saglam demır kumes kapısı ve kılıt sıstemı

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar saglam demır kumes kapısı ve kılıt sıstemı nasıl olmalı,degısık gızlı ve acılması cok zor olan kılıt sıstemlerınden bılgı veren olursa sevınırım tsk,

slm mehmet kardeşim. para kası sistemi 4 taraflı kitleme sistemi olması gereken ooo ama yinede hırsıza kilit olmaz biliyorsun.;( benim paylaştığım konun birinde var. kümes örneği haa bu kümese bile geldiler malisef. acabildilermi malisef.

ben biliyorum bi abimin kümesinin kapısıda oyle kimse patlatamadı kümesin kapısını adamın kümesi tuğladan ancak kapısı demirden ama kilitleri kapının dışarısında değil içeride yani kümeste kapının ortasından elinin gireceği kadar delik açtırmış demircide kiliti içeri taktırmış levyeyle patlatamıyorlar kilidi hiç birşey yapamıyorlar ben tavsiye ederim.

bende furkana katılıyom daha güvenilir oluyo ama bide okapıya bijon diye tabir edilen vidalı kilt takılsa dahada güvenilir olur ama kanı bozuk çok fazla onlara dikattedin bazen kümesinize arkadaş olarak gelipde bi süre sonra kumesini patlatmak için gelen insanlar var bnm başıma geldi bu olay yani arkadaşlıklarını iyi düşün bnce herkesi kümesine götürme

Ya açıkcası fazla abartmayın kapıları fln gömme kilikli demir kapı takın yeter kafasına takan adam herşeyi yapar wurmak isteyen wurur yuvayı bide kuşlar güzelse

zaten demir kapı kullaniyoruz kumes demir olunca :) oyle dediğin gibi demir kapı ve bir gomme kilitle bıtmıyor is, coluk ,çocuk kusu beslemıyoruz 3 liralık 5 liralık kus değil beslenilen kuslar,herseyden onemlisi ortada bir emek var oyle kolay kolay teslim olmak yok bu kumes hırsızı soysuzlara,bu yuzden en fazla guvenlik sistemi ile donatmak cabasındayız kumeslerı..saylılar

zaten demir kapı kullaniyoruz kumes demir olunca :) oyle dediğin gibi demir kapı ve bir gomme kilitle bıtmıyor is, coluk ,çocuk kusu beslemıyoruz 3 liralık 5 liralık kus değil beslenilen kuslar,herseyden onemlisi ortada bir emek var oyle kolay kolay teslim olmak yok bu kumes hırsızı soysuzlara,bu yuzden en fazla guvenlik sistemi ile donatmak cabasındayız kumeslerı..saylılar

Kafaya takan adam senide wurur kuşlarıda alır yani kusura bakma

emre çok dik konuşuyosun heralde snin kümesini hiç almamışlar ankarada admlar ne kümesler yaptırıyo bildigin gibi deil ha dediğin kibi rofesyonelleride var adao oksijenle kümesi ikiye bölüyo olmadı kümesi yerinden söküp götürüyo öle oursuzlarda var bu camiyada

FOTOLU BİR KAÇ ÖRNEK GÖRMEK İSTERDİM DOĞRUSU...

Geri