Sağdaki Posta Erkek'te Sizce Kırıklık Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

C39

Üye
Siteyi ziyaret et
Kafa tipi rahatsız etti beni.
res.jpg

bence var gaga yapısından belli.. Ama sizin açınızdan bakarsak umarım yanılıyorumdur..

bencede var gaga yapısı bıraz ufakça kalıyor ama bakıcı olarak kullanabılırsın

postaların 50 (?) farklı ırkın melezlenmesiyle oluştuğunu hesaba katarsak kırıklık vardır diyemeyiz.Mardinlerde bile farklı tipte gaga paça çıkarken sadece gagası biraz ince diye kuşa kırık diyemeyiz.

Selametle :)

Youtube screen alanındaki sanırım dişi, sizin gösterdiğiniz erkek. Aynı cins ile karşılaştırdınızmı?

bu resımdekıler posta degıl bence degişik bi ırk gözlere baksanıza beyaz bence bunlar ıngılız tıpler ama tam emın degılım

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Youtube screen alanındaki sanırım dişi, sizin gösterdiğiniz erkek. Aynı cins ile karşılaştırdınızmı?

Youtube screen yaptığım tippler (Akşamcı) cinsi güvercin. Hemen altındaki foto benim kümesimdeki posta erkek diye tabir ettiğim güvercin.. Ben yaklaşık, 12-13 senedir güvercin besliyorum, her ırk'ı hemen hemen besledim. Bu kadar çelişkiye düştüğüm bir güvercin veya cinsi ile karşılaşmadım.. Sizlerin bilginizden yararlanmak için bu konuyu açtım, sağdaki posta erkekte kırıklık var mı diye düşünürken araştırmalarımın sonucu bu kuşun posta veya kırığı olmadığı youtube'de screnn yaptığım tippler ile aynı cins olduğunu fark ettim.. Posta güvercini besleyenlerin kullandığı bir tabir vardır " kuşçulukta son nokta posta güvercini " diye. Ben de bu son noktada bu fotodaki bu kuşta çelişkideyim yardımlarınızı bekliyorum.

barakuda' Alıntı:
bu resımdekıler posta degıl bence degişik bi ırk gözlere baksanıza beyaz bence bunlar ıngılız tıpler ama tam emın degılım

Youtube'den fotoladığım güvercin tippler (Akşamcı) diye tabir edilen güvercineler. Hemen altındaki foto benim kümesindeki sağdaki posta erkekte sizce kırıklık var mı diye tabir ettiğim güvercin. Şimdi ben posta güvercini mi kırıklık var mı olayını bir kenara attım. Acaba diyorum 12-13 senedir güvercin besliyorum, yeni bir şey mi öğrenicem bunca zaman sonra.. Bu youtube'deki fotoladığım tippler ile benim kuş arasında pek fark göremedim. Posta mı kırığımı derken bu kuş tipp cinsi güvercin olabilir mi?. yardımınızı bekliyorum..

Sanıyorum kuşunuzda MelezLik var... Bu sadece gagaya göre değeRLendiriLemez tabiyKide her açıdan değerlendirmek lazım gaga göz KuyruK Bacak uzunLugu kısaLıgı vs. vs. ben şahSi fikrimi söylüyorum ORJinaL Posta değiL...

Geri