişilerede cep numaramı vericem...

Arkadaslar yardımcı ola bilcek birisi yok mu?ben bu işe yeni yeni baslıyorum ve acıkcası benim çevremde sizin dışınızda güvercin besleyen yok,olay maddiyatsa oda sorun değil bunuda acık acık söyliyim.Cep numaram adminlerde mevcuttur.İsteyen arkadaslar adminlere ulaşıp ala bilirler.Ben öyle oyun lu bi kusda istemiyorum.Kostümü düzgün olsun kuş saglıklı olsun yeter.Açık adresim KUBİKA TEKSTİL(FENER ÖRME)DENİZLİ

kubilay kardeşim ben en kısa zamanda bir arştırıp sana ayarlamaya çalışacağım.
sana haber veririm.

kubılay eger ıstersen dısı mıskı var elımde bırtane satılık beyaz kusuma es vurmak ıstemıorum(tek beyaz erkek var suanda) o yuzden satmak veya sutbeyzla takas etmek ıstıorum msn adresım [email protected] ıstersen ekle knusalım

slm ben ibrahim siteyle yeni tanıştım benimde satılık kuşlarım var miski beyaz portakal şekeri satmayı düşünüyorum fiyaatlar uygun

slm kardesimm elimde gsel bir sabuni dişi war.ben seferi bol piste geldimi adam boyu cokup taanı wuran gvercinler besliyorum.eyer düsünür isen bendeki sabuni dişiyii elimden cıkartmamın sebebinii seferli fakat herseferindee hedefinii bos gecmesii arda kısa kacmasıı bu nedenlee cıkarıcam elimdenn düsünür isen elip gre bilirsin madem kusculun yeni uygun bir fiata anlasırız hatta bi yem cuvalınaa okeyimm arkadasım resminide yollarımm bakarsın kusa hayırlı gunler..vandan1957@hot... msn adresim

sabunın nın kıralı var elım de nasıl kostum istersen her şekıl mevcut ama fıyatlarım bıraz pahalı gelır . cunku oyunlarınada garanti kostumunede

[email protected]' Alıntı:
slm dedigim gibi mardinin her türlüsü bulunur arayın görüşelim cep:0541 891 49 64
bu arada takasta yaparım sabuni dişi basık tepem var

Geri