Sabunimin kanadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevginbg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sevginbg

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sevgin ziya
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar benim dişi sabunimin kanadının ön kısmı yara gibi birşey olmuş biraz şişlikde var ama kuşumun keyfi yerinde yem falanda yiyor çok uçurmamaya çalışıyorum sizce ne yapmalıyım ?

cevaplarınızı Bekliyorum :tamam:

Arkadaşlar resmini yarın koyacağım bilginize...

29em4wx.jpg

Buyrun arkadaşlar ama lütfen cevap yazın... :hungur:

s.a arkadaşım geçmiş olsun büyük ihtimalle bir yerlere çarpmış gibi görünüyor eğer kendiliğinden olmussa tandirdiyot ve antibiyotik kremler var eczanede onları sür umarım iyi olur inşallah geçmiş olsun. saygılarımla

Başka kuş varsa kavga etmiştir yada Bir yere vurmustur . Benim Güvercinde onun gibi olmuştu kendiliğinden İleşti ama İz kaldı .. Yarası kuruyunca Suya girmek ister Temizlenmek için İz fazla belli olmaz umarım bnde Öle oldu Saygılar ..

Geçmiş olsun arkadaşım . Resimde gördüğüm kadarıyla sanki kuşun dirsek açmış . ( Tabii bir yere vurup yaralanmadıysa ) Dirsek : Genellikle kuşun soyundan gelir ve yavrusunda da olma ihtimali çok yüksektir. Yani çaresi yoktur . Kuşu uçurmadığında yara kapanır , uçurduğun zaman tekrar kanama yapar. Öğrendğim kadarıyla kemik yapısıyla ilgili bir problem . internetten bahsettiğm dirsek açma denen konu hakkında detaylı bilgi bulabileceğini sanıyorum . CXZ

Geri