SAF KAN DOLAPÇI-DÖNEK VE KELEBEK ARIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

by86

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
abdurrahman tekneci
Meslek
danışman
İlgi Alanı
Balıklar
HERKEZE SELAMLAR ALLAHIN SELAM VE RAHMETİ MAĞFİRET VE HİDAYETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN
ARKADAŞLAR BEN DOLAPÇI-DÖNEK VE KELEBEK KUŞLARINDAN ALMAK İSTİYORUM GERÇEK ANLAMDA NESİLLERİNİ KANI BOZULMADAN GELECEK NESİLLERE TAŞIMAK İSTİYORUM BU KONUDA DEĞERİ USTAD İZMİRLİ YÜNCÜ ALİ LAKAPLI ALİ KIPKIP BEYFENDİ ÇOK YARDIMCI OLDU KENDİ DAMIZLIK KUŞLARINDAN HİÇ BİR BEKLENTİSİ OLMADAN İSTANBULA GÖNDERDİ ÇOK UĞRAŞ VERDİM ÇOK EMEK VERDİM LAKİN KUŞLARDA MANTAR OLDU BİR TÜRLÜ ÖNLEYEMEDİM GÖTÜRMEDİĞİM VETERİNER ,PAZAR ,İALÇSATIMI YAPAN YER HATTA SİFALI BİTKİÇİLERDEN BİLE YARDIM ALDIM AMA GEÇİREMEDİK VE KUŞLARI BİR BİR KAYBETTİM KISACASI BEN KAN OLARAK SAF KAN DAMIZLIK ALTINDAN DA OLSA SEÇİLMİŞ AYRILMIŞ KUŞ İSTEMİYORUM GERÇEK ANLAMDA DAMIZLIK VEYA DAMIZLIK OLACAK KUŞ İSTİYORUM ÖZELLİK YAZMAYA GEREK YOK ZATEN BÖYLE BİR AÇIKLAMA HER ANLAMDA NE DENLİ ÜST SEVİYE BİR KUŞ ARADIĞIMI AÇIKLAMIŞTIR BİR ÖRNEK DAHA VERMEK İSTİYORUM KELEBEK KONUSUNDA İNTERNETTE İZLEDİM YURT DIŞINDA 250 300 METREDEN ÇAKILAN BİR KUŞUN VİDEOSU İŞTE ÖYLE OYUN İSTİYORUM EN AZINDAN ONA YAKIN OYUN İSTİYORUM KELEBEKLER YARDIMCI OLABILECEK ARKDASLAR VARSA MAIL ADRESIMI YAZIYORUM BANA MAIL ATABILIRLER EN YAKIN ZAMAN DA IRTIBATA GECERIM KENDILERI ILE [email protected]
NOT:HERKEZ ALİ BEY GIBI BEKLENTISIZ OLMAYACAKTIR FARKINDAYIM BEDELINI ELBETTE ODENMEZ AMA IMKANLARIMIZ DOGRULTUSUNDA EMEKLERININ KARSILIKLARINI VERMEYE CALISIRIM.SAYGILARIMLA

