safkan kuş göz renkleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şimşek-66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Abdurrahman Şimşek
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• safkan göz renkleri.webp
    safkan göz renkleri.webp
    7.9 KB · Görüntüleme: 3,065
s.a sitede eski forumları okurken oyun kuşunda göz rengi önemli değil denmiş.nasıl önemli değil kuşun göz rengi safkanlığı hakkında bizlere bir ipucudur.kuşun oyunu kadar göz rengi,tırnak rengi fiziki yapısıda önemlidir.profesyonel kuşculukta buna denir.

bu gözler sizin kendi kuşlarınızın göz renklerimi ve ya kimden buldunuz
çok ilginç resimlerde tam net değil
SAYGILAR

s.a bu resimler benim kendi kuşlarımın göz resimlerine ait değildir.ustamın kuşların fiziki yapısı ile yaptığı araştırmalardan alınan bir resimdir.resimlerin net olup olmadığını galiba kendi kuşlarınızla karşılamak için sordunuz.bunu bir büyüteç yardımıyla bakıp anlayabilirsiniz veya güneşe dik bir şekilde tutup gaga ucundan renkleri gözlemleyebilirsiniz aksi takdirde renkleri tam net gözlemleyemezsiniz.iyi günler...

ne yani gözü bu renkte olanlar iyimi oynuyor ne alakası var
tırnak rengi demişsin iyi gökle boz u vurduk birbirine yada bozdumanlıyla dumanlıyı yavrularda gök çıkanların yada dumanlı cıkanların tırnak renkleri biri siyah biri beyaz eeeee bu kuşşşşşş kötümü oluyor ne alakası var
saygılar

s.a kuşun iyi olup kötü olması demişsiniz bu derken ne kastediyorsunuz.bildiğimiz üzere kuşların göz renkleri yöreden yöreye değişiyor.bu noktada bu bilgi bize yardımcı olur ve ayrıca ben kuşun gözlerinin bu renklerde olunca iyi olur veya kötü olur demedim.safkanlık açısından dedim.kırma olan kuşunda gözü bu renklerde olamıyacağına göre yorum size kalmış artık.tırnak rengi meselesine gelince kuş pazarında gezerken bi tane gök görmüştüm.tırnaklarının biri beyaz diğerleri siyahtı.eee bu ne olacak.ayrıca gaga rengi,tırnak rengi yine yöreleri belirlemede bize yardımcı bir unsurdur.herkesin düşüncesine saygım var bu da benim görüşüm kabul eden eder etmiyen etmez.saygılar...

şu alttaki yumurta sarısı göz rengi olanlar 5 kuruş etmez elime çok geçti hepside aynı bakarsın bi atmayı kesiyor bakarsın bi iyi fişekliyor bide bakıyon yabani güvercin gibi zırt eniyor yani bence yaramaz kızıl ve boz gözlü olan kuşlardan şaşmayın derim

Arkadaslar sadece bir ip ucudur gözü bu renkte olan herkus iy diye birsey yok Saygilar

evet yok ama bana üste parada verseler artık şu göz rengi yumurta sarısı kuşu eve koymam hepsi iyi diye bişey yok amma iyi kuş kızıl ve boz gözlü olanlardan çıkıyor gözünde önemi var biraz

Kusun göz rengine hemen hemen hic bakmadim sadece ucusa yada oda ici her göz renginden iy cikan kus kesin vardir ama hepsinden iy cikacak diye birsey yok bana sorar san kusun annasina babasina bakipda daha iyi bir karar vere bilirsin

Geri