Saf Kan Posta Arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DraGLeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

DraGLeR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
YaKuP aydın
Meslek
Dekarasyon
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba..Kütahya merkezde posta güvercini beslemeye karar verdim. Elinde soyu belli saf kan posta olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..Posta güvercini burada fazla ragbet gormediği için temız ırk bulmakta zorluk cekıyorum.Mesleğim inşaat ustagı olugundan dolayı lutfen fiyatlarınız makul olsun.Maksadım kütahyada posta güvercinini meşhur bı ırk yapmak..Teşekkür ederim
İletişim:Özel mesaj yada [email protected]

valla postanın saf kanı yo kartık günümüzde ama kanı kuvvetli bazı postalar varr anca öyle bulabilirsin yarışcı kuş arıyorsa nposta yarıslarına katılan kişilerle ırıtbata gecmelısın ama iy iderece yapmıs kısılerde öyle kuslarını kolay kolay satmaz lar ve satsalarda ucuza vermezlerr xD

ben tanıdıkdan aldı myavru baktırıca mdıye ama onalr ıcogaltmıstım ve cok iyi bir kan cıktı ama cok ye myıyorlard ıbende sattım dagıttım bıraktım postayıı xD antreman yaparke nuzaklarda nsaldıgımda saldıgım noktada havda hıc turlamadı hemen evın yolunu bulara kgözden kayboldu heme ndaha xd

merhaba
safkan posta uygun fiyata bulamazsın safkan besleyenlerin hepsi fiyatını belirlemiştir ve bir çift yawrunun fiyatı en düük 500 tl dir bu konuyu açan arkadaşın dahada girecegini sanmıyor siteyeki ve şu var posta kuşu her yerde ragbet içindedir zaten meşhur bir ırkdır kuşcuların favorisidir yarışcıların favorisi damızlık besleyenlerinde favorisiposta herzaman satılır bunu unutmayın ister 5 tl olsun ister 500 tl elinizde patlamayacak tek kuşdur

Yorumlarınız için teşekkür edrim baya umut verici oldu ...

bilecik bozüyük dernek başkanı telefonudur.posta yarışlarında birinci oldu.satar belki...

pardon tel:05334461337

İlginize teşekkür ederim..Benim maksadım bu yarışcı ırkını kütahyada tanıtıp geliştirmek Çünki burda oyun kuşu yarışları düzenleniyor ve cogu profosyonel kuscularımz atmaca ve kötü hava koşullarından dolayı yarışmayı kayıp edıyor ama sansı olanların işi yaver gidiyor ve kupayı alıyor ben bunun eşit olduguna inanmıyorum (şansa dayalı biyarışma oldugu için) cunkı biri agaustosun sıcagında biri sonbaharıon rüzgarında biri kışın ayazında ucuyor ve cok iyi kuş olmasına ragmen yarışmayı kayıp edıyor. Ama posta yarışları oyle deıl butun kuşlar aynı gun ve saatte aynı yerden salındıkları için cok eşit bi yarışma hak edenin kazandıgını düşünüyorum ve hala yardımlarınızı beklıyorum....

dediginizde şansa baglı uçup gelirken bi atmaca vursa yine gitti kuş hatta bi ara bu yarışlarda türk hava yollarının uçagının motoruna giren güvercinler motoru bozmuş ve pilot acil iniş yapmak zorunda kalmıştı ve bir çok postacının kuşu motor yüzünden rahmetli olmuşdu ve herkezin kuşu aynı yere uçmuyor seninkini bursadan salarlar benimkini sakaryadan kimisininkini tekir dagdan misal tabii bunlar özellikle türkiyede bin km yarışları yapılmakta ve samsundan salınmaktadır ist hava şartlarıyla kütahyanın hava şartları aynı degildir bu tamamen şans işidir ve yarışa katılan arkadaş bir tarih verir diyelimki bu ayın 30 unda benim kümesime gelecek hakem heyeti havanın kötü olması hakemin suçu degildir senin şansına baglıdır ve kütahyada bu kaçınılmaz kötü şanstır 1 günde 4 mevsim yaşama şansına sahipsiniz

Ben Postadan anlamıyorum ancak tanıdığım biri yurtdışından ara ara getirtiyor.İsterseniz sizin için bilgi alabilirim

Teşekkür ederim Enis kardeş ama yurt dışından gelen postaya benim bütcem malesef yetmez...:(

sen hala safkan arıyorsan araştırabilirim kardeş senin için orginalligine ben garanti veririm ama uçuşu sana kalmış burda arnavutköy diye bi yer var orada bazı arkadaşlarım vardı satıyorlardı istersen sorarım

bende satılık 6 tane var derecelı kusklardır kendı damızlıklarım hepsı garantılı kuslar yavrularıda öle istersen uygun fıyata verırım 6 sına 300 mılyon ıstıyorum

Yaşar bey İlginize teşekkür edrim ama 6 tane alıcak kadar bütcem yok 1 cift alabılırm oda kuşlar garanti ise fptograflarını fln yükleyip derecelerini ıspatlarsanız..

Selamlar bütün güvercinler için safkan güvercin olmaz, ancak günümüzde geliştirilmiş posta güvercinleri vardır, kendini ıspatlamış kupa seftrika almış bir gücercini 50-100 Tl ye almak mümkün değildir. benim kuşum kupa aldı erzurum birincisinin yavruları 50 tl diyen arkadaşlar kesinlikle yalan söylüyordur 50 Tl ne yazık etme alıpta. Senin yapacağın posta güvercininin kaşına gözüne bakarak alman, ondan sonra salmalara başlaman 250 km ye kadar salsan seni tatmin edeceklerdir, ileride kaliteli kendini ıspat etmiş kuş almak isterim dersen google den Turkgucu yaz ortak kümeslerde başarılı olan kuşları kendine göre seç açık arttırmadan satın al. uygun fiyatlara işini görebilecek güvercinler bulabilirsin
saygılar

Bak belli mesafe uçmuş posta kuşları
TR-10-2132551 a3 SEREF KANMAZ 75 YTL
TR-10-2045160 a1 BAKKAL 100 YTL
TR-10-2136503 a3 SINAN SOLAKLAR 100YTL
Bu gibi kendine uygun olanı seçebilirsin bu kuşlar belirttiğim yerde belli km uçmuş kuşlardır,
bunada param yetmez dersen beklersin biraz senin için yavru alıp hediye maabında 3-5 tane iyi yavru yollayabilirim

Engin kardeş İlgin ve yardımın için teşekkür ederim..Bende zaten dedığin gibi yaptım iyi posta bulmak maliyet açısından biraz zor,bende burdakı dernekten dediğin gibi kaşına gözüne bakarak iki cift posta aldım.Ama sende bilirsin dernekte satılan kuşların nasıl olduğunu Hediye teklifin için ayrıca teşekkür ederim Eğer yavru kuş yollamak istersen maliyeti neyse elimden geleni yapmaya çalışırım Kolay gelsin.....

Geri