DÖNEK VE OYNAK KUŞLAR HÜNERLERİ HAVADA GÖRÜLEREK ALINIR. GİDİP YERİNDE GÖRECEKSİN, DAMARINI BİLECEKSİN, KOSTÜMÜNÜ GÖRECEKSİN, ALACAĞIN KUŞUN ANNE VE BABASINI GÖRECEKSİN. OYNARKEN DÖNERKEN NASIL DÖNDÜĞÜNÜ, OYNADIĞINI GÖRECEKSİN. BEN DOLAPÇILARI BİLMEM FAKAT SELANİK (DÖNEK) VE SAYA-KELEBEK (OYNAK) BUNLARI BİLİRİM. SELANİKLERDE DÖNME AŞAĞIYA DOĞRU ÇAPRAZLAMA DAR BORU ŞEKLİNDE DÖNENLERİ MAKBULDUR. SAYA LARDA İSE SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ ŞEKİLDE AŞAĞIYA DÖNEREK ÇAKILANLAR MAKBUL DEĞİLDİR. BEN ŞAHSEN O ÇAKILAN KUŞA OYNAK DEMEM. OYNAK KUŞ YA KARŞIYA SAĞLI SOLLU, YADA AŞAĞIYA DOĞRU YANİ ÇAPRAZLAMA SELANİKLERE BENZER DÖNMELİ, YADA KUŞ YÜKSELİRKEN HAVAYA DOĞRU OYNAYARAK ÇIKMALI, ŞİMDİ SİZ NASIL BİR DÖNME VEYA OYNAMA STİLİNİ BEĞENİYORSANIZ O KUŞU HAVADA GÖRÜP BEĞENMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM. GÖRMEDEN ALDIĞINIZ KUŞLAR İLERİDE SİZİ HÜSRANA UĞRATABİLİR.KUŞ CAMBAZLARININ TEZGAHINA DÜŞMEYİN DERİM.ALACAĞINIZ KUŞU ELİNİZE ALMADAN, KONYTROLUNU, MUAYENESİNİ YAPMADAN, RESİMLERE BAKARAK KUŞ ALMAMANIZI TAVSİYE EDERİM.ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN.

İstanbul İkitelli Ramazan Urlu usta var dönekçi gidip onu ziyaret etmeni tavsiye ederim.İstediğin düzeyde damızlıklara sahip olabilmek için kesenin sağlam olması lazım bu devirde dönek öyle her yerde bulunmuyor haberiniz olsun.

öncelikle slmlar oyun konusunda bilemem ama kostüm konusunda istediğiniz ölçütte karakuyruk kendi memleketim balıkesir gönen istediğiniz standartlarda en üst düzeyinden en kötüsüne besleyen satan yardımcı olabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilirim kendim kocaelinde oturuyorum ...

RESİM KENDİ ÇEKTİĞİM TEMSİLİ BİR RESİMDİR ÜZERİNDE HİÇBİR HAKKIM YOKTUR SİZEDE ÖRNEK TEŞKİL ETMESİ AÇISINDAN KOYUYORUM SAYGILAR SEVGİLER...

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0004.webp
    Fotoğraf0004.webp
    13 KB · Görüntüleme: 1,307
bi kac şey söylemek istiyorum nacizane 1 hiç bi kuscu en iyi kuşlarının anaclarını yani damizliklarini satmaz da vermezde illaki yavrularından veya beğenmediği baska kuşlarından veriri. 2.ncisi hem kostum hem pervane gibi olsun diorsan Kelebek ten uzak durucaksın ozaman Cunkü örnek veriyorum kaliteli mavi başlar sarı kafa kuyruklar mavi bozalılar bunlar gibi kostumleri kimse pek ucurmaz ucurmadığı içinde dönüşünü bilemezsin.
eyer ben dönüş Kusu isityorum diorsan Garaca dönekleri (pacasız ) kırdırılmamış Dolapcılar arıyacaksın ) gelsin kendisini kiremite vursun dönerken : )

