şağin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sametgarip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 948
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametgarip

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet garip
Meslek
sek süt işletmesi M.KEMALPAŞA
İlgi Alanı
Kuşlar
işte katilin sonu benden 12 tane can aldı

Ekli dosyalar

• Resim 052.webp
    Resim 052.webp
    174.6 KB · Görüntüleme: 447
Samet bey vurduğunuz şihini de yuvasında yavruları bekliyordur belki...Hayvan bu iç güdüleriyle hareket ediyor.Avlanmazsa av olacak sonuçta.Çok yazık olmuş.Derdinizi burdaki benim gibi birçok arkadaş çok iyi anlayabiliyordur.Ama çözümü bu olmamalıydı.Çekindiğimiz fotolarda topluma olumsuz örnek teşkil edecek ürünleri sokmayalım lütfen.Unutmayın sitemizi ziyaret eden genç kardeşlerimiz var.Kötü örnek olabilir''sigara vs...'''

Sanırım şahin bir anlık öfkenizin kurbanı olmuş.Umarım hatanızın farkındasınızdır.Saygılar...

10 numara bi resim çekilmiş piskopat samet :D

Büyük yanlış yapmışsın abicim doğanın kuralı bu tabi kapcak bunu ALLAH'tan başka kimse bozamaz.

genç arkadaşım ;
yaptığın onaylanamaz, elinde tuttuğun kuş delilli ve ispatlı suç ve cezası yaban hayatı koruma kurulu kararıyla 4000 tl para cezası ve hapis cezası var
ayrıca yırtıcılar avlandıkları bölgede ölürse başka bölgeden büyümüş ve anne babası tarafından uzaklaştırılmış yavrular tarafından doldurulurlar ,bu yeni gelenlerde nispeten güvercinlerin avlanması kolay olduğu için alıştırmalarınıda güvercinler üzerinde yapar ve deneyim kazanırlar sanmaki bir tane öldürdüğünde bu işin sonu gelecek en geç 1 ay sürmez yerine yenisi gelecek ve tekrar bu av ve avcı döngüsü yeniden başlayacak.
sana kolay gelsin ve alah sana biraz vicdan versin

Ne oldu yani hayvanı vurdunda kuşların tehlikeyi ebediyen atlattı mı? Başka bir şahinin saldrısından emin mi oldun.
Allahın koyduğu düzeni vurmakla değiştiremezsin.Ben bir günde iki kuşumu şahine kaptırdım yinede vurmayı aklımdan bile geçirmedim.Yaptığın büyük bir yanlış.

ne diyeyim tartışmaya çok açık bir konu herkes kendine göre haklı durumda benim hiç şahin atmacaya vs. kuşum gitmedi bu yüzden onlara daha ılımlıyım ama samet beyin kuşlarını yediği için kendini tutamamış olabilir fazla tepki göstermemek lazım yaşayamadan anlayamaz kimse arkadaşlar bir de konuyo başka yerlere çekmeyelim cezası var falan sağlıcakla kalın

Konu kilitlendi yaptığınız bir suçtur ve bir güvercinsevere yakışmayacak bir hareketdir.Şikayet edildiğiniz takdirde bu resimlerde belge ne kadar ceza yiyeceğinizi biliyorsunuzdur umarım.
Kötü örnek teşkil ettiği için konu kilitli.

samet garip ten tüm güvercin severlere açıklama

paylaşıma koyduğum resim evet hatalı bi resim tüm güvercin sevenlerden özr diliyorum lakin o şahini kesinlikle ben öldürmedim güvercinimi kovalarken elektirik teline çarparak öldü tamam her nekadar gövercinlerimi öldürerek canımı yakmış olsada bende bi hayvan sever olarak böyle bir harekette bulunamam bu resimin bu şekilde yanlış anlaşılacağını düşünemedim tüm güvercin ve hayvan sevenlerden özür dileyerek saygılarımı sunuyorum.

Ekli dosyalar

• 011.webp
    011.webp
    1.6 KB · Görüntüleme: 478
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri