sağa sola yalpalıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paşalı mustafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
site.mynet.com
Ad Soyad
mustafa guler
Meslek
ticaret
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar,benim erkek bir kelebeğim var, Kuş ayakta duramıyor,sağa sola yalpalıyor,dengesi bozuluyor,kuşum sallabaş değil ve titrebaş da değil,ayakta durabildiğinde yemini suyunu yiyip içiyor bu şekilde görünce üzülüyorum kuşum sonradan böyle oldu çaresinide bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim selamlar saygılar..

Belki yeni sallabaş oluyo olabilir...

Sağa sola yalpalıyan kuşun yaşıyor mu? Ben yaşadığını zannetmiyorum. Böyle bir durumla karşılaştığında, 100 gr' bebek maması alarak (^ 3 lira gibi)pompa yardımı ile beslenmesini sağlamalıyız.Mamasının içine veterinerden alacağımız sülfamezatini de ilave ederek tadavisini yaparız. Kuşların içinde ,bırakırsak diğer güçlü kuşlar tepesine biner, ezer, döver, takar, ...vs,öldürür. çifthane(revir)de beslenmeli kum-çakıl önünden alınmalı, unlu mamüller verilmelidir.(galeta unu...gibi)sülfamezatin kullanırken asla başka ilaç verilmez. 4 gün sülfa..2 gün taze su tekrar,3 gün sülfa..doğru olan tedavidir. :kitap: :evet: :heyo: :tamam: :oley: sevgi ve saygılarımla /BURSA 05396621626

Geri