ARKADASLAR HER BIRINIZE AYRI AYRI TESEKKUR EDERIM HEPINIZ KENDI DUSUNCELERINIZLE BENI AYDINLATLATMAYA CALISMISSINIZ COK COK SAGOLUN
ONCELIKLE LETHAUS U CEVAP VERMEK ISTIYORUM ALİ BEYİ TANIMIS VEYA MUHABBETINDE BULUNMUS OLSA IDINIZ KESINLIKLE BOYLE DUSUNMEZDINIZ HERSEYIN MADDIYAT OLMADINI VE GERCEK ANLAMDA GELECEK KUSAKLARIN SAF IRKLARLA YOLA DEVAM ETMELERI ICIN ONLARI AYDINLATAN BIRI OLDUGUNU ILK SOHBETINDE MUHAKKAK ANLARDINIZ AMA SUDA COK DOGRU KOSTUM ARAMIYORUM ONCELIGIM KOSTUM DEGIL BEN IRKININ OZELLIKLERINI TEMSIL EDEN KUS ARIYORUM ILK AMACIM BOYLE KUSLAR BULMAK
METKOR1691 BEYFENDI DE GUZEL BI KONUYA DEGINMIS MUHAKKAK DAMIZLIK KUSUN SECERESI YAPTIGI IS YERINDE KESFEDILMELI OYUN KONUSU GERCEK ZNLAMDA SIZE DE KATILIYORUM AMA NE BILIM O TARZ KUSLAR DAHA HOSUMA GIDIYOR SANKI O YUZDEN OYLE BIR ORNEK VERDIM IMKANLAR DAHILINDEDE YERINE GITMEYI YERINDE GORMEYI HEDEFLIYORUM UYARINIZ ICIN COK TESEKKURLER EFENDIM
KAAN OZKOYUNCU BEYFENDIYE COK TESEKKUR EDERIM KUSCULUGUN EN ONEMLI YANI SENDE YOKSA BILE YOK DEMEK DEGIL ELIMIZDEN GELENI YAPMAK OLDUGUNU BIR KEZ DAHA GOSTERMISTIR BU YOLDAN ALLAH SASIRTMASIN AMA OYUNA KOSTUM DAHA COK ONEM VERIYORUM
DONEKCI35 KARDESIME COK TESEKKUR EDIYORUM TAVSIYESI ICIN SAGLAM DERKEN NE KADAR ORNEK VEREBILIRMISIN TEMSILI RAKAM OLARAK BIRDE BEYFENDIYE NASIL ULASIRIM BILGINIZ VARMI EDIRNEKAPI PAZARINA FELAN GELIYOR MU ACABA ISMINI DUYMADIM HC

Kuş pazarlarına gideceğini sanmam ikitelli sanayi sitesinin içerisinde kümesleri bulunmaktadır. Çevrenizde Dönek besleyen birisi veya dernek var ise muhakkak tanır ismi Ramazan Urlu

by86' Alıntı:
ARKADASLAR HER BIRINIZE AYRI AYRI TESEKKUR EDERIM HEPINIZ KENDI DUSUNCELERINIZLE BENI AYDINLATLATMAYA CALISMISSINIZ COK COK SAGOLUN
ONCELIKLE LETHAUS U CEVAP VERMEK ISTIYORUM ALİ BEYİ TANIMIS VEYA MUHABBETINDE BULUNMUS OLSA IDINIZ KESINLIKLE BOYLE DUSUNMEZDINIZ HERSEYIN MADDIYAT OLMADINI VE GERCEK ANLAMDA GELECEK KUSAKLARIN SAF IRKLARLA YOLA DEVAM ETMELERI ICIN ONLARI AYDINLATAN BIRI OLDUGUNU ILK SOHBETINDE MUHAKKAK ANLARDINIZ AMA SUDA COK DOGRU KOSTUM ARAMIYORUM ONCELIGIM KOSTUM DEGIL BEN IRKININ OZELLIKLERINI TEMSIL EDEN KUS ARIYORUM ILK AMACIM BOYLE KUSLAR BULMAK
METKOR1691 BEYFENDI DE GUZEL BI KONUYA DEGINMIS MUHAKKAK DAMIZLIK KUSUN SECERESI YAPTIGI IS YERINDE KESFEDILMELI OYUN KONUSU GERCEK ZNLAMDA SIZE DE KATILIYORUM AMA NE BILIM O TARZ KUSLAR DAHA HOSUMA GIDIYOR SANKI O YUZDEN OYLE BIR ORNEK VERDIM IMKANLAR DAHILINDEDE YERINE GITMEYI YERINDE GORMEYI HEDEFLIYORUM UYARINIZ ICIN COK TESEKKURLER EFENDIM
KAAN OZKOYUNCU BEYFENDIYE COK TESEKKUR EDERIM KUSCULUGUN EN ONEMLI YANI SENDE YOKSA BILE YOK DEMEK DEGIL ELIMIZDEN GELENI YAPMAK OLDUGUNU BIR KEZ DAHA GOSTERMISTIR BU YOLDAN ALLAH SASIRTMASIN AMA OYUNA KOSTUM DAHA COK ONEM VERIYORUM
DONEKCI35 KARDESIME COK TESEKKUR EDIYORUM TAVSIYESI ICIN SAGLAM DERKEN NE KADAR ORNEK VEREBILIRMISIN TEMSILI RAKAM OLARAK BIRDE BEYFENDIYE NASIL ULASIRIM BILGINIZ VARMI EDIRNEKAPI PAZARINA FELAN GELIYOR MU ACABA ISMINI DUYMADIM HC

