Sadece 5 Tanesini Öldürmüş.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bugün kümese gittiğimde 5 tane kuşun boğulup öldürüldüğünü gördüm.5 tanesininde kanadı makaslıydı.Diğerlerinin kanatları makaslı değildi.Bazılarının kafasını koparmış bazılarının koparmamış.Sizce bunu hangi yırtıcı yapabilir.
Sansar veya gelincik olsa hepsini boğmazmıydı?
Aklıma Fare geliyor ama onun geçeceği büyüklükte delik yok.
Şimdiden Teşekkürler.

fareler ilk önce yakaladıklarını yerler. hemde i. organlarını. sade kafa kopma olayıysa bunu sansar yada gelincik yapmıştır. ama sansar hepsini boğar. yani gelincik olma ihtimali yüksek belki hepsini boğacaktıı dışarıdan bir ses duydu yada diğer kuşları gece görmedi şans eseri olarak.

bu dedıgını yapan yuzde doksan gelıncık.ve emın olkı tekrar gerı gelıcek.yıllarca once benımde basıma geldı ılk gece 3tane sonra geldıgınde yıne 3tane bogmusdu.3.sefer geldıgınde ancak öldürebilmiştim.biyere dadandınmı hepsını bıtırene kadar gelıyor.bence kuslarını bellı surelıgıne baska yere koy.ve kumesını ıyıce saglamlastır

Girdiği yer belli.Arka Köşeden girmiş oraları iyice sağlamlaştırdım.Boşluk hiç yok artık.Yeri kazıpta girmemiş.
Kümesin uzunluğu:2.5 genisliği:2 yüksekliği:2
Ben kümesin altına tuğla döşemek istiyorum.Acaba ne kadar tuğla gider?Ne kadar masraf çıkar?
Şimdiden Teşekkürler.

kardeşim tuğlanın tanesi 30 krş sana fazla masraf yapmaz ama bence kümesin altına beton atsan daha iyi olur

MUTLAKA GELİNCİK DİR KUYRUGUNUN GİRDİGİ YERDEN GİRER VÜCUDUNDA PEK KEMİK DE YOKTUR AGAÇLIKLI YERLERDE BOL OLUR KÖPEK OLAN YERE GELMEZ KÜMESLERİN MUHAFAZALI OLMASI BÜYÜK DELİKLERİN OLMAMASI GEREK GEÇMİŞ OLSUN KUŞÇULARIN KABUSUDUR

SAYGILAR

Kardeşim büyük ihtimal yavru bir gelincik avlanmayı öğreniyor...Erişkin bir gelincik olsa bırakmaz başımıza çok geldi...Geçmiş olsun...

Geri