sadece dişi kuş oturuyor...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
benim bir dişi kuşum vardı. bir erkekle eşti fakat ayırdım uçurmak için uçum kümesine aldım orda bir erkekle eş olmuş diğer kümese cıkalı 2 gün olmuştu ve yumurtladı eş olduğu erkek 2 gün bu kuşla eş kaldı yumurtaya yattı dişide yattı fakat erkek diğer bir dişiyle eş olmuş ve yumurtaya yatmıyor 1 haftadır tek dişi oturuyor geçen hafta perşembe yumurtladı hala oturuyor bunun sonu ne olur.

bendede erkek dişisini bıraktı baska kuşla eş aldı benim dişie yumurtalara yattı ve 2 haftalık yuvrularım var

S:a sade erkek kalsaydı kesinlikle çıkmaz derdim ama Dişinin yalnız yumurtaya baktıgına hiç sahit olmadım olanlar çıkar bakar diyorsa bir yandan inan ama yumurtaların bozulmuş olabilecegını dişininde yinede oturdugu durumlarıda göz ardı etmemen gerekiyor..

silik dumanlı' Alıntı:
benim bir dişi kuşum vardı. bir erkekle eşti fakat ayırdım uçurmak için uçum kümesine aldım orda bir erkekle eş olmuş diğer kümese cıkalı 2 gün olmuştu ve yumurtladı eş olduğu erkek 2 gün bu kuşla eş kaldı yumurtaya yattı dişide yattı fakat erkek diğer bir dişiyle eş olmuş ve yumurtaya yatmıyor 1 haftadır tek dişi oturuyor geçen hafta perşembe yumurtladı hala oturuyor bunun sonu ne olur.

oturan dişinin yanına erkeqi getir ve cevresini diger kusların giremeceqi sekilde kapat onlar orda en az 1-2 gün kalsın sonra ac heryerini sal bi bakalım erkek oturcakmı Yardımcı Olsduysam Teşekkür Yeter

Geri