Serkan BONCUK
Gold Üye
- Ad Soyad
- Serkan BONCUK
- Meslek
- Otomotiv
- İlgi Alanı
Arkadaşlar kuşlarımın en güzel görüntüleri paylaşmak istedim umarım begenirsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ertugondes' Alıntı:böyle kuşlara can kurban =)))
yorumun için teşekkürler abi kuşları satmaktan vazgeçmedim hala satıyorum kümesde toplam kaç kuş var bilmiyorum ortalama 14 falan postaları hem yavru baktırmak için hemde uçurmak için aldım abi onlardan iki takım yavru alıp kümesimde tutacagım çok hoşuma gittiler duruş falan olarak tabi bu kuşları kardeşim aldı ben değilpoyrazz' Alıntı:serkan paylaşımlar için teşekkürler kardeşim kuşları satmaktan vazmı geçtin kırmızıları yani kümesinde toplam kaç kuşun var postalar yavrumu bakıyor kendine iyi bak allaha emanet ol.
poyrazz' Alıntı:maşallah iyiler kardeşim birde resimd kaya tuzu gibi bir şey var onunda faydası luyormu kuşlara yoksa normal bi taşmı o tüyleri kadar yavruları ve ömürleri olur inşallah.
sametgarip' Alıntı:eline sağlık kardeşim kuşların çok sağlıklı ve bu fotoğrafları yakalamak için bihayli emek harcanmış paylaşımın için sağol...
Samet Ataş' Alıntı:Kardeşim postaların Güzel görünüyorlar biliyosun askerlik bitti gidip bakıcaktım ama bi türlü fırsat bulup gidip bakamadım bi ihtiyacın falan olursa haber vermen yeterli bu arada mavi çakalların cok güzeller Sağlıcakla kal HayırLı TesKereLer...!!
Samet Ataş' Alıntı:Kardeşim postaların Güzel görünüyorlar biliyosun askerlik bitti gidip bakıcaktım ama bi türlü fırsat bulup gidip bakamadım bi ihtiyacın falan olursa haber vermen yeterli bu arada mavi çakalların cok güzeller Sağlıcakla kal HayırLı TesKereLer...!!
FANTOM' Alıntı:SERKAN KARDEŞİM MERHABALAR KUŞLARIN HEPSİ ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR HEPSİ ÇOKSAĞLIKLI KUŞLAR BELLİ EMEĞİNE SAĞLIK BOL SAĞLIKLI YAVRULAR VE KÜMESLER DİLİYORUM KENDİNE İY BAK.