ŞAFAK 10 YENİ GÖRÜNTÜLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
arkadaşlar saat 12den sonra şafagım on diyor son görüntülerimi de sizinle paylaşmak istdim umraım begenirsiniz allahın izniyle ayın 20 evdeyim

Hayırlı teskereler...Geçmiş olsun...

Serkan abi maaşallah hem mavi çakallar hem kırmızı baskalar hepsi ayrı ayrı harika. Allah daha iyilerini de kısmet etsin abi..
Bu arada askerliği de yedin, bitirdin.. İnşallah kısa bir süre sonra çatına çıkacak, kuşlarını uçuracaksın abi...

SELAMLAR KARDEŞİM...
ALLAHIN izniyle işin sonuna geldin ALLAH hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin.Yeni paylaşımların için tşk...ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN.HAYIRLI TESKERELER.

Değerli arkadaşım Serkan vay bizim plakaya geldin.Demekki askerlik bitmiş ben şimdiden gecmiş olsun,sivil hayatta başarılar dileyeyim.Kuşların maşallahı var,kardeşin kuşlara güzel bakmış nerdeyse seni aratmamış. SAYGILAR

S.A SERKAN HOŞ GELDİN BALIKESİRE PLAKAYA ÇOGU BİTTİ AZIKALDI İNŞALLAHBUNDANSONRAKİ HAYATINDADA SAGLIK HUZUR MUTLULUK VE GÜZELGÜNLER YAŞARSIN KUŞLARINDA MAŞALLAH SENİ BEKLİYORLAR KARDEŞİNDEMEHMET ABİNİN DEDİGİ GİBİ ÇOK İYİ BAKIYOR KUŞLARA ONUDA TEBRİK ETMEK LAZIM ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZ KARDEŞİM KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZ.

KUTLAMA

KUŞÇULAR ORG ARACILIGIYLA TÜM DÜNYADAKİ ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAR ONLARA DAHA NİCE UZUN YILLARSAGLIK MUTLULUK BAŞARI VE HUZUR DOLU GÜNLER DİLERİM UNUTMAYALIM CENNET ANALARIN AYAGININ ALTINDADIR HEPSİNE BURDANSAYGILAR SUNARIM.. BALIKESİRDEN SAYGILAR..

hayırlı teskereler bademli yavru güzelmiş güle güle uçur

polllat' Alıntı:
Serkan abi maaşallah hem mavi çakallar hem kırmızı baskalar hepsi ayrı ayrı harika. Allah daha iyilerini de kısmet etsin abi..
Bu arada askerliği de yedin, bitirdin.. İnşallah kısa bir süre sonra çatına çıkacak, kuşlarını uçuracaksın abi...

Güzel yorumların için sağol kardeşim ALLAH herkesin gönlüne göre versin askerlikde bitti sayılır geri sayıma girdik artık hayırlısı ile biticek

ULUBATLI' Alıntı:
SELAMLAR KARDEŞİM...
ALLAHIN izniyle işin sonuna geldin ALLAH hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin.Yeni paylaşımların için tşk...ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN.HAYIRLI TESKERELER.

Çok teşekkür ederim Tuncer abi dediğin gibi sonm viraja girdim artık hayırlısı ile bitiyo kavuşuyom Bursama

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım Serkan vay bizim plakaya geldin.Demekki askerlik bitmiş ben şimdiden gecmiş olsun,sivil hayatta başarılar dileyeyim.Kuşların maşallahı var,kardeşin kuşlara güzel bakmış nerdeyse seni aratmamış. SAYGILAR

Çok teşekkür ederim mehmet abi bugün balıkesirdeim dediğin gibi zaten bende Balıkesirliyim kendi memleketime gelmiş oldum . Kardeşim benden iyi bakıyo abi kuşlara gerçekten onun çok emegi var kuşlarımda saolsun benim emanetime çok iyi baktılar hepsi gidince artık kendim başlıcam bakmaya hayırlısı ile

poyrazz' Alıntı:
S.A SERKAN HOŞ GELDİN BALIKESİRE PLAKAYA ÇOGU BİTTİ AZIKALDI İNŞALLAHBUNDANSONRAKİ HAYATINDADA SAGLIK HUZUR MUTLULUK VE GÜZELGÜNLER YAŞARSIN KUŞLARINDA MAŞALLAH SENİ BEKLİYORLAR KARDEŞİNDEMEHMET ABİNİN DEDİGİ GİBİ ÇOK İYİ BAKIYOR KUŞLARA ONUDA TEBRİK ETMEK LAZIM ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZ KARDEŞİM KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZ.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ERSUN ABİ GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN EVET ASKERLİK BİTTİ SAYILIR BUNDAN SONRA HAYAT BAŞLIYO BİZİM İÇİN GİDİNCE İŞİMEZE GÜCÜMÜZE DEVAM EDİCEZ HAYIRLISI İLE ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH DA BİZDE gönLÜMÜZDE Kİ İŞLERLE HAYATIMIZ BİTİRİRİZ ESEN KALIN ABİ

tekço' Alıntı:

TEŞEKKÜRLER MEHMET ABİ . ABİMİM DEDİĞİ GİBİ ONLAR BANA EMANET . ÇOK BÜYÜK Bİ EMEK HARCAMADIM GERÇİ :) ÇOK EĞLENCELİ BİR UĞRAŞ. HELE O YAVRULARI BÜYÜTÜP İLK UÇMALARI GERÇEKTEN İNSANI ÇOK MUTLU EDİYOR :) 450 GÜNDÜR BEN BAKIYORM :) KALDI 10 GÜN. GERÇİ ABİM ASKERDEN GELDİKTEN SONRADA İLGİLENİRİM ..

ŞAFAK 0 0 1 Arkadaşlar hayırlısı ile cuma günü kuşlarıma kavuşuyorum son görüntüleri paylaşmak istedim

Kazasız belasız inşallah...Şimdiden aramıza hoşheldin diyorum Serkan kardeşim....Gerçi o iki gün nasıl geçer, bilemiyorum.

Bir İki kare daha

Geri