ŞAFAK 40 SEÇME GÖRÜNTÜLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
Arkadaşların kuşlarımın en güzel fotolarını sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz

.

.

Ekli dosyalar

• 23 Bursa.webp
    23 Bursa.webp
    347.7 KB · Görüntüleme: 1,559
Serkan Baskaların ve Çakalların Cok Güzel bitir gelde su askerliği uçuralım sunları artık Allah Kolaylık versin...!!!

sayaların çok güzel maşşallah sanada hayırlı tesgereler selamlar

kuşları yerde izlemek dahi keyif veriyor.hepside çok şık kostüme sahip maşallah.

daha ne olsun kardeşim eline sağlık ya şu mavilerin renkleri çok güzel dahada iyileri olur inbşallah...

Teşekkürler Samet abi yorumun için evet maviler benim için çok değerliler abi kümesin en eskileri bide benimle beraber askerlik yaptı sayılıyrlar o yüzden vazgeçemiyorum nolardan erkeğin rengide çok iyi bana göre

adigecale' Alıntı:
kuşları yerde izlemek dahi keyif veriyor.hepside çok şık kostüme sahip maşallah.

Teşekkürler Orhan bey yorumunuz iin yerdede havadada muhteşemler

Samet Ataş' Alıntı:
Serkan Baskaların ve Çakalların Cok Güzel bitir gelde su askerliği uçuralım sunları artık Allah Kolaylık versin...!!!

Teşekkürler Sametin allahın izniyle bitiyo askerlik gelince hallederiz hepsini

KARDEŞİM SLMLAR...
YENİ PAYLAŞIMLARIN İÇİN TŞK...ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN.GÖNLÜNE GÖRE YAVRU ALMAYI NASİP ETSİN.KEYİFLER İYİDİR İNŞALLAH.GERİ SAYIM BAŞLADI.ALLAH HAYIRLISI İLE BİTİRMEYİ NASİP ETSİN.HOŞÇAKAL...

Teşekkürler tuncer abi güzel sözlerin için yok abi daha sayımın falan başladığı yok şafak atarsa 36 bitmiyo valla çok zor geçiyo artık baya bi sıkıştırıyo senin anlıcan :D

kardeşim kuşlarında baya ilerleme var ama hemen hersey olmuyor sabır herseyın ilaçı ınan en guzellerı olucak ınan bana

mertcanbrs' Alıntı:
kardeşim kuşlarında baya ilerleme var ama hemen hersey olmuyor sabır herseyın ilaçı ınan en guzellerı olucak ınan bana

İnşallah abi allahın izniyle güzel kuşlarımız olacak ilerde bende inanıyorum herşey zamanla olacak Boynuz kulağı geçeçek ilerlerde :D ŞaFak İstanbUL Komşudayızz hani :D

Bir iki kare daha resim ekleyim arkadaşlar şafak 31 :)

bırde gel sen kuşların basına gec kuşların guzel kuşların var

alkan' Alıntı:
bırde gel sen kuşların basına gec kuşların guzel kuşların var

İNşallah alakn abi 29 gün sonra kuşlarımın yanındayım

Serkan BONCUK' Alıntı:
ŞAFAK : 13 bitiyo allahın izniyle

SELAMUNALEYKUM
serkan bitirdin masallah bisey kalmamis daha dun gibi askere gidiyorum diye konu acmistin ne mutlu ki sana o sanli ordunun mensubu oldun bende cok safak saydim ama bitincede inan bir buruk huzun oluyor halen ozluyorum
butun MEHMETLERE selam ALLAH yar ve yardimciniz olsun

ferro18' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:
ŞAFAK : 13 bitiyo allahın izniyle

SELAMUNALEYKUM
serkan bitirdin masallah bisey kalmamis daha dun gibi askere gidiyorum diye konu acmistin ne mutlu ki sana o sanli ordunun mensubu oldun bende cok safak saydim ama bitincede inan bir buruk huzun oluyor halen ozluyorum
butun MEHMETLERE selam ALLAH yar ve yardimciniz olsun

A.S abi bütün arkadaşların da sana selamı var dediğin gibi arkama bakıyorum 448 gün bitti ama insana 12 gün bile acayip çok geliyo artık safak iyice sıkıştırıyo önceden üst devrelerin şafagı 15 20 iken adamlar isyan ederdi bitmiyo diye bizde gülerdik o zamanlar şafak 250 300 dü şimdi hak veriyon o adamlara harbiden çok zor geçiyomuş 12 gün bile çok uzun geliyo bitmek bilmez gibi geliyo bakalım hayırlısıyla tek rakamlara düşelim artık şafagımızı elimizle gösterelim ondan sonra biter herhalde hayırlısıyla

Yeni yavrularımdan förüntüler arkadaşlar bademli olan benim için müthiş güzellikle

Geri