ŞAhin Kuşuma Saldırdı Yaralı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kskli_18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Kskli_18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan Yıldırım
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar acil cvp bekliyorum az once kusum kayıptı şahin dagıttı kuşlarımı kuş 2 saatdir yoktu ve az once geldi kuşun Çatal tarafında Kana var ve yara derine benziyor ne yapmalıyım acaba ??

Aynı olay gecen aylarda benim başıma gelmişti.
Öncelikle geçmiş olsun, yara yerini oksijenli vb. şeyle temizle, yara yeri derin ve ayrıksa, pamuklu ip ile dikmeni öneririm.Amac yaranın kapanması ve ileşmesi.

Selamlar,

Öncelikle gecmiş olsun yarasına batikon sur mikrop kapmasın umarım dışı değildir kuşunuz. Dişi ise çatalda bir hasar meydana gelmiş olabilir buda yumurtalamasına engel yaratabilir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

cvp için tşk. ederim Erkek ve Dİşi yumurtaya Yatıyor Arkadaşlar yara cok derin degil Sadece Çatalın Hafif Arkasından Deri koparmıs Sabah Silerim yarayı mikrop kapmasın diye tşk. ederim Kuş oyunluydu acaba oyununda bir degişiklik olurmu cok merak ediyorum

bır sure ucmaz sakın zorlama..korkusunu yenene kadar yerde kalsın..oyuna gelınce bence bır sure kesebılır ve bu normaldır..

merhaba geçmiş olsun,oyununu boşver AYKUTK abimin dediğini unutma batikon sür sakın tendirdüyot sürme ,hayvanı rahat edeceği yere al eşliyse yuvanı ona göre düzenle ,diğer erkekler rahat bırakmaz kavga ederse yara geç iyileşir.inşallah düzelir :slm:

Geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi dikişlik yara ise dikmende fayda var.Küçük bir yara ise günde 2-3 defa batıcon sür mikrobu ölür.Şimdi kuş korktundan pusup kalır mümkünse ayrı yere al eziyet etmesinler.

kuşda suan sorun yok eskisi gibi fakat yara tam Çatala gelmiş dışkı yapıyormu bakamadım eşinin ustune çıkıyor ama taam çifleşiyormu bilmiyorum kuş eskisi gibi bir degişme yok durgun deil yani

s.a öncelikle geçmiş olsun diyim kuşunuzun yara açılan yerine saf zeytin yagı sürün ve kuşun derisini yumuşatsın kabuk baglamış ise kabuguda yumuşatıyor benımde başıma geldi ve bu yöntemle üstesinden geldim

saygılar;

UFUK NEŞE..

tşk ederim deniyecem bunuda

şahin yada atmaca kuşu yaraladığında unla suyu karıştırıp hamur yapıp yaraya sarmak çok iyi geliyor

Geri