sağlıklı kuş naısl olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar güvercin beslemeye yeni başladım oda 1 çift güvercin yakalamamla oldu dişi taklacı mardin erkek yaboz erkeği saldım birde baska yavru aldım tabi uçabilen yavru şimdi beyaz mardin almak istiyorum sağlıklısını nasıl seçebilirim bir de fiyat söylerseniz iyi olur

YUNUS ; 2 ADET GÜVERCİN SEÇ. BEĞENDİĞİN BU 2 GÜVERCİNİ BESLE...

EN İYİ GÜVERCİN YOKTUR..

''BENİM SEVDİĞİM KUŞ ,EN GÜZEL KUŞTUR..

DERSLERİNLE ALAKADAR OL..BAŞARILI, ÖNEMLİ KİŞİ OL..EKMEĞİNİ ELİNE AL..İLERİDE DAHA BÜYÜYÜNCE GÜZEL KUŞLARIN OLUR..

türker abiye katılıyorum aynen güzel kus senin gözün gibi baktıgın kustur benim için her zaman

posta bakabilirsin düz ucucu oldugu için inişlerde bi problem olmaz taklacı beslicem dersen balkonu foto koyarsan daha net yardımcı olabilriz taklacıları balkona inmesi zordur

postaları sevmiyorum ama birde şöyle bir sorunum var tabi onun çözümünü bulamassınz (yanllış anlamayında)bizim buralarda kuş aldığın zaman elinde biri görürse kuşu sen idöverek bile alıyor birazda bundan çekiniyorum adam bıçak bile çeker yani .Birde yabancı kuşu nasıl indiririm şimdiden saolun

Arkadaşlar ben kuş bakmaya yeni başladım ve kuşları arkdaşımdan aldım arkadaşımla evimin arasında 100 metre var kuşların biri arap biride dumanlı kuşları dışarıya yem atıyorum gelmıyolar ve 2 gün geçti ben dumanlıyı yani erkek kuşu attım dama kondu ondan sonra dişiyi attım dişi kalktı gitti erkekde peşinden arkadaşımın kumesıne gittiler benimkine alışırmı acaba lütfen yardım

Arkadaşlar ben kümesi nasıl dezenfekte etmeliyim

100 metre diyosun cok yakın bi mesafe uzun süre kuslarını tut kümesine iyice alışsınlar yumurta yapsınlar erkegi salabilrsn ama dişiyide salarsan ikiside ucusa kalkdımı arkadaşının evine tekrar giderler o yüzden erkek salık olsun dişi olmasın yumurta yapsnlar yavrularını ucur derim

çamaşır suyuylada sönmemiş kireçlede dezenfekte edebilrisin veterinerlerde dezenfekte için ilaclar satılıyor

abi bu çamaşırsuyunun kokusu bir şey yaparmı yada bu veterinerdeki dezenfektanın fiyatı ne kadardır

çamaşır suyuylada sönmemiş kireçlede dezenfekte edebilrisin veterinerlerde dezenfekte için ilaclar satılıyor

camaşır yaparsın kusları kümese koymadan iyice bi havalandırırsın sonra koyarsın . fiyatlarıyla tam bilgim yok ama veterinerlere git oradan temin edebilrsn fiyatının cok uçuk olacagını sanmıyorum

emre1332' Alıntı:
100 metre diyosun cok yakın bi mesafe uzun süre kuslarını tut kümesine iyice alışsınlar yumurta yapsınlar erkegi salabilrsn ama dişiyide salarsan ikiside ucusa kalkdımı arkadaşının evine tekrar giderler o yüzden erkek salık olsun dişi olmasın yumurta yapsnlar yavrularını ucur derim
ama benim dişi kırma işte

o zaman erkeginin ırkına göre bi dişi al onla eşe vur

emre1332' Alıntı:
o zaman erkeginin ırkına göre bi dişi al onla eşe vur
arkadaşım o kuşları geri verdim yerine başka bi çift aldım uzak bi yerden biri tüyden çıkalı 1-2 hafta oldu kümesimden 2-3 metre sonra duvar var kümesten yüksek 2 metre falan oraya koyuyorum ıniyo kümese ama uçuramıyorum korkuyorum hayvanı hiç dışarda yemlemedim dışarı atınca kendi kümese giriyo ama oraya koyuncada kümese gene giriyo yere koyunca kendi kalkıp uçmuyo elımle dikityim mi kaçar mı dediğim gibi daha tüyden 1-2 hafta önce çıktı eş alır mı bılıyorum kapattın onları 1 gün ondan sonra erkek ötüyo dişiye kafasını sallıyo dişide ona öyle yapıyor ama sonra dişi başka yere geçiyo acaba eş olmuşlar mıdır ?

Geri