bizlerde kuscular org ailesi olarak size duyarlı yapıcı ve anlayıslı davranısınız için çok tesekkür ediyoruz aramıza hos geldiniz umarım aradıgınızın en iyisine kavusursunuz her seyin istediginiz gibi olması dilegi ile

saygılar

kuşçu_marik bey e saygılarımı sunuyorum efendım sızın gıbı degerlı buyuklerın burada olduğunu bılsem daha once araştırıp uye olurdum dogma buyume ıstanbul balatlıyım dedem ın atası dedem babam hepsı ksucu ıdı kendı çaplarında sıvaş kumrusu ve taklacı grubunun en ıyılerı ıle uğraşırlardı kımse tanımaz bılmez ama gelen gören hayran kalırdı ben ırk olarak onalrdan farklı kuşları sevıyorum 10 sene kadar posta besledım halende uc cıft var yaklaşık 15 senedır bendedir seceresı cok eskılerden sonra donek dolapçı ve sayalara vuruldum ama bızım buralarda sızın gıbı degerlı ınsanları bulmak zor bulduğunuzda da oncelıkle amaaclarının maddıyat olduğunu daha selam verır vermez anlıyorsunuz ama burada gordum kı amaç para degıl bıze yerı geldıgınde en ıyı dostlardan daha da yakın olan hayvanlarımızın nesıllerının bozulmadan layıkı ıle gelecek kuşaklara aktarmak taşımak olduğudur o yüzden böyle düşünen herkeze bu sıtede bızlerı bırlestıren emek veren herkeze cok cok teşekkür edıyorum yardımlarınız ıle ınsallah bu denlı kuşları bulmayı ve yetıstırmeyı umut edıyorum yardım edebilecek herkezden de yardımllarını esırgememelerını rıca edıyorum saygılarımla nıce kuşlarla dolu günler bızlerle olsun

donekcı35 ya senı rahatsız edıyorum ama pekı beyfendını ksularını onerırmısınz ıyımıdır seceresı varmıdır ve benım ıstedıgım gıbı kuşları verırmı seçmece degıl

abdurrahman kardesım uygun bır zaman sızı mısafır etmek ısterım saya ve dolapcı seyretmeye

rahatsızlık vermez ısekseve seve mısafırınız olurum efendım yerınız nerde avrupa yakasında bırde sadece ızleyıcı olarka mı geleyım gelmısken hosuna gıden olursa degerlendırırz dıyerek mı :) ona gore psıkolojık olarak kendımı ayarlıyım

suan ıcın sadece bılgı edınme keyıf alma amaclı mısafırım olursun

ona da razıyım en azından performans olarak olarak gorurum kuslarınızı ınsalllah paylasım yapacagımız gunlerde olsun gercekten bır cıft kus bulmak cok zor mus ıyısını arayınca :)

izmir de uzun süredir aynı kanı besleyenler var. benim izleme şansımda oldu bildiğime göre satılık kuşlarıda vardı çiftine 400-450 gibi istiyordu tabii daha yüksek rakamlı kuşları da vardı. izmir e yolunuz düşürse numarsını verebilirim gidip görüp kendiniz bakarsınız. bu kişinin kuşlarının beklentilerinizi karşılayacağını tahmin ediyorum

Üstad,
Döneğin hasını İzmir'de bulursun.
Dolapçıyı Denizli ve Burdur'da ara .
Kelebek'te ege'de, Akhisar ve Manisa'da .

kaanben' Alıntı:
izmir de uzun süredir aynı kanı besleyenler var. benim izleme şansımda oldu bildiğime göre satılık kuşlarıda vardı çiftine 400-450 gibi istiyordu tabii daha yüksek rakamlı kuşları da vardı. izmir e yolunuz düşürse numarsını verebilirim gidip görüp kendiniz bakarsınız. bu kişinin kuşlarının beklentilerinizi karşılayacağını tahmin ediyorum

Kaan bey ılgınız ıcın teşekkür ederım buradakı sahıs ın kuşları nedır acaba dolapçı mı kelebek mı

kuşlar kara mavi kırmızı galaça denilen döneklerdi

keleb ek veya dolapçı degıl yanı

sanırım sizde benim gibisiniz. arananlar kısmında kelebek başlıklı ilanım var ne demek istedeğimi biraz göz attığınızda anlayacaksınız sanırım. oradaki ilk video var o kuştan daha iyi oynayan yavrum vardı daha kapalı dönüp ve aynı şekilde hiç oyununu bozmadan gelen. anne babası bende 2 çift yavruları var 2 tane de büyüyor. benim numaram 530 567 49 93 tanışmaktan sohbet etmekten memnun olurum hoşçakalın.

kaanben' Alıntı:
sanırım sizde benim gibisiniz. arananlar kısmında kelebek başlıklı ilanım var ne demek istedeğimi biraz göz attığınızda anlayacaksınız sanırım. oradaki ilk video var o kuştan daha iyi oynayan yavrum vardı daha kapalı dönüp ve aynı şekilde hiç oyununu bozmadan gelen. anne babası bende 2 çift yavruları var 2 tane de büyüyor. benim numaram 530 567 49 93 tanışmaktan sohbet etmekten memnun olurum hoşçakalın.

Kaan bey bende cok sevınırım ılk fırsat da mesaj atarım sıze aynen ben böyle oyun kuşunun hastasıyım ya otekıler gözüme gözükmüyor bıle kelebek deyınce aklıma böyle kuşlar geliyor gerçekten edinmek ısterım yenı kumesımı yapmak ıcın butun magzemelerı hazırladım kar yagısı sebebı ıle bır araya getıremedım kar bıtsın bır araya gelecek eger kısmet olursa anlaşır ısek kuşlarınıza talıp olmak ısterım gerçekten neslının devamı gelecek kuşlar o vıdeodakı kus ozellıkle

SONERAVCI' Alıntı:
Üstad,
Döneğin hasını İzmir'de bulursun.
Dolapçıyı Denizli ve Burdur'da ara .
Kelebek'te ege'de, Akhisar ve Manisa'da .

soner kardesım yukarıda yazdıklarına katılmıyorum kusun ıyısı heryerde olur besleyıcısı ıyı kus bakarsa kusu heryere goturur onemlı olan ısı bılen bılınclı yetıstırıcılerdır ..

Muhakkak abim.
Ben genelleme olarak açıkladım.
Kök misali .

arkadaşlar ılan aktıf dır arayışım halen devam edıyor hatta cok cok ust sevıye saya (kelebek ) arıyorum eger elınde olan varsa ırtıbata gecebılır

abdurrahman kardesım sana yardımcı olmak ısterım

tabı kı olamınızı ısterım ızleyerek alma taraftarı yım haberınız olsun da

kus havada alınır kardesım uygun zamanda seyrettırmek ısterım ...

ınsallah efendım hafta ıcı veya hafta sonu bu aralar musaıtım ınsallah mısafırınız olurum davet bekliyor olacağım sızden

Geri