Şahin buldum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bero

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkan Ünal
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Abilirim birkaç gündür istanbulda yağmur yağıyor.Bu durumdan dolayı sanrım dün akşam çatıda uçamayan bir şahin buldum.Şu an fazla elleyemiyorum.İsteyenler mesaj yazsın görüşelim.Bir güvercine takas ederim.Irk farketmez!

Kanunen yırtıcı hayvanların beslenmesi yasaktır. o Hayvan doğaya ait. Lütfen bakımını yapın yada herhangi bir ilgili barınağa verin onlar bakımını yaparlar ve doğaya salarlar.

evet değerli dostum sana katılıyorum bu dsabah benim komşumda bir kanadı yaralı kartal tutmuş bana sordu bunu ne yapayım diye sevgili berkan sen de öncelişkle veterinere götür derim daha sonra bir hayvanat bahçesine yada uçuyorsa salmanı tavsiye ederim..

20 YTL'ye verdim.

Abi o kadar bilmiyorum bir tane kuşçuya götürdüm oraya biri geldi güvercin bakıyordu.Lazın biri gördü şahini.Benle hemen pazarlığa girişti.Bende dünden razıyım zaten.Kuşçu abi sonra dedi bu lazlarda bunlarda doludur.O birşey yapar dedi.O kadar!

içini doldurur yani öldürür hayvanı yaptığını beğendinmi şimdi.
20 ytl için.
çok basit hesaplar yapmaya başladınız gençler sonunuzu hiç hayırlı görmüyorum.

ömer bey aslında lz lar herzaman öyle yapmıyorlar biz birkeresinde trabzon a gitmiştirk iş için orda şahin,atmaca falan yakalayıp besliyorlar onlarla bıldırcın avlıyorlar kışın doğaya bırakıp yazın yenilerini yakalıyorlar
bazıları öyle art niyetli olmuyor

haklısın ama doğada özgür olmasından yinede kötü bir olay hem kimsenin gerçek niyetini bilemeyiz.

HAKLISINIZ ÖMER BEY İNSANLARIN NE YAPACAĞI HİÇ BELLİ OLMUYOR :evet:

[bugulu]SAYGILAR[/bugulu]
[bugulu]HAYIRLI BAYRAMLAR[/bugulu]

sence 20 ytl ye deydımı hocam ..

ben sana yollardım 20 ytl o hayvanı salmanı ısterdım bu tür alışveriş işine girceğini bilseydim..

bır hayvan sever olaraktan hiç yakışı kalmayan bı durum nyse ;)
umarım öldürmez hayvanı alan şahıs..

ülkemizde yırtıcı hayvanla avlanma pek yaygın değil sadece karadeniz bölgesinde kullanılıyor ve belli izinler alınması gerekiyor. bu yöntemle avlanan avcıların belirli sayıda yırtıcı beslemesi şartı var ve ayrıca atmaca kullanılıyor bu avlarda şahin bunun için çok uygun değil. sanırım o şahin şimdi kümeste veya içi pamuk dolu. şahin vurmak ve yakalamanın parasal yaptırımlarıda çok fazla aklınızda bulunsun.

selam adresını verırsen ben alırım kardesım yarsu ıse hemen goruselım avladırmak ıcın eyıtırız ben 40 verırım (:

caglar' Alıntı:
selam adresını verırsen ben alırım kardesım yarsu ıse hemen goruselım havladırmak ıcın eyıtırız ben 40 verırım (:
var sayalım aldınız avlanma belgeniz var mı acaba? :unlem:

caglar' Alıntı:
feyzikaya' Alıntı:
caglar' Alıntı:
selam adresını verırsen ben alırım kardesım yarsu ıse hemen goruselım avladırmak ıcın eyıtırız ben 40 verırım (:
var sayalım aldınız avlanma belgeniz var mı acaba? :unlem:
evet var
yılldır bu işin üstündeyım

Burada bu gibi bir konunun durması bile yanlış. Konu kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri