ŞAFAK 50 YENİ GÖRÜNTÜLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
Arkadaşlar kuşlarımın en güzel görüntüleri paylaşmak istedim umarım begenirsiniz

...

KARDEŞİM KUŞLARIN GÜZELMİŞ SAĞLIKLI VE BOL YAVRULAR.

serkan paylaşımlar için teşekkürler kardeşim kuşları satmaktan vazmı geçtin kırmızıları yani kümesinde toplam kaç kuşun var postalar yavrumu bakıyor kendine iyi bak allaha emanet ol.

Bir iki Kare DAHA

poyrazz' Alıntı:
serkan paylaşımlar için teşekkürler kardeşim kuşları satmaktan vazmı geçtin kırmızıları yani kümesinde toplam kaç kuşun var postalar yavrumu bakıyor kendine iyi bak allaha emanet ol.
yorumun için teşekkürler abi kuşları satmaktan vazgeçmedim hala satıyorum kümesde toplam kaç kuş var bilmiyorum ortalama 14 falan postaları hem yavru baktırmak için hemde uçurmak için aldım abi onlardan iki takım yavru alıp kümesimde tutacagım çok hoşuma gittiler duruş falan olarak tabi bu kuşları kardeşim aldı ben değil :D

POSTALAR NASIL İYİLER Mİ YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM. BENİM ALDIĞIM İLK KUŞLAR ÇÜNK. x)

Maşallah Tüyü Kadar Ömrü Olsun

maşallah iyiler kardeşim birde resimd kaya tuzu gibi bir şey var onunda faydası luyormu kuşlara yoksa normal bi taşmı o tüyleri kadar yavruları ve ömürleri olur inşallah.

poyrazz' Alıntı:
maşallah iyiler kardeşim birde resimd kaya tuzu gibi bir şey var onunda faydası luyormu kuşlara yoksa normal bi taşmı o tüyleri kadar yavruları ve ömürleri olur inşallah.

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ABİ. RESİMDEKİ NORMAL TAŞ DEĞİL KAYA TUZU FAYDASINI TAM OLARAK BİLMİYORUM SORDUĞUM KUŞÇULAR KÜMESİNDE BULUNDUR DEDİ O YÜZDEN TUTUYORUM....

eline sağlık kardeşim kuşların çok sağlıklı ve bu fotoğrafları yakalamak için bihayli emek harcanmış paylaşımın için sağol...

sametgarip' Alıntı:
eline sağlık kardeşim kuşların çok sağlıklı ve bu fotoğrafları yakalamak için bihayli emek harcanmış paylaşımın için sağol...

Teşekkürler Samet abi yorumun için kuşlarımın resimlerini kardeşim çekiyo telefonla elinede baya yakışıyo yani çok güzel kareler yakalayı Saolsun

Kardeşim postaların Güzel görünüyorlar biliyosun askerlik bitti gidip bakıcaktım ama bi türlü fırsat bulup gidip bakamadım bi ihtiyacın falan olursa haber vermen yeterli bu arada mavi çakalların cok güzeller Sağlıcakla kal HayırLı TesKereLer...!!

SERKAN KARDEŞİM MERHABALAR KUŞLARIN HEPSİ ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR HEPSİ ÇOKSAĞLIKLI KUŞLAR BELLİ EMEĞİNE SAĞLIK BOL SAĞLIKLI YAVRULAR VE KÜMESLER DİLİYORUM KENDİNE İY BAK.

Samet Ataş' Alıntı:
Kardeşim postaların Güzel görünüyorlar biliyosun askerlik bitti gidip bakıcaktım ama bi türlü fırsat bulup gidip bakamadım bi ihtiyacın falan olursa haber vermen yeterli bu arada mavi çakalların cok güzeller Sağlıcakla kal HayırLı TesKereLer...!!

SAMET ABİ YARIN BENİM OKULUM YARIM GÜN. İSTERSEN YARIN ÖĞLEDEN SONRA İŞİN OLMAZSA GEL BAK KUŞLARA !!

Samet Ataş' Alıntı:

Teşekkürler Sametim güzel sözlerin çok sagol inşallah yakın zamanda gider görürsün kuşlarımı askerlikde bitti bitiyor az kaldı seni daha dün götürdük askere bak bitti benimkide biticek inşallah kendine iyi bak ŞAFAK 45

FANTOM' Alıntı:
SERKAN KARDEŞİM MERHABALAR KUŞLARIN HEPSİ ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR HEPSİ ÇOKSAĞLIKLI KUŞLAR BELLİ EMEĞİNE SAĞLIK BOL SAĞLIKLI YAVRULAR VE KÜMESLER DİLİYORUM KENDİNE İY BAK.

Teşekkürler Nadir abi güzel sözlerin için allahım herkezin gönlüne göre versin

